پخش زنده
امروز: -
کوته نام نوعی شیرینی خوشمزه و مقوی است که در شهرستان پاوه تهیه می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، این شیرینی ترکیبی از موادی همچون گردو، شیره توت و پسته کوهی است که با مواد طبیعی شهرستان پاوه تهیه میشود.
قند و چربی در تهیه این شیرینی جایی ندارد و به عنوان سوغات نیز صادر میشود.
آیا این شیرینی محلی سنتی پاوه توسط اداره میراث فرهنگی هم ثبت ملی شده است ؟؟؟؟؟؟
|
بله، در سال 1399 به ثبت ملی رسیده و پروندۀ پاسداری از ان نیز در شورای ثبت ملی آثار کشور مطرح شده و به زودی به تصویب خواهدرسید.