• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۳۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
خراسان رضوی » اجتماعی

نشست صمیمانه سخنگوی دولت با طلاب حوزه علمیه مشهد

سخنگوی دولت در جمع طلاب و در مدرسه علمیه نواب صفوی مشهد گفت: در شهریور ۱۴۰۰ ما با تورم ۶۰ درصدی رو به رو بودیم که هم اکنون توانستیم آن را ۲۰ درصد کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، بهادری جهرمی افزود: رشد اقتصادی ما از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ صفر درصد بوده است رشد اقتصادی صفر درصد ۱۰ سال گذشته اکنون به ۴/۵ درصد رسیده است، آماری که اصلا قابل توجه نیست، اما پیشرفتی اندک داشته است. 
 
وی گفت: متاسفانه در حوزه رسانه و افکار عمومی عملیاتی توسط دشمن انجام شده که اطلاع‌رسانی ما به مردم و مخصوصا جوانان از طریق رسانه‌های رسمی انجام نمی‌شود و اخبار دسته اول با دیدگاه کشور‌های خارجی از طریق رسانه‌هایی که در اختیار ما نیست به مردم منتقل می‌شود. 
 
سخنگوی دولت افزود: به ما می‌گویند دولت باید از سیاست‌های خود عقب نشینی کند تا به شرایط اقتصادی رونق بدهد، در جواب آن‌ها می‌گویم که دولت مدت‌ها است از سیاست‌های غلط عقب نشینی کرده و فقط برای پاسخ گرفتن از آن نیازمند زمان بیشتری هستیم. 
 
وی گفت: دشمن تمام شیاطین را دور هم جمع کرد، اما مثل یک کوهی از غبار که به دیوار برخورد کند فرو ریخت و نتوانست به اندازه تعطیل کردن یک مدرسه به جمهوری اسلامی ضربه بزند. 
 
در این نشست جلسه پرسش و پاسخ هم برگزار شد، احیای اصل ۸ قانون اساسی، اصل امر به معروف و بازخواست دولت توسط مردم، یکی دیگر از درخواست‌های طلاب بود که بهادری جهرمی در پاسخ به آن گفت: مردم همیشه حق انتقاد و بازخواست دولت را دارند و اصلا پیشرفت دولت وابسته به همین انتقاد است و ما برای پیشرفت این اصل تلاش خواهیم کرد. 
 
همچنین از دیگر مطالبات اصلی طلاب در این جلسه، مدیریت جدی فضای مجازی در دولت و تضعیف فضای رسانه‌های رسمی کشور در دو سال اخیر بود که سخنگوی دولت در پاسخ به آن گفت: سال اول یک دولت را با هشتمین سال دولت دیگری مقایسه نکنید، اگر صدای ما به خوبی به مردم نمی‌رسد و مردم از ما دور می‌شوند دلیلش تضعیف شدن رسانه‌های رسمی است و این باعث می‌شود تا ما مجبور باشیم در دولت فعالیتمان را در فضای رسانه‌ای غیر رسمی افزایش دهیم که این خود نوعی بازی کردن در زمین حریف است. 
 
وی افزود: ما با جدیت به دنبال ایجاد شبکه ملی اطلاعات که از مطالبات مقام معظم رهبری هم هست، هستیم و در این مدت فعالیت دولت بیش از ۳۰ درصد پیشرفت در این مورد ایجاد شده است. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی از پرونده‌های امنیتی در مستند «تارکد»
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نشست خبری نمایشگاه نقاشی «به گزارش زنان»
ایجاد بازارچه دائمی صنایع‌دستی در یادمان شهدای مرصاد
بحران آب از آنچه امروز صحبت می‌شود، جدی‌تر است
ثبت دمای ۴۸ درجه و بالاتر در ۱۵ شهر خوزستان
دیدار لاریجانی با پوتین در کاخ کرملین
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
بازدید هنرمندان پیشکسوت رسانه ملی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پس از حمله صهیونیست‌ها
تداوم موج گرمایی در لرستان
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
۶ واحد راکد صنعتی آذربایجان غربی به چرخه تولید باز می‌گردد
ستاد راهبری برای رصد پیشرفت برنامه هفتم توسعه تشکیل شده است
کمینه و بیشینه دمای هوای بیست و نهم تیر در سمنان
ثبت بخشش ششمین محکوم به قصاص در آذربایجان‌غربی
تکمیل راه آهن اردبیل نیازمند ۲۵۰۰ میلیارد تومان
آغاز توزیع مرحله جدید کالابرگ برای دهک‌های چهارم و پنجم
تعمیر واحد‌های مسکونی خسارت دیده در جنگ ۱۲ روزه
عبور اوج تقاضای مصرف از ۷۵ هزار مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقویم انتخابات کشور نهایی و ابلاغ شد
واکنش مسکو به تهدید و ادعای اخیر ترامپ درباره بریکس
۲۲ کشته و ۳۶ مصدوم در واژگونی اتوبوس زائران قیروکارزین
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تدوین برنامه ملی کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی
ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند
وفاق و همبستگی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه باعث پیروزی شد
توافق سوریه و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس
مواضع ارمنستان درباره گذرگاه‌های منطقه ای تغییر نکرده است
کتاب «نسل کشی در قرن ۲۱» در آستانه چاپ دوم
واتس اپ؛ جعبه ناامن پیام رسانی
اوج تقاضای مصرف برق به۷۴ هزار و ۹۶۹ مگاوات رسید
کتاب‌های دفاع مقدس ۱۲ روزه در راه بازار نشر
دستور دادستان کل کشور برای نظارت بر بازار کالا‌های اساسی
دستور عارف برای رسیدگی فوری به وضع مصدومان و بررسی ابعاد حادثه