• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۷۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۱
بین الملل » اروپا
نود و چهارمين روز جنگ اوکراين؛

واکنش پوتین به تلاش‌ها برای مقصرنمایی روسیه در بحران غذایی

رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با «کارل نهامر» صدراعظم اتریش گفت، مقصرنمایی روسیه در مسئله کمبود غلات، ادعایی بی‌اساس است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه در تماس تلفنی با «کارل نهامر» صدراعظم اتریش مقصرنمایی مسکو در مسئله بحران جهانی غذا را رد کرد و بر پایبندی روسیه به تعهداتش در زمینه تأمین گاز طبیعی نیز تأکید کرد.

 

روایت ماریا زاخارووا از سرگرمی جدید سفرای آمریکا در کشورهای مختلف
سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه با کنایه ، سرگرمی جدید سفرای آمریکا در کشورهای مختلف جهان را به باد انتقاد گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو ، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ، در حساب کاربری خود در فضای مجازی با کنایه و استهزاء نوشت : اجازه دهید از سرگرمی جدید سفرای امریکا در سطح دنیا پرده برداری کنم.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی روسیه نوشت : سفرای آمریکا در کشورهای مختلف جهان ، به شیوه‌ای هیستریک و بیمارگونه سرگرم فعالیتی شدید برای جلوگیری از ادامه کار خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های روسی در سرتاسر جهان هستند.
وی افزود : این سفرای کاربلد به هر روشی می‌خواهند جلوی کار و فعالیت رسانه های روسی را بگیرند.
زاخارووا گفت : بدین ترتیب و با تمام شکوه ، شاهد «دیکتاتوری لیبرالیسم» هستیم.

واکنش پوتین به تلاش‌ها برای مقصرنمایی روسیه در بحران غذایی

 

روسیه : ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین ، جهان را در آستانه جنگ جهانی‌ سوم قرار می‌دهد

سفیر روسیه در سازمان ملل، با هشدار به آمریکا درباره ارسال سامانه‌های موشکی دور برد به اوکراین گفت: چنین اقدامی جهان را در آستانه جنگ جهانی سوم قرار می‌دهد.

 آناتولی آنتونوف سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد با اشاره به احتمال ارسال سامانه‌موشک‌های بالستیک دوربرد آمریکایی HIMARS به اوکراین گفت: تنها پرتاپ یکی از این موشک‌ها به سمت نیروگاه‌های هسته‌ای «کورسکی» یا «نووی ورونژ» روسیه، عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین را به جنگ جهانی سوم تبدیل خواهد کرد.
آنتونوف افرود: روسیه امیدوار است که «عقل سلیم» پیروز شود و آمریکایی‌ها تسلیحات موشکی دوربرد به کی‌یف ارسال نکنند.

واکنش پوتین به تلاش‌ها برای مقصرنمایی روسیه در بحران غذایی

 

گفتگوي تلفني پوتين و کارل نهامر

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه در تماس تلفنی با «کارل نهامر» صدراعظم اتریش مقصرنمایی مسکو در مسئله بحران جهانی غذا را رد کرد و بر پایبندی روسیه به تعهداتش در زمینه تأمین گاز طبیعی نیز تأکید کرد.

کاخ کرملین درباره این تماس تلفنی گفت: «ولادیمیر پوتین تأکید کرد که تلاش‌های برای مسئول نشان دادن روسیه در قبال مشکلات پیش آمده برای تأمین محصولات کشاورزی در بازار‌های جهانی، بی‌اساس هستند».
واکنش پوتین به تلاش‌ها برای مقصرنمایی روسیه در بحران غذایی
در بیانیه کرملین آمده است: «توضیحات کاملی درباره علل واقعی این مشکلات ارائه شد که شامل تحریم‌های ضد روسی توسط آمریکا و اتحادیه اروپا و چند عامل دیگر است».

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پوتین همچنین در تماس با نهامر، اوکراین را به «خرابکاری» در مذاکرات دوجانبه درباره درگیری میان دو طرف متهم کرد. او همچنین نهامر را از اقدامات روسیه در زمینه تسهیل عبور ایمن کشتی‌ها در دریای آزوف و دریای سیاه مطلع کرد.

رویترز همچنین نوشت، نهامر نیز در بیانیه جداگانه‌ای اعلام کرد پوتین به او گفت که مسکو به تعهدات خود در قبال تأمین گاز طبیعی اتریش پایبند بوده و برای مذاکره با اوکراین در زمینه تبادل اسرا نیز آمادگی دارد.

بعد از ادعا‌های کشور‌های غربی مبنی بر اینکه روسیه با اعمال محاصره دریایی بر اوکراین مسئول کاهش صادرات غلات از این کشور است، کرملین این ادعا‌ها را قویاً رد کرد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه روز پنجشنبه گفت غرب فقط باید خودش را مقصر بحران غذایی در جهان بداند که ناشی از مشکلاتی است که عرضه غلات اوکراین را به بازار‌های جهانی با دشواری مواجه کرده است.

به نوشته رویترز، روسیه و اوکراین مجموعا نزدیک به یک سوم عرضه جهانی گندم را تشکیل می‌دهند. اوکراین همچنین صادرکننده عمده ذرت، جو، روغن آفتابگردان و روغن کلزا است. روسیه و بلاروس نیز بیش از ۴۰ درصد از صادرات جهانی پتاس مواد مغذی محصول را تشکیل می‌دهند.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه نیز امروز (جمعه) در دیدار با سران مناطق این کشور گفت رویارویی بین کشور‌های غربی و روسیه به منزله «جنگ تمام عیار» است.

واشنگتن کی یف را از هدف قرار دادن مواضعی در روسیه برحذر داشت
شبکه العربیه در خبری فوری گزارش داد: واشنگتن کی یف را از هدف قرار دادن مواضعی در خاک روسیه برحذر داشت.

سازمان ملل جامعه بین المللی را به اقدام جمعی برای مبارزه با ناامنی غذایی در جهان فراخواند

سازمان ملل متحد در صفحه کاربری خود در توئیتر اعلام کرد به منظور مقابله با نگرانی فزاینده ناشی از افزایش بهای مواد غذایی در جهان، مجمع عمومی سازمان ملل متحد، این هفته به اجماع قطعنامه‌ای را تصویب کرد و از جامعه بین المللی خواست همه با هم برای مبارزه با ناامنی غذایی در جهان اقدام کنند.

روسیه بخشی از درآمد‌های حاصل از سوخت خود را در جنگ اوکراین هزینه می‌کند
«آنتون سیلوآنوف» وزیر دارایی روسیه جمعه اعلام کرد روسیه احتمالا ۱۰۰ میلیارد روبل (۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو) دیگر از صادرات سوخت خود در سال ۲۰۲۲ به دست خواهد آورد که می‌تواند بخشی از آن را به ادامه حمله به اوکراین اختصاص دهد.

آنتون سیلوآنوف گفت: «بر اساس پیش بینی‌های وزارت توسعه اقتصادی، ما برآورد کرده ایم درآمد‌های مازاد حاصل از سوخت، می‌تواند تا ۱۰۰۰ میلیارد روبل برسد».

وی افزود «اگر پیش از این بخشی از پول حاصل از صادرات نفت و گاز را ذخیره می‌کردیم. اما امسال این پول کاملا خرج خواهد شد».

وزیر روس گفت «این پول برای پرداخت بیشتر به بازنشستگان، خانواده‌هایی که فرزند دارند و پیشبرد عملیات ویژه در اوکراین مصرف خواهد شد». وی افزود «ما منابعی داریم».

روسیه در حال حاضر درآمد‌های بی سابقه‌ای از فروش سوخت خود به دست می‌آورد، که هنوز هم به دلیل قیمت بسیار بالای گاز، تا حد زیادی از تأثیر تحریم‌های اعمال شده بر مسکو به دلیل حمله به اوکراین در امان مانده است.

کشور‌های عضو اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند وابستگی خود را به سوخت روسیه کاهش دهند، اما تاکنون نتوانسته اند در مورد توقف تدریجی خرید نفت روسیه به توافق برسند و مجارستان پروژه تحریم نفت را مسدود کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود سامانه بارشی از فردا به لرستان
مهار آتش سوزی جنگل های دیزمار
استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی ابزار امروز استکبار جهانی در عرصه جنگ نرم
آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان
راه اندازی باشگاه دانش اموزی سبزنامه از برگ تا برگ در صومعه سرا
اخبار کوتاه جمعه ۲۳ آبان در گلستان
یادواره شهدای منطقه شمال شهر اصفهان
جهاد پزشکان جهادی در معمولان
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
معدوم‌سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در خاتم
افتتاح مرغداری گوشتی در مرند
اختتامیه جشنواره پروازی هما در رامیان
بازگشایی محور ریلی هرمزگان و از سرگیری حرکت قطار‌ها
استقبال از مدال آورگلستانی مسابقات بازی‌های همبستگی  کشورهای اسلامی
برگزاری نشست کتابخوان فرهنگ محلی در سمنان
برداشت سیب زمینی پاییزه در الیگودرز
همدلی مردم روستای خوش ییلاق برای ساخت مسجد جامع
ارائه خدمات به بیش از ٣٢٠ نفر از اهالی روستای رباط پشت بادام
فعال اجتماعی سراوانی جوان تاثیر گذار اجتماعی ایران شد
کمپ تمرینی رولرفری استایل (اگرسیو) برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)