• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۱۹۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۴
بین الملل » اروپا

خسارات سنگین سیل در مناطق مختلف ایتالیا

بارش شدید باران و جاری شدن سیل در مناطق مختلف ایتالیا، سبب وارد آمدن خسارات بسیاری شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  به گزارش شبکه لباک تی وی، بارش شدید باران و جاری شدن سیل در مناطق مختلف ایتالیا، سبب وارد آمدن خسارات بسیاری شده است.

بارش‌های ناگهانی و سیل باعث تخریب بسیاری از راه‌های ارتباطی، منازل مسکونی و کارخانه‌ها شده است. این در حالی است که سازمان دفاع مدنی ایتالیا، در پی وقوع سیل در این کشور هشدار نارنجی اعلام کرده است. نیروی هوایی ارتش نیز به منظور امداد به آسیب دیدگان، وارد عمل شده است. شدت ویرانی‌های ناشی از سیل در ناحیه «تراپانی» و «پالرمو» بسیار زیاد است. فرماندهی عملیات هوایی ارتش، دستور اعزام تعدادی بالگرد برای کمک به سیل زدگان را صادر کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بالگرد‌های پلیس ایتالیا در حال پرواز بر فراز استان «تریپانی» هستند؛ منطقه‌ای که طی چند ساعت اخیر به شدت تحت تاثیر بارندگی‌های سیل آسا قرار گرفته است. سیل باعث آسیب گسترده به مسیر‌های ارتباطی، منازل مسکونی و کارخانه‌ها شده است. این در حالی است که دستگاه دفاع مدنی ایتالیا، در پی وقوع سیل در این کشور، تا نیمه شب امشب، هشدار نارنجی را در استان‌های تریپانی و پالرمو اعلام کرده است.
نیروی هوایی ارتش نیز به منظور امداد به آسیب دیدگان، وارد عمل شده است. این نیرو، به درخواست مسئولان ناحیه تریپانی اعزام شده است. فرماندهی عملیات هوایی ارتش، دستور اعزام یک گروه بالگرد را برای کمک به سیل زدگان صادر کرده است. همچنین بر اساس گزارش ها، حدود ۲۰ نفر که بیشتر آن‌ها معدنچی بودند، روی سقف یک ساختمان گرفتار شده بودند. عملیات نجات ۱۳ تن از آن‌ها توسط بالگرد انجام شد. بقیه نیز توسط نیرو‌های آتش نشان و با استفاده از قایق‌های بادی نجات پیدا کردند. عملیات مشترک باعث نجات جان همه این افراد شد.
البته آسیب‌های ناشی از جاری شدن سیل و باران‌های شدید در ناحیه تریپانی، به قوت خود باقی خواهد بود. «رناتو اسکفانی» رئیس ناحیه سیسیل در این باره گفت "ما در خصوص عملیات امداد با نیرو‌های دفاع مدنی هماهنگی‌های لازم را انجام خواهیم داد. گاهی اوقات، شرایطی پیش می‌آید که مجبور می‌شویم در شرایط دشوار، مسئولیت‌ها را به صورت مشترک به عهده بگیریم. "

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


همچنین در منطقه آگریجنتال، نیرو‌های آتش نشان توانستند ۱۶ گردشگر را در بولونیا نجات دهند. این افراد با استفاده از دوچرخه‌های برقی در حال گردش در منطقه بودند. همچنین بر اثر بارش شدید باران، گروهی از کوهنوردان نوجوان، در کوهستان به دام افتادند. عملیات نجات آن‌ها نزدیک به پنج ساعت طول کشید. در این عملیات، از خودرو‌های دو دیفرانسیل استفاده شد. اعضای این گروه پس از نجات، از خدمات بی عیب و نقص نیرو‌های امداد رسان، تقدیر کردند.
بارش‌های سیل آسا در سولنتو که تا جمعه ادامه داشت، باعث شکل گیری شرایط بحرانی در ناحیه‌های پارابیدا و ماتینو شد. در این منطقه، بسیاری از راه‌ها دچار آبگرفتگی شدند. البته میزان خسارت‌های وارده چندان نبود. نیرو‌های امداد رسان، چندین خودرو را از سیل نجات دادند. شرایط مشابهی نیز در ناحیه سولنتو برقرار بود. مسئولان این ناحیه از همه افرادی که به موقع به کمک ساکنان شتافتند، از جمله نیرو‌های مسلح، نیرو‌های دفاع مدنی و شهروندان عادی که مانع وقوع فاجعه شدند، تشکر کردند. آن‌ها همچنین خواستار برنامه ریزی برای آینده، جهت افزایش ایمنی منطقه و جلوگیری از تکرار رویداد‌های مشابه شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بارش‌های ناگهانی و سیل باعث تخریب بسیاری از راه‌های ارتباطی، منازل مسکونی و کارخانه‌ها شده است.
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
وقوع پدیده مه در جنوب غرب خوزستان
آخرین خبر‌ها از ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر آبادان
رفع تصرف فوری بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در رامشیر
به روز رسانی یک کودتا
توزیع بیش از ۷۸ هزار تن کود شیمیایی بین کشاورزان گیلانی
ثبت‌نام ۳۵۸۶ داوطلب در انتخابات شورای روستا‌ها در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)