• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۳۵۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بازدید وزیر اقتصاد از کانون اصلاح و تربیت استان تهران

در شب شهادت امیرالمومنین (ع) و همزمان با لیالی قدر، وزیر اقتصاد با بازدید از اندرزگاه‌ها و بخش‌های مختلف کانون اصلاح و تربیت استان تهران، میهمان سفره افطار آنان بود.

سید احسان خاندوزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید احسان خاندوزی در بازدید از کانون اصلاح و تربیت تهران با تاکید بر بهره گیری از درس‌های ماه مبارک رمضان خطاب به مددجویان گفت: باید بر اساس آموزه‌های اخلاقی، دینی و حرفه‌ها و آموزش‌هایی که در این جا فرا می‌گیرید در آینده تبدیل به فردی مفید برای جامعه شوید.

وی در بازدید از کانون اصلاح و تربیت با مثبت ارزیابی کردن فعالیت‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در کانون اصلاح و تربیت افزود: نماینده ویژه‌ای بین زندان‌های استان تهران و وزارت دارایی معرفی خواهد شد تا امور مربوط به پیشبرد برنامه‌های اصلاحی و تربیتی را پیگیری کند و هر کمکی لازم باشد انجام خواهد شد.

وزیر اقتصاد اظهار امیدواری کرد: در روز‌های پایانی ماه مبارک رمضان به عنوان عیدی فطر، بودجه‌ای در اختیار کانون‌های اصلاح و تربیت تهران و استان‌های دیگر و نیز مددجویان به عنوان کمک هزینه قرار گیرد.

در این دیدار، مدیر کل زندان‌های استان تهران نیز با ارائه گزارشی از وضع کلی کانون اصلاح و تربیت گفت: اعتقاد ما بر این است که نوجوانان زیر ۱۸ سال باید از حمایت‌های قانونی، قضایی، بهداشتی و درمانی، رفاهی، آموزشی و مددکاری خاص برخوردار باشند.

سیدحشمت اله حیات الغیب خاطرنشان کرد: بنا بر اقتضای سن نوجوانی، این گروه از مددجویان که در مکانی جداگانه و به دور از عنوان و مقررات خاص زندان نگهداری می‌شوند، نیاز به رفتار‌های محبت آمیز و شبه خانواده از سوی کارکنان و مدیر مجموعه دارند.

وی با تأکید بر ضرورت پیشبرد مداخلات روانشناسی و خدمات مشاوره‌ای برای همه مددجویان زیر ۱۸ سال اظهار کرد: همه تلاش ما بر محور اصلاح و تربیت مجدد این مددجویان است تا این قبیل نوجوانان با پیش گرفتن راه صحیح زندگی در آینده دچار اشتباه و ارتکاب مجدد جرم نشوند و به خوبی پرورش یابند.

مدیرکل زندان‌های استان تهران تاکید کرد: اصل محوری نگهداری کودکان زیر ۱۸ سال معارض قانون، فقط با هدف اصلاح و تربیت و تأمین مصلحت آنان سامان‌دهی شده و بنیان این نظام بر پایه پیشگیری رشدمدار استوار است و تلاش می‌کنیم تا این مددجویان زندگی سالم در پیش گیرند.

وی بیان کرد: مددجویان امکان تحصیل در مجتمع آموزشی داخل کانون را دارند، همچنین در کلاس‌های متعدد حرفه آموزی شرکت می‌کنند و مدارک صادره تحصیلی یا هنری و حرفه‌ای بدون درج نام کانون یا زندان را دریافت می‌کنند.

حیات الغیب با اشاره به حضور نیکوکاران در عرصه‌های جهادی گفت: کمیته‌های صلح و سازش از جمله ظرفیت‌های مناسبی است که خیران در کنار مسئولان و مددکاران کانون برای جلب رضایت شکات و آزادی مددجویان تلاش می‌کنند.

وی در پایان پذیرش اجتماعی مددجویان بعد از آزادی را خواستار شد و گفت: اگر جامعه انگ زندانی بودن را برنداشنه و مددجو را پذیرش نکنند، تلاش‌های ما در ایجاد یک زندگی سالم برای وی و جلوگیری از بازگشت به چرخه جرم بی نتیجه خواهد بود.

وزیر اقتصاد و دارایی بعد از نماز جماعت و افطار همراه مددجویان پای درددل‌های آنان نشست و مقرر شد به زودی نتایج همکاری بین وزارتخانه و کانون‌های اصلاح و تربیت سراسر کشور اعلام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)