• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۰۷۵۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۴
اجتماعی » جامعه و شهری

زاکانی: تهران با کمبود یک میلیون خانه روبروست

شهردار تهران با بیان اینکه امروز در پایتخت با کمبود یک میلیون خانه روبرو هستیم، گفت: ۶۶ سال طول می‌کشد یک فرد در تهران صاحب خانه شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  علیرضا زاکانی امروز دوشنبه در نشست هم اندیشی با نخبگان ، فعالان اجتماعی و معتمدین منطقه ۸ تصریح کرد: تهران  در شب  ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساکن دارد و وقتی این جمعیت را در بعد خانوار که عدد  ۲.۹ است، تقسیم کنید، در می‌یابید که تهران به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار خانه نیاز دارد و امروز تهران یک میلیون خانه کم دارد.
زاکانی افزود:  یک حقوق بگیر باید ۶۵ درصد درآمد خود را برای بحث مسکن هزینه کند و ۶۶ سال طول می‌کشد در تهران صاحب خانه شود.
شهردان تهران گفت: تا امروز شهرداری پروانه صادر می‌کرد و سازندگان می‌ساختند، اما ماه‌ها است که تصمیم گرفتیم طبق بند ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها کمک کنیم به ساخت خانه‌های استطاعت پذیر و خانه دار شدن مردم و در قرارگاه مسکن بنا شد ۱۸۰ هزار واحد را برای مردم کارسازی کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی یادآور شد: تلاش ما این است که با تسهیل در صدور پروانه و فراتر از آن فراهم کردن شرایط برای مشارکت مردم و به میدان آوردن امکانات توسط آنها، به خانه دار شدن‌شان کمک کنیم؛ همچنین شهرداری تلاش می‌کند بازار اجاره را در دست بگیرد تا شرایط اجاره داری را که ۵۱ درصد مردم شهر را شامل می‌شود، بهبود ببخشد و تا ظرف ۶ تا ۷ سال آینده کمبود‌های حوزه مسکن را جبران کنیم و در فاز مثبت قرار بگیریم.
شهردار تهران همچنین گفت: درمساله ترافیک و حمل و نقل عمومی هم تلاش می‌کنیم از ۳۲۵ ایستگاه مترو که ۱۴۳ ایستگاه آن در حال حاضر فعال است، بهره برداری صحیح داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هویت، معماری و ایمنی شهر و در کنار آن مسکن مردم را تامین خواهیم کرد و هم یک بازطراحی امکانات موجود برای موضوعات مختلف  تهران خواهیم داشت و با استفاده از این اقتضائات و امکانات، مترو را به سرعت تکمیل می‌کنیم.
زاکانی گفت: طبق برنامه گذشته، متروی تهران باید تا ۱۹ سال آینده تکمیل می‌شد، اما در این دوره این زمان ۵ ساله است چرا که مشکل اصلی تامین اعتبار بود که امروز بر اساس توسعه بر محور ایستگاه‌ها این مشکل حل خواهد شد.
شهردار تهران افزود: در برنامه کلان ۱۰ میلیون سفر سهم مترو است، اما امروز این عدد ۱.۵ میلیون نفر است و تکمیل مترو می‌تواند بار اصلی را به زیر زمین منتقل کند؛ بر اساس همین اقدامات در نیمه دوم امسال ۱۲ ایستگاه مترو افتتاح می‌شود و بزرگترین مجتمع ایستگاهی غرب تهران را در هفته آینده افتتاح می‌کنیم.
زاکانی گفت: در کنار مترو ظرفیت‌های اتوبوسرانی را فعال خواهیم کرد و امسال با افرایش ۱۵۰ درصدی تعداد اتوبوس‌ها از حدود دوهزار دستگاه به ۵ هزار دستگاه می‌رسد و برنامه ریزی این کار انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
برگردند و بروند به ولایتشان
سلام: ضمن تشکر از جناب آقای زاکانی برای رفع و بر طرف کردن آلودگی هوا ،کم کردن کردن بار ترافیک، صرفه جویی در مصرف بنزین و انرژی ،سفر تنظیم شده پاک و کم هزینه درون شهری ،راهی جز توسعه همه جانبه حمل و نقل عمومی مخصوصاً مترو در کلان شهر ها وجودندارد. تهران با توسعه پایدار حمل ونقل عمومی باید 20 خط مترو و 30خط BRT باقطار ها و اتوبوس های باکیفیت کافی ساخت داخل که هم زمان ایجاد اشتغال برای جوانان می کند یعنی حد اکثر3 دقیقه در هر ایستگاه داشته باشد.تاکسی ها به هیچ وجه حمل و نقل عمومی محسوب نمی شوند زیرا هم ترافیک و هم آلودگی هوا ایجاد می کنند.
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)