• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۹۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

بهره برداری از ۳۳ طرح کشاورزی چهارمحال و بختیاری هنوز درگیر مجوز نهایی

۳۳ طرح کشاورزی که پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی دارد از سال ۹۲ تا کنون برای بهره برداری درگیر مجوز است.

بهره برداری از ۳۳ طرح کشاورزی چهارمحال و بختیاری هنوز درگیر مجوز نهایینماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا در جلسه دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: مجتمع دامداری شهر سامان که جزء مصوبات سفر ریاست جمهوری نیز بود عملیات اجرایی آن شروع نشده و می طلبد که در بازه زمانی کوتاه به بهره برداری برسد تا مشکل مردم این حوزه مرتفع گردد.

غلامرضا چهلگردی افزود: مشکل اصلی باغداران شهرستان سامان سرمازدگی باغات میباشد که اگر مسئولان استان همکاری‌های لازم را داشته باشند امکان کاهش خسارت سرمازدگی تا حد خیلی زیادی قابل پیشگیری میباشد که شورای اسلامی دوره پنجم شهر سامان با کمک متخصصین واساتید کشاورزی وهواشناسی وتولیدکنندگان ادوات کشاورزی اقدام به تهیه طرح مطالعاتی در این زمینه نموده وچندین نوع دستگاه نیز برای مبارزه با سرمازدگی ساخته وتست آزمایشی نیز گردیده، اما استفاده از این دستگاه‌ها مستلزم وجود برق در باغات میباشد که در این راستا همکاری مسوولان بسیار حائز اهمیت میباشد تا بتوانیم جلوی خسارت‌های چند هزار میلیارد تومانی را بگیریم.

چهلگردی اضافه کرد: از مشکلات دیگر تسریع در آماده سازی شهرک بادام شهرستان سامان و واگذاری اراضی به متقاضیان واجد شرایط جهت احداث کارگاه‌ها میباشد و باتوجه به اینکه بخشی از اقتصاد استان ما از طریق صادرات بادام است انتظار داریم برای شهرستان سامان که قطب بادام استان وکشور میباشد سرمایه گذاری و توجه بیشتر صورت گیرد.

وی گفت: یکی از بزرگترین معضلاتی که باغداران با آن مواجه هستند دریافت مجوز برای احداث اتاقک وانباری در باغات میباشد و جهاد کشاورزی ایرادات بسیار میگیرد که باید جهت رفاه باغداران و کارگرانی که در فصول کار در این باغات کار میکنند همچنین افزایش بهره وری باغات مجوزات لازم صادر گردد.

نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان افزود: میزان برداشت آب از میزان آب تخصیصی استان از حوزه زاینده رود و کارون در استان کمتر است و پاسخگوی نیاز‌های آبی استان نیست حق آبه‌های باغات قدیمی حاشیه زاینده رود به سهمیه ۲۳۷ میلیون متر مکعب سهم استان اضافه نشده که پیگیری لحاظ حق آبه مزبور مورد تقاضاست.

چهلگردی اضافه کرد: درخواست داریم یک دستگاه هیدرومتری جهت کنترل میزان آب ورودی به استان در محل پل روستای قراقوش ویک دستگاه هیدرومتری درمحل پل چمنار خروجی آب استان در دستور کار قرار گیرد تا مسئولین استان‌های مجاور آمار اشتباه از برداشت‌های آبی در استان منتشر نکنند.

