• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۷۷۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
خراسان رضوی » اجتماعی
آیت‌الله‌علم‌الهدی:

میزبانی عراقی‌ها در اربعین خدمت به زائر را به ما آموخت

امام جمعه مشهد مقدس گفت: بی شک میزبانی عراقی‌ها در راهپیمایی اربعین حسینی خدمت به زائر را به ما آموخت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی برگزار شد افزود:پیاده روی اربعین حرکتی اجتماعی و تمدنی در راستای ظهور حضرت بقیه الله الاعظم (عج)است.میزبانی عراقی‌ها در اربعین خدمت به زائر را به ما آموخت

وی گفت: راهپیمایی اربعین امروزه مفهوم اجتماعی و تمدنی پیدا کرده است و پیاده روی اربعین تنها راه رفتن به سمت کربلا نیست بلکه حرکت به سوی نقطه هدفی است و آن نقطه هدف تنها زیارت قبر امام حسین (ع) نیست بلکه هدف، ظهور امام زمان (عج) به عنوان میوه دل امام حسین (ع) است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به فلسفه پیاده روی اربعین افزود: امروزه میلیون ها نفر از ملت‌های مختلف با هم حرکت می کنند و به هم متصل می شوند تا زمینه ظهور این امام بزرگوار را فراهم کنند.

آیت الله سید احمد علم الهدی گفت: هنگامی که امام زمان(عج) ظهور کنند خود را به واسطه وابستگی به امام حسین(ع) و با بیان "من کسی هستم که جدم را با لب تشنه کشتند" خود را معرفی می کنند و آن روز امام حسین(ع) به صورت جهانی مطرح می شود که زمینه‌ساز این اتفاق و نقطه عطف و نقطه آرمانی مسلمانان اعم از شیعه و سنی در این امر، پیاده روی اربعین و پیاده روی جاماندگان از اربعین حسینی است.

او افزود:به همین دلیل برای جاماندگان اربعین در هر شهری مراسم جاماندگان از اربعین برگزار می شود که این مراسم در مشهد مقدس نیز برگزار می‌شود که از صبح فردا از میدان ۱۵ خرداد آغاز می شود و تا ساعت ۱۹ عصر فردا ادامه می‌یابد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:اولین پیاده روی اربعین در نخستین سال شهادت سیدالشهداء علیه السلام و در نخستین اربعین این امام بزرگوار رخ داد که در نخستین اربعین حسینی ۲ جریان به سمت کربلا و بارگاه امام حسین (ع) راهپیمایی کردند.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: یک جریان، پیاده روی و راهپیمایی پیروزمندانه اهل بیت سیدالشهدا از شام به طرف کربلا پس از رسوا کردن جنایات بنی امیه در شام بود و جریان دوم جریان پیاده روی جاماندگان از قیام سیدالشهدا(ع) بود که آمدند با زیارت سیدالشهدا جاماندگی خود را جبران کنند که این ۲ راهپیمایی هر ۲ به یک عشق متصل بودند و کربلا آنها را به هم متصل کرده بود.

او ضمن تشکر از مردم کشور عراق به خاطر مهمان نوازی و پذیرایی از زائران اربعین گفت: امسال با توجه به فروکش کردن بیماری کووید -۱۹ پیش بینی مسولان استانی نیز حضور حدود ۱۰ میلیون زائر در دهه آخر صفر است چرا که برخی از زائران اربعین با توجه به بسته شدن مرزهای کشور عراق و بازگرداندن زائران از مرز ایران و عراق، به مشهدالرضا خواهند آمد لذا مشهد باید آماده پذیرایی از زائران امام رضا(ع) باشد.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: بنابراین تمام امکانات اسکان اعم از هتل‌ها، مهمانپذیرها، مسافرخانه‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، سالن‌های تربیت بدنی و پادگان‌ها که دارای ظرفیت حدود ۶۰۰ نفر است باید برای اسکان زائران آماده شوند از این رو با این ظرفیت محدود از تمامی مجاوران و شهروندان مشهدی خواستاریم در اسکان زائران همکاری کنند.

وی ادامه داد: در این راستا در مساجد مشهد و به همت مرکز امور مساجد جریانی به نام "هم محله‌ای‌های امام رضا(ع)" راه افتاده است که در این جریان بیشتر بانوان نقش دارند و فعال هستند و برای اسکان زائران امام رضا(ع) خانه هایی را آماده کرده اند.

امام جمعه مشهد گفت: بنابراین از همه همجواران می خواهیم که برای مشارکت در این امر از طریق سایت مسجدنا اقدام کنند تا با همکاری هم بتوانیم میزبان خوبی برای زائران امام رضا(ع) باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)