• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۴۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

اضافه شدن قالب جدید به جشنواره پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران

سرپرست معاونت پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران گفت : در جشنواره پژوهش و فناوری این سازمان قالب ویژه‌ای با عنوان قالب «ایده منجر به تولید ارزش اجتماعی و نوآوری فکری» برای داوری افزوده شده است

ویژگی‌های نوین سیزدهمین دوره جشنواره پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سرپرست معاونت پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران با اشاره به برگزاری سیزدهمین دورة جشنوارة ملّی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران در دی ماه سال جاری، به ویژگیهای این دوره از جشنواره اشاره کرد و گفت: در این دوره از جشنوارة  قالب ویژه‌ای با عنوان قالب «ایدة منجر به تولید ارزش اجتماعی و نوآوری فکری» به فهرست قالب‌های مورد پذیرش آثار جشنواره برای داوری افزوده شده است.
فاطمه صدر افزود: منظور از خلق ارزش اجتماعی و نوآوری فکری، خلق ایده و اندیشه و ایجاد تغییر و اثرگذاری مثبت در جامعه با پشتوانه  اندیشه‌ای سرمایة اجتماعی، مشارکت داوطلبانه نیرو‌های مردمی و بهره‌گیری از ابتکار عمل برای همراه کردن نهاد‌های خصوصی و دولتی و نیز افراد خلاق و ایده‌پرداز با رویکردی نوآورانه در راستای محور‌های جشنواره است.
وی ارائه محور‌های فراخوان به‌صورت تفصیلی و هدفمند را از دیگر ویژگیهای نوین این دوره از جشنوارة پژوهش سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران اعلام  کرد و افزود: با توجه به ضرورت هدفمند بودن جشنواره و مأموریت‌های سازمان اسناد و کتابخانة ملّی، به جای ذکر کلی محور «ایران‌شناسی» به زیرمحور‌هایی همچون مطالعات تمدنی، تحلیل و ارزیابی نگرش اندیشمندان غیر ایرانی به ایران و نقد و بررسی مکتب‌های ایران‌شناسی اشاره شده است.

همچنین در محور «علوم آرشیوی»، شاخه‌ها و زیرمحورهای: شناسایی و ارزشیابی اسناد، تنظیم و توصیف اسناد، خدمات آرشیوی، فناوری‌های نوین علوم آرشیوی، آرشیو وب، اسناد الکترونیکی و سندشناسی، مورد توجه قرار گرفته است؛ در فراخوان نیز به زیرمحور‌های مشخّصی تاکید شده است، امّا این محور‌ها پیشنهادی‌اند و دریافت آثار محدود به این محور‌ها نیست.
سرپرست معاونت پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران با اشاره به اضافه شدن محور‌های جدید به فراخوان این دوره از جشنواره، افزود: کمیته علمی جشنواره تصمیم گرفت تا موضوع «حفاظت و نگهداری منابع آرشیوی و کتابخانه¬ای» به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آرشیویست‌ها، کتابداران و همچنین به عنوان یکی از نیاز‌ها و مسائل اصلی این سازمان به محور‌های همایش افزوده شود.

خانم صدر گفت : در محور «اسلام‌شناسی» برای اولین بار، آثاری با موضوعاتی، چون نظریه‌های نوین تمدّنی در میان اندیشمندان مسلمان، مطالعات تمدّنی اسلام و سایر ادیان، مطالعات تمدّنی تطبیقی و انتقادی و مسائل راهبردی جهان اسلام مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
سرپرست معاونت پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران تاکید کرد: خط‌مشی سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران در این جشنواره، بهره مندی از تولید فکر اندیشمندان و دانش همکاران و اعضای هیئت علمی درون‌سازمانی و برون‌سازمانی در موضوعات علم اطّلاعات و دانش‌شناسی، علوم آرشیوی، حفاظت، نگهداری و مرمّت، تاریخ معاصر، ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی است.

خانم صدر با اشاره به تمدید مهلت ارسال آثار به این دوره از جشنواره، خاطرنشان کرد: استادان، فرهیختگان و دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط با جشنوارة پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانة ملّی ایران می توانند آثار علمی و پژوهشی خود را تا تاریخ ۲۵ آبان ماه و در قالب‌های کتاب، طرح پژوهشی، پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد، رسالة دکتری و ایدة منجر به تولید فناورانه یا خلق ارزش اجتماعی و نوآوری فکری، به دبیرخانة جشنواره ارسال کنند تا در مسیر داوری قرار گیرد.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر دربارة این جشنواره، به وبگاه زیر مراجعه کنند:
https://www.nlai.ir/research-festival

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات دانش آموزی تیراندازی با تفنگ بادی در جرقویه علیا
۳۶ ساختمان اداری اردبیل به پنل خورشیدی مجهز شدند
ابتلای زنان به پوکی استخوان، بیشتر از مردان
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اخلال در توزیع نهاده‌های دامی خراسان جنوبی
تفاهم‌نامه همکاری آبفا و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی استان برای فراگیری نخستین واژه آب
بهسازی ۱۰۰ درصدی روستا‌های بخش گیان
تولید ۷۵ درصد شیلات استان در نهاوند
برنامه رقابت‌های بین المللی کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی ۲۰۲۶
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
تخریب یک باب کوخه در اراضی حاشیه تالاب میانگران ایذه
کوچ کاکایی ها به غرب مازندران
برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج زنجان
مشارکت ۵۵ درصدی در انتخابات مجلس عراق
فعالیت ۶۹ کتابخانه فعال در کهگیلویه و بویراحمد
آلودگی هوای ۲۱ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی
توزیع ۸۵۰۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان اسدآباد توزیع شد.
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
«لئوناردو داوینچی»، در خبرهای امروز رسانه
آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)