وی با اشاره به آمار بیکاری در استان چهارمحال و بختیاری گفت: برای ۳۳ طرح کشاورزی که در استان چهارمحال و بختیاری متوقف شده بود اگر مجوز صادر شود، اشتغال زایی و تولید صورت میگیرد وبا توجه به اینکه این طرح‌ها مجوزات قانونی اولیه خود را قبل از سال ۹۲ اخذ نموده وعملیات انتقال آب وشبکه برق آن‌ها بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند وبسیاری از این طرح‌ها اقدام به طرح دعوی در محاکم قضایی وصدور رای به نفع کشاورزان گردیده لذا پیگیری صدور پروانه بهره برداری این طرح‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

چهلگردی همچنین خواستار پیگیری مشکلات مرغداری صنعتی سامان (مجتمع کشت وصنعت شهرکرد) در زمینه تامین آب، مشکلات صدور سند، احداث گلخانه و احداث کشتارگاه صنعتی طیور این مجتمع را مطرح و گفت: در صورت راه اندازی واحد‌های مذکور در حدود ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال میگردد که میطلبد نسبت به پیگیری و رفع مشکلات آن‌ها شد.

وی افزود: صدور اسناد واگذاری قطعی طرح‌های شهرستان سامان از خواسته‌های دیگر باغداران شهرستان سامان میباشدکه میطلبد سرعت بیشتری به این امر داده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری ششمین نمایشگاه تخصصی گل، گیاه در چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی بارش و سیلاب در شمال غرب
جنپو با استقلال فسخ کرد
۶ میلیون نفر از کالابرگ استفاده کردند
تسهیل فرآیند بازآفرینی شهری در شرق گلستان
تا پای جان برای ایران؛ روایت صد شب ایستادگی و صلابت مردم گلستان در دفاع از وطن
توقیف خودروی حامل مواد مخدر در رشت
پاسخگویی مسئولان البرزی در میز خدمت
جام والیبال زنان آسیا؛ برتری اندونزی مقابل شاگردان لی
هشدار انگلیس درباره تقلب دانش آموزان با ابزار‌های هوش مصنوعی
آغاز پویش «بانوی آب» سال ۱۴۰۵ آبفای استان از خوانسار
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم خرداد ماه
تشکیل ستاد بازی‌های آسیایی ناشنوایان در استان در آینده نزدیک
ترویج فرهنگ حفاظت از میراث طبیعی کویر
پانزدهم خرداد، یادآور جوشش ایمان و بصیرت ملت ایران
بهره‌برداری از مدرسه استثنایی پردیس تا هفته دولت
از سلامت تا سینمای اکشن در برنامه‌های امروز تلویزیون
شبکه سه و مسابقات ورزشی این هفته
بازگشت شش دستگاه حفاری به چرخه عملیات در صنعت نفت و گاز کشور
شهرداری اردبیل از ساماندهی محل نگهداری سگ‌های ولگرد خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
حمله سپاه به یک پایگاه و ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا
انفجار‌های‌‎مهیب و فعال‌شدن سامانه‌پدافندی در کویت و بحرین
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به ناوشکن‌های آمریکا
واکنش یک کاربر نیجریه‌ای به گزارش پخش شده از خبر ۲۱ صداوسیما
غدیر در قاب نسل‌ها؛ روایت تصویری چهره‌های مردمی در عید ولایت
از پرچم تا چراغانی
حضور مردم در خیابان‌ها قوت قلب نیروهای مسلح است
شور غدیری در خرم‌آباد؛ اجتماع بزرگ مردم در عید ولایت
ادعای سنتکام در باره حمله به اهدافی در جنوب ایران
مستند «روزی که با تو بودم»، از قاب تلویزیون
جشن بزرگ غدیر در بابل
شبی که یک خیابان برای غدیر بیدار ماند
«لبخند‌های غدیر»؛ قاب‌هایی از شادی مردم در بزرگ‌ترین عید شیعیان
نسخه کامل تصویرگذاری شده پیام رهبری به مناسبت عید غدیر خم و سالروز رحلت امام خمینی (ره)
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به ناوشکن‌های آمریکا  (۱ نظر)
سفر هیئت حماس به قاهره برای پیگیری مذاکرات آتش‌بس  (۱ نظر)
اینجا کهگیلویه و بویراحمد استان سراسر شیعه در ایرانِ علی  (۱ نظر)
درخشش آتش‌نشان گلستانی در گینس؛ رکورد جهانی مشت‌زنی به نام ایران ثبت شد  (۱ نظر)