پخش زنده
امروز: -
در همایش بزرگ و محوری هفته قوه قضاییه از قضات و کارمندان نمونه دستگاه قضایی استان تجلیل شد .
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در این همایش دانش و علم، اجرای عدالت و عقل و عقلانیت را از ابزار مهم دستگاه قضایی برای تحقق عدالت دانست وافزود:حکمی که براساس این موارد صادر می شود، منطبق با حق است.
حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی گفت :قضاوت و داوری برای احقاق حق و ابطال باطل است که دستگاه قضا با این دو مأموریت مهم آرامش ؛آسایش و امنیت را به جامعه برمیگرداند
استاندار کرمان هم تاکید کرد: عدالت باید به یک گفتمان و خواست عمومی در جامعه تبدیل، شود زیرا اجرای عدالت کار بسیار دشواری است و شاید برخی افراد به سادگی تن به اجرای عدالت ندهند.
محمدمهدی فداکار ادامه داد: از مهمترین نتایج اجرای عدالت، تحقق امنیت پایدار است، زیرا با تحقق عدالت، امنیت و توسعه در جامعه محقق خواهد شد زیرا اگر در جامعه رانت و بی عدالتی وجود داشته باشد، توسعه محقق نخواهد شد.
رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی هم گفت: دستگاه قضایی سالم، مقتدر و در تراز انقلاب و مردم، آرزوی همه ماست، و برای ایجاد یک دستگاه قضایی قدرتمند و توانمند باید اجزای درونی دستگاه قضایی اعم از قانون، قضات، تشکیلات، صیانت ها، نظارت ها و حفاظت ها را مورد توجه قرار داد و تقویت کرد .
حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی، با تاکید بر توجه به وضعیت معیشتی کارکنان اداری و قضایی افزود: شأن قضات و کارمندان دستگاه قضایی باید حفظ شود زیرا این افراد نقش بسیار بسیار محوری بر عهده دارند.
رییس مجمع نمایندگان استان کرمان با اشاره به لزوم توجه به امنیت اقتصادی و حمایت از سرمایه گذاری، افزود: امروز برخی نفوذیها در صدد هستند که سرمایه گذار و سرمایه گذاری را له کنند و در دستگاه قضایی باید در این حوزه مراقبت های لازم را انجام داد تا از خروج سرمایه ها جلوگیری شود.
رییس کل دادگستری استان کرمان نیز :رضایتمندی مردم را از محورهای اصلی در دستگاه قضایی دانست و تاکید کرد: گلایه مندی های مردم به حق است و باید تمام تلاش خود را به کار گیریم که این گلایه ها به حداقل ممکن کاهش یابد.
معاون قضایی و فناوری اطلاعات دادگستری کل کرمان نیز گفت: با وجود افزایش ورودی ۱۳ درصدی پرونده ها به دستگاه قضایی این استان در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، میانگین رسیدگی ها از ۸۹ روز به ۸۱ روز کاهش یافته است و این در حالی است که هدف تعیینی در برنامه ششم تا پایان سال ۱۴۰۰، ۹۹ روز بوده است.
مهدی بخشی افزود: در بخش ابلاغ الکترونیک نیز هدف تعیینی در برنامه توسعه ۵۰ درصد تا پایان سال ۱۴۰۰ بوده و تاکنون ۹۲ درصد محقق شده و استان کرمان در این زمینه ۴۲ درصد جلوتر از برنامه حرکت کرده است.
بگفته وی براساس برنامه توسعه، میزان پرونده های منتهی به صلح و سازش در استان کرمان ۲۲ درصد تعیین شده بود که این میزان در استان کرمان به ۴۵ درصد رسیده است.
معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان خاطرنشان کرد: براساس تلاش کارکنان اداری و قضایی استان کرمان، تعداد پرونده های مختومه پارسال با افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل از آن روبرو بوده است.
همچنین با حضور موحد مدیر کل امور استانها و سازمانهای تابعه معاونت اول قوه قضاییه از کتاب تاریخ عدلیه کرمان رونمایی شدکه با همکاری جمعی از استادان دانشگاه و قضات برجسته استان به نگارش در آمده است.