• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۵۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۶:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

تا پایان آبان وضعیت حقوقی مجتمع فرهنگی رامسر را تعیین تکلیف خواهیم کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تلاش داریم مشکل مجتمع فرهنگی هنری رامسر با همراهی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی مرتفع شود و تا پایان آبان وضعیت حقوقی این مجتمع را برطرف خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی عصر جمعه ۱۳ آبان‌ در دیدار با مسئولان بخش‌های مختلف شهرستان رامسر  با بیان اینکه رامسر به تنهایی یک حوزه فرهنگی هنری به شمار می‌رود، اظهار کرد: همه به فرهنگ، تاریخ و طبیعت رامسر افتخار می‌کنیم و تلاش داریم مشکل مجتمع فرهنگی هنری رامسر با همراهی وزارت میراث مرتفع شود.

وی با اشاره به طرح نیمه کاره تالار مرکزی ساری طی ۱۶ سال که ۸۰ میلیارد تومان برای تکمیل آن هزینه شده است، یادآور شد: در دولت مردمی طی هشت ماه ۹۰ میلیارد تومان برای تکمیل این تالار هزینه و در نهایت تالار مرکزی ساری افتتاح شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه رامسر منطقه راهبردی دولت به شمار می‌رود، گفت: با توجه ویژه دولت مردمی به کشور‌های آسیای میانه، قفقاز و حوزه پیرامونی دریای خزر، تقویت زیرساخت فرهنگی رامسر با توجه به همجواری با کشور‌های حاشیه دریای خزر از اهمیت خاصی برخوردار است. 

 

اسماعیلی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مناسبت سیزده آبان اضافه کرد: حوادث سیزده آبان جزو شناسنامه انقلاب اسلامی به شمار می‌ رود. در صدر این حوادث تبعید امام راحل عظیم الشان است که ماهیت ضد استکباری و به طور ویژه ضد آمریکایی دارد.

وی ادامه داد: برخی این شبهه را مطرح می‌ کردند که انقلاب اسلامی تا زمان پیروزی به دنبال آمریکا ستیزی نبود؛ حال آن که امام (ره) اساسا به خاطر مخالفت با مصونیت مستشاران آمریکایی از کشور تبعید شدند.

وزیر فرهنگ افزود: سخنان امام به عنوان مرجعی دینی در چهار آبان ۱۳۴۳ بسیار قابل توجه است؛ آنجا که از عظمت ایران می‌گویند. این که عظمت و استقلال ایران را نابود کردند و به دنبال تحقیر ما بودند. در آنجا امام راحل کاملا از موضع دفاع از منافع و هویت ملی سخن می‌گویند.

اسماعیلی با اشاره به حادثه سیزده آبان سال ۱۳۵۷ و روز دانش آموز گفت: در آن روز دانش آموزان ما مظلومانه در مقابل دانشگاه تهران توسط عمال مزدور پهلوی به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به رخداد سیزده آبان سال ۵۸ اضافه کرد: دانشجویان خط امام در آن روز با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، ریشه و مرکز توطئه علیه ملت ایران را هدف قرار دادند.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: آمریکایی‌ها از دیروز تا امروز دست از توطئه علیه ملت ایران برنداشته اند. ۲۵ مرداد سال ۳۲ که محمدرضا از همین شهر رامسر مجبور به فرار از کشور شد، امیدی به بازگشت نداشت، اما آمریکایی‌ها در ۲۸ مرداد علیه دولت ملی کشور کودتا کردند و محمدرضا پهلوی را برای یک استبداد خشن بیست و پنج ساله به کشور بازگرداندند.


تروریسم رسانه ای استکبار با تحریف و دروغ پراکنی به دنبال دوقطبی سازی ایران است
اسماعیلی ادامه داد: تروریسم رسانه‌ای که امروز آمریکایی‌ ها به راه انداخته اند، با تحریف، دروغ و جعل، اتحاد ملی ما را هدف گرفته و به دنبال انشقاق در صفوف مردم ایران است و می‌خواهد مردم را در مقابل هم قرار دهد.

وزیر فرهنگ اظهار کرد: آمریکایی‌ها در تلاش برای تحقق آمال طولانی مدت خود در شکل دادن به خاورمیانه جدید با تجزیه کامل منطقه و تولد دولت‌های جدید هستند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: خواب آمریکایی‌ها برای برهم زدن آرایش سیاسی منطقه اگر بخواهد از ایران آغاز شود، هرگز محقق نخواهد شد. ایران با بهره مندی از رهبری حکیم و بیدار و امت حاضر در صحنه ۴۳ سال است نقشه آمریکایی‌ها را برملا و آن‌ها را مفتضح کرده است که ان شاالله به انزوا و سقوط ابدی آمریکا منجر خواهد شد.

اسماعیلی گفت: امسال قراردادن روز مازندران در تقویم، در شورای فرهنگ عمومی و شورای عالی انقلاب فرهنگی. پیگیری و نهایی شد؛ چنان که حق مازندران بزرگ در ایجاد اولین دولت کامل پیروان مکتب اهل بیت (ع) در قرن سوم و تداوم آن بود.

وی با اشاره به آغاز درخشش تمدن اسلامی از همین دوره، گفت: بسیاری از بزرگان ما در پناه آرامش و علم دوستی، عقلانیت و نگاه عدالت محور پیروان مکتب اهل بیت و رونقی که در شاخه‌های مختلف علم فراهم شد، از همین منطقه برخاستند و با آغاز دولت علویان و شکل گیری دولت هایی چون آل بویه، فاطمی و حمدانی‌ها در نقاط مختلف جهان اسلام، قرن سوم تا پنجم شاهد درخشش تمدن اسلامی شد.

وزیر ارشاد با اشاره به شکل گیری دولت‌هایی همچون سادات مرعشی در منطقه مازندران افزود: از آن روز تا امروز که قرن پانزدهم است، فرزندان مازندران برگ‌های زرینی از تاریخ انقلاب اسلامی را در دفاع مقدس و دفاع از حرم، رقم زده اند که مایه مباهات اند و امیدواریم جوانان مازندرانی این مسیر را تداوم بخشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)