در ادامه اقدامات رژیم صهیونیستی برای تحریف تاریخ
تدریس هولوکاست در مدارس دولتی امارات
آموزش هولوکاست در مدارس دولتی امارات عربی متحده، این کشور را به شریک جدید رژیم صهیونیستی خود نزدیکتر میکند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از دوبی، آموزش هولوکاست در مدارس دولتی امارات عربی متحده، این کشور را به شریک جدید رژیم صهیونیستی خود نزدیکتر میکند.
همزمان رسانههای رژیم صهیونیستی نوشتند، "ران درمر" وزیر امور راهبردی به همراه زاچی هانگبی، مشاور امنیت داخلی اسرائیل، روز یکشنبه به صورت محرمانه به ابوظبی سفر کرد. (جزئیات بیشتر)
با این حال برخی از ابزاری کردن تاریخ توسط اسرائیل که حمایت مردمی از فلسطینیان را تغییر نخواهد داد، ابراز تأسف میکتتد.
امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۰ در چارچوب توافقنامههایی موسوم به "توافق ابراهیم" و با میانجیگری آمریکا، روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کرد. از آن زمان، این کشور که برای تصویر خود به عنوان یک برند سرمایه گذاریهای زیادی کرده، روابط خود را با رژیم صهیونیستی تقویت و رویدادهای مختلفی را با جوامع صهیونیستی برگزار کرده است.
سفارت امارات در واشنگتن در تاریخ ۵ ژانویه از گنجاندن هولوکاست "در برنامه درسی مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان" خبر داد، اما جزئیات بیشتری در این باره ارائه نکرد.
احمد عبید المنصوری، بنیانگذار موزه "چهار راه تمدن ها" در دبی در این باره به خبرگزاری فرانسه گفت: "وارد کردن آموزش هولوکاست در منطقه اهیمت دارد. اگر میخواهیم مردم با ما همدردی کنند، باید با دیگران همدردی کنیم."
امارات پیش از این نیز چندین بار میزبان کنفرانس بازماندگان هولوکاست بوده است. هولوکاست، اقدامی برای نابودی یهودیان اروپا بود که توسط آلمان هیتلری در طول جنگ جهانی دوم انجام شد.
امارات در سال ۲۰۲۱ نیز در "موزه چهار راه تمدن ها" نمایشگاهی دائمی را برای یادبود شش میلیون قربانی یهودی این نسل کشی افتتاح کرد. این تنها نمایشگاه دائمی در جهان عرب است که به این فاجعه اختصاص دارد.
آموزش هولوکاست و صحبت درباره آن
گرچه این امر در آموزش عمومی در کشوری عربی نادر است، اما انزجار و وحشتها (از اقدامات) نازیها در اروپا اغلب در مدارس خصوصی تدریس میشوند.
وزارت آموزش امارات عربی متحده با مؤسسه نظارت بر صلح و تساهل فرهنگی در آموزش مدارس (IMPACT-se) که برنامههای درسی مدارس را با هدف ارتقای استانداردهای یونسکو تجزیه و تحلیل میکند، در این باره مشورت کرده است.
مارکوس شف، مدیرکل این مؤسسه که در لندن و تل آویو مستقر است، در گفتگوی تلفنی با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: "هولوکاست تنها بخش بسیار کوچکی از برنامه است؛ ما در حال حاضر بر روی این برنامه کار میکنیم".
وی در این خصوص توضیح داد: "نقش ما پیشنهاد راههایی برای آموزش و صحبت درباره هولوکاست" در زمینه تاریخ اروپا و همچنین تاریخ خاورمیانه بود.
امارات با یاد وشم، بنای یادبود هولوکاست اسرائیل نیز همکاری میکند.
الکس پیترفروند، رهبر جامعه یهودی که در سال ۲۰۱۴ وارد این کشور خلیج فارس شد، خاطرنشان کرد: "یهودیان ساکن امارات فقط میتوانند بگویند که (به موضوع تدریس هولوکاست در مدارس امارات) افتخار میکنند". شهروندان اماراتی فقط حدود یک دهم جمعیت بیش از نه میلیون نفری این کشور را تشکیل میدهند.
از نظر این بلژیکی ۵۶ ساله که ادعا شده پدربزرگ و مادربزرگ پدری اش توسط نازیها کشته شدند، امارