• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۴۰۰۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
فارس » اجتماعی

شیراز قطب جذب گردشگر سلامت خارجی در کشور می‌شود

مسوول واحد گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برنامه ریزی برای تبدیل شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور، به یکی از مهم‌ترین مراکز جذب گردشگر سلامت خارجی در ایران خبر داد.

شیراز قطب جذب گردشگر سلامت خارجی در کشور می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،دکتر ندا خلیلی آزاد گفت: از سال‌های گذشته شیراز به عنوان قطب گردشگری پزشکی جنوب کشور شناخته شده و سالانه میزبان هزاران بیمار خارجی به ویژه از کشور‌های همسایه و حاشیه خلیج فارس بوده است.
وی افزود: امسال با حمایت استاندار فارس و رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مبنی بر توجه ویژه به مقوله گردشگری سلامت و با همراهی معاون درمان دانشگاه، اقدامات جدی برای تقویت جذب گردشگر بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.
مسوول واحد گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به چشم انداز سه ساله این واحد برای تبدیل به یکی از قویترین مراکز جذب گردشگر سلامت خارجی در کشور ادامه داد: در این برنامه علاوه بر ارائه خدمات پزشکی، برای پذیرش گردشگر در حوزه‌های دندانپزشکی، تصویربرداری، طب سنتی، فیزیوتراپی و طب مکمل نیز برنامه ریزی شده است.
دکتر خلیلی آزاد افزود: با توجه به اهمیت گردشگری سلامت در رشد اقتصادی استان، با حضور کارشناسان مجرب در واحد گردشگری سلامت دانشگاه، برای ارتقای این حوزه در دانشگاه تلاش می‌شود.
او از جمله اقدامات واحد گردشگری سلامت دانشگاه در سال ۱۴۰۱ به حضور فعال در نشست‌های شورای عالی گردشگری سلامت فارس به ریاست استاندار و با محوریت معاونت درمان و مدیرکل میراث فرهنگی، همچنین ساماندهی فرآیند‌های پذیرش بیماران خارجی در مراکز درمانی، معرفی واسطه‌های گردشگری بیماران خارجی برای دریافت کارت شناسایی و الزام بیمارستان‌ها به پذیرش بیمار از طریق واسطه‌های مورد تایید دانشگاه اشاره کرد.
دکتر خلیلی آزاد برگزاری کلاس‌های آموزشی برای واسطه‌های گردشگری سلامت با هدف آشنایی با فرآیند‌های درمان؛ برگزاری نشست‌های متعدد با مسوولان فنی کلینیک‌های کاشت مو برای دریافت مجوز گردشگری سلامت؛ طراحی سامانه جامعه گردشگری و تلاش برای ساماندهی ثبت و آنالیز آمار بیماران خارجی؛ بازدید از مراکز متقاضی دریافت مجوز گردشگری سلامت با هدف افزایش مشارکت مراکز درمانی برای پذیرش بیماران بین الملل در محیطی متناسب با استاندارد‌های روز جهانی را از دیگر اقدامات واحد گردشگری سلامت دانشگاه از ابتدای سال جاری برشمرد.

تدوین برنامه استراتژیک سه ساله برای رسیدن به اهداف مدنظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در واحد گردشگری سلامت، تهیه منشور حقوق بیماران بین الملل، ارائه راهکار برای پیگیری شکایت بیماران بین الملل، تهیه بسته تعرفه‌های درمانی برای بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، دیگر اقداماتی بود که مسوول واحد گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آن اشاره کرد.
دکتر خلیلی آزاد در ادامه از برگزاری نمایشگاه گردشگری سلامت در آذر سال جاری در شیراز و با هدف جذب گردشگر سلامت خبر داد و از بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، مراکز جراحی و سایر مراکز درمانی برای حضور در این نمایشگاه دعوت کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برترین‌های رقابت‌های کیک بوکسینگ در وردنجان
خاک هرمز متعلق به جزیره نشینان است
چهاردهمین یادواره سالروز شهادتِ حاج حسن طهرانی‌مقدم
پایین بودن سبزینگی مزارع کلزا در گلوگاه
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود
اختتامیه دوره توانا در یزد
رقابت گروه های نمایشی استان سمنان
مسابقات مدهامتان در همدان
هواشناسی استان زنجان هشدار زرد صادر کرد
فوت کارگر شهرداری در حادثه برق‌گرفتگی
فردا آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
جان باختن سه کودک براثر انفجار مین در افغانستان
آغاز نام‌نویسی دانشگاه عالی دفاع ملی
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است
ساخت مسجد روستای صنوگان در کهگیلویه
راهکار‌های عملیاتی برای رفع چالش‌های صنعت خرما بررسی شد
رونمایی از خانه کشتی پوریای ولی در اصفهان
همایش پیاده روی خانوادگی
درخشش دختران فارس در بازی‌های فکری قهرمانی کشور
اطلاعیه فرمانداری تبریز درباره صدای انفجار‌های اخیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)