• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۳۵۸۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
بین الملل » اروپا

اولیانوف: ازسرگیری مذاکرات لغو تحریم‌های ایران محتمل است

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین، پیش‌بینی کرد که مذاکرات در اواسط ماه نوامبر (اواخر آبان ماه) از سر گرفته شود.

اولیانوف: ازسرگیری مذاکرات لغو تحریم‌های ایران محتمل استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره گفت: احتمالا مذاکرات هسته‌ای از ماه آینده از سر گرفته می‌شود.

میخائیل اولیانوف، پیش‌بینی کرد که مذاکرات در اواسط ماه نوامبر - اواخر آبان ماه- ازسر گرفته شود.

وی همچنین گفت: رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است هفته آینده به مسکو سفر کند.

سخنان اولیانوف درباره ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم‌ها در حالی است که اتحادیه اروپا هشتم ماه اوت - ۱۷ مرداد - متنی نهایی برای پیش نویس تصمیم گیری درباره احیای برجام ارائه کرد. سپس ایران و آمریکا به طور غیرمستقیم تبادلاتی را درباره دیدگاه‌های خود درباره پیشنهاد اتحادیه اروپا انجام دادند و این روند تاکنون به نتایج مطلوب منتهی نشده است.

گفتنی است جدیدترین دور مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج ماهه ۱۳ مردادماه تا ۱۷ مردادماه در شهر وین برگزار شد. برگزاری این دور از مذاکرات پس از آن صورت گرفت که «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقاله‌ای در روزنامه فایننشال‌تایمز مدعی شد بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که حاوی راهکار‌های به‌روز‌شده‌ای درخصوص رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است.(جزئیات بیشتر)

این درحالی است که جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا چندی پیش تاکید کرده بود: پیشنهادی که برای احیای توافق هسته‌ای ایران ارائه کردم، همچنان روی میز باقی خواهد ماند و هیچ راه حلی بهتر از آن سراغ ندارم. (جزئیات بیشتر)

جمهوری اسلامی ایران که به گفته جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به پیشنهاد اخیر او پاسخ منطقی و معقولی داده است، با ارائه درخواست‌هایی ازجمله ارائه تضمین درخصوص عدم خروج مجدد از برجام، راستی‌آزمایی لغو تحریم‌ها و رفع ادعا‌های پادمانی آژانس بین المللی انرژی اتمی در روند مذاکرات رفع تحریم‌ها، همواره اعلام کرده است انتفاع محسوس اقتصادی مردم ایران تنها راه بازگشت به هر توافقی است.

ایران درباره برنامه هسته‌ای خود با پنج قدرت بزرگ جهان در ماه ژوئیه ۲۰۱۵ توافقنامه‌ای امضا کرده است که به طور رسمی تحت عنوان طرح اقدام جامع مشترک، برجام، شناخته شده است. با وجود این، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا کشورش را از توافقنامه خارج و تحریم‌های یک جانبه‌ای علیه تهران اعمال کرد که موجب شد ایران نیز در واکنش به این بدعهدی آمریکایی ها، تعهداتی را که در چارچوب این توافقنامه به عهده گرفته بود، به حال تعلیق درآورد.

در همین حال همزمان با تشدید جدال در آمریکا برسر مذاکرات لغو تحریم‌ها، برخی از اعضای کنگره در حالیکه زمان کمی به انتخابات آن مانده، در اظهاراتی جداگانه، واکنش‌های مختلفی به این مسئله ابراز کردند و حتی گروهی از نمایندگان کنگره به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره احیای این مذاکرات و انتفاع جمهوری اسلامی ایران از آن، نامه اعتراضی و هشدار آمیز نوشتند.(جزئیات بیشتر)

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا در ادامه لفاظی‌های خود ضد احیای مذاکرات لغو تحریم‌ها در سخنانی، مدعی شد: دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران در کوتاه مدت بعید است. (جزئیات بیشتر)

وندی شرمن معاون بلینکن هم بدون اشاره به پاسخ منطقی ایران به پیشنهاد اروپا، با اعلام اینکه جواب ایران به اين پیشنهاد، سرسختانه و برای آمریکا غیرقابل قبول بود، گفت: مذاکرات رفع تحریم‌های وین به بن‌بست خورده است. (جزئیات بیشتر)

در جدیدترین موضع گیری آمریکایی ها، روز جمعه ۸ مهرماه رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران با اذعان به اینکه تهران هم‌اکنون هیچ تصمیمی برای دستیابی به سلاح اتمی ندارد، گفت: اگر رئیس جمهور آینده آمریکا بخواهد یکجانبه از توافق خارج شود، نمی‌توان کاری انجام داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
دیپلماتهای ایران عزیز قدرتمند زیاد عجله نکنین
زمستان ک بشه خود اروپا محتاج انرژی ایران عزیز قدرتمند خواهد شد اون موقع مجبورمیشن ک با ایران عزیز قدرتمند همراه و همسو بشن و هر پیشنهادی ایران عزیز قدرتمند بزاره روی میز مذاکره مجبورا قبول کنن
امسال زمستان اتفاقات بزرگی در جهان خواهد افتاد
مذاکرات لغو تحریم‌های ایران؟
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)