• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۶۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۷
بین الملل » اروپا

عذرخواهی بوریس جانسون در پي رسوایی «پارتی گیت»

بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس روز پنجشنبه به علت برگزاری مراسم دورهمی در دوره ممنوعیت‌های مرتبط با کرونا که به رسوایی «پارتی گِیت» نیز شهرت یافته است، عذرخواهی کرد.

عذرخواهی بوریس جانسون در ارتباط با رسوایی «پارتی گیت»به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس روز پنجشنبه به علت برگزاری مراسم دورهمی در دوره ممنوعیت‌های مرتبط با کرونا که به رسوایی «پارتی گِیت» نیز شهرت یافته است، عذرخواهی کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، یک روز پس از انتشار نتایج تحقیقات اداری در مورد پارتی گیت که نشان داد به ماموران حفاظت یا نظافت محل با این کار بی احترامی شده است بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، امروز رسما از این کارکنان عذرخواهی کرد. بر اساس این گزارش برخی از ماموران حفاظت یا نظافت در محل کار خود شاهد رفتار‌هایی بوده یا در معرض رفتار‌هایی قرار گرفته‌اند که باعث احساس نگرانی در آن‌ها می‌شده است.
با وجود نتایج تند و انتقادی که گزارش سو گری (Sue Gray)، کارمند ارشد دولت انگلیس، در مورد تخلف از مقررات قرنطینه در دوران کرونا در ساختمان دفتر و اقامتگاه نخست وزیر برای بوریس جانسون داشته است، وی حاضر به استعفاء نیست. نخست وزیر کنونی انگلیس دراین باره وقتی گفته است مسئولیت کامل هر اتفاقی را برعهده می‌گیرد، پس وظیفه خود می‌داند که به کارش ادامه دهد.
«سو گری» در گزارش خود می‌گوید ماموران نظافت خیابان داونینگ استریت در دوران کرونا باید نوشیدنی‌های الکلی ریخته شده را پاک می‌کردند. «سو گری» همچنین در گزارش خود نمونه‌های متعددی از بی‌احترامی و بدرفتاری را از سوی شرکت کنندگان در این مهمانی در حق نظافتچی‌ها و نگهبانان ذکر کرده است.
رسوایی پارتی گیت به اعتبار و وجهه بوریس جانسون آسیب جدی وارد کرد. بر اساس نظرسنجی بنگاه افکارسنجی یوگاو YouGov که پس از انتشار این گزارش منتشر شد، از هر پنج انگلیسی سه نفر معتقدند که او باید استعفا دهد.
بوریس جانسون شامگاه چهارشنبه با نمایندگان حزب محافظه‌کار دیدار کرد، و به گفته رسانه‌ها، وی به نمایندگان گفته بود یکی از نخست وزیران پیشین (وینستون چرچیل) که مشروبات الکلی زیاد می‌نوشید، اگر داونینگ استریت به طور کلی مصرف مشروبات الکی را در آن زمان ممنوع اعلام کرده بود احتمالا نمی‌توانست در جنگ جهانی دوم پیروز شود.
حالا، اما ۱۹ نماینده محافظه کار بر آن شده اند که علنا خواستار استعفای بوریس جانسون شوند، اما اکثر آن‌ها معتقدند که اکنون زمان تغییر رهبران در بحبوحه جنگ در اوکراین نیست.
اگر ۵۴ نماینده جناح و طیف اکثریت پارلمان علیه جانسون رای دهند، ممکن است با رای عدم اعتماد مواجه شود. این رای عدم اعتماد نیز نزدیک به سه سال بعد از ورود پیروزمندانه‌اش به داونینگ استریت برای او رقم خواهد خورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)