• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۹۸۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۱
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

بازگشت اعتماد سرمایه گذاران به بازار سرمایه در سال ۱۴۰۱

مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار، افزایش حجم و ارزش معاملات بازار سرمایه در سال ۱۴۰۱ را ناشی از بازگشت اعتماد سرمایه گذاران به بورس دانست و گفت: با حل و فصل برخی موضوعات، می‌توانیم با ورود بیشتری از سرمایه گذار‌ها به این بازار مواجه شویم.

بازگشت اعتماد سرمایه گذاران به بازار سرمایه در سال ۱۴۰۱به گزارش خبرنگار حوزه بورس خبرگزاری صداوسیما، سیدمهدی پارچینی در گفتگو با رادیو اقتصاد رسانه ملی تصریح کرد: در فصل بهار با فراز و نشیب‌های زیادی در بورس مواجه بودیم، اما در مقطعی با برخی خبر‌های امیدوار کننده، موجبات رشد در بازار سرمایه فراهم شد، هر چند که برخی اتفاقات داخلی و اقدامات بین المللی موجب شد تا تلاطمی در بورس ایجاد شود که تاثیر خود را بر این بازار گذاشت.

او در پاسخ به این سوال که یکی از نابسامانی‌های بورس به دلیل عدم اطمینان به قوانین و مقررات حاکم بر این بازار است که تاثیر منفی بر عملکرد این بازارگذاشته؛ اظهار داشت: یکی از پایه‌های تصمیم گیری در این بازار سرمایه، مقررات و قوانین حاکم بر این بازار است، هر چقدر مقررات در سطح اقتصاد کشور ثبات داشته باشد، آن ناشر و شرکت در بازار سرمایه، می‌تواند پروژه‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای بیشتری داشته باشد و همین امر باعث می‌شود بازدهی مطلوبی برای سرمایه گذاران ایجاد شود؛ اما وقتی قانون و مقرراتی در بازار سرمایه نباشد، اختلال در سرمایه گذاری بازار سرمایه ایجاد می‌کند و خود بر دیگر بخش‌های بازار سرمایه نیز اثر منفی می‌گذارد.

وی افزود: امیدوار هستیم که با اجماعی که خود فعالین بازار در خصوص اجرای قانون و مقررات داشته باشند، مقررات به سمت وسویی برود که بتواند بازار سرمایه را با ثبات مطلوبی در آینده همراه کند.

پارچینی گفت: بهرحال اتفاقاتی که می‌افتد، خارج از اراده بازار سرمایه است. چراکه محیطی در بازار سرمایه وجود دارد که فعالان در آن فعالیت می‌کنند؛ اما تصمیمات و آثار اقتصادی آن در جای دیگر است.

پارچینی اظهار داشت: ما با تمام توان پیگیری‌های لازم را انجام داده و در حال حاضر نیز در حال پیگیری آن هستیم، اما وقتی دولت با موضوعاتی همچون، کسری بودجه، موضوعات منطقه ای، اقدامات بین المللی مواجه است، لاجرم ممکن است تصمیماتی گرفته شود که آثار مثبت یا منفی خود را بر بازار سرمایه قرار دهد. وی ادامه داد: تا جایی که هدف مدیران بازار سرمایه بوده، حفاظت و صیانت از سرمایه داران خرد در این بازار بوده است، اما زمانی که ثبات سیاست گذاری و اقتصادی در این راستا نباشد، چگونه تولید کننده و با چه برنامه و هدفی می‌تواند در بورس قرار گیرد و تامین مالی و طرح توسعه‌ای خود را انجام دهد.
مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان ابراز امیدواری کرد با حل و فصل برخی موضوعات در بخش صنایع، شرایط با ثباتی بر این بازار ایجاد گردد تا سرمایه گذار‌ها با اطمینان خاطر بیشتری به این بازار وارد شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای هسته‌ای 19 خرداد در دانشگاه شهید بهشتی
تعطیلی بخش کنسولی سفارت آمریکا در سرزمین های اشغالی
زمین لرزه سه و شش ریشتری در ۳۲ کیلومتری کیش
حمایت قاطع مردم خوزستان از حملات موشکی سپاه علیه رژیم صهیونیستی
زمین لرزه ۳ و ۶ دهم ریشتری بندر چارک هرمزگان را لرزاند
چراغ سبز مجلس بولیوی به دولت برای سرکوب اعتراضات
تدوین برنامه عملیاتی اربعین بر مبنای سند جامع فرهنگی-تمدنی
گفت وگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان
خدمات به حجاج ایرانی در سرزمین وحی بدون وقفه ادامه دارد
بسته شدن بخش غربی فضای پروازی کشور
تشدید تنش و درگیری در کشمیر پاکستان
خط و نشان مقاومت عراق برای آمریکا
حمایت یمن از حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
رایزنی تلفنی عراقچی با همتای عراقی
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات موشکی ایران به اهداف رژیم صهیونیستی
بیانیه طوایف سیستان و بلوچستان در حمایت از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران
استقبال مقاومت فلسطین از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
هوشمندسازی کنتورها گامی برای مدیریت مصرف در استان زنجان
توقف پرواز‌های شهر فرودگاهی امام خمینی
سید عباس عراقچی با همتای مصری هم تماس گرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سخنگوی امنیت ملی مجلس: امشب به آسمان اسرائیل نگاه کنید
دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ
۱۳ شهید و زخمی در حمله به حومه جنوبی بیروت
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ ۲ نشان طلا، یک نقره و ۲ برنز برای ایران
تجمع شبانه در خیابان‌های تهران
قدرت جمهوری اسلامی ایران پشتیبان امنیت منطقه است
حمله موشکی سپاه به پایگاه هوایی رامات دیوید
احکام افزایش و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
آمریکا در فکر مصادره اموال ایران برای بازسازی کشور‌های عربی
۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ عموزاد و یوسفی در یکقدمی نشان طلا
اعمال افزایش ۴۹ درصدی قیمت نان در مشهد
افزایش ۲۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی با ۳ میلیون تومان فوق‌العاده خاص
موزه میراث روستایی گیلان
هشدار مجدد سپاه به برهم‌زنندگان نظم دریانوردی در تنگه هرمز
راز شلوغی یک قنادی قدیمی در اصفهان  (۴ نظر)
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به ناوشکن‌های آمریکا  (۱ نظر)
سفر هیئت حماس به قاهره برای پیگیری مذاکرات آتش‌بس  (۱ نظر)
اینجا کهگیلویه و بویراحمد استان سراسر شیعه در ایرانِ علی  (۱ نظر)
برنامه آلمان برای تقویت توان نظامی به بهانه تهدید روسیه  (۱ نظر)
تغییر در مصوبه کنکور خلاف عدالت است؛ با فشار‌های انباشته بر دانش‌آموزان همخوانی ندارد  (۱ نظر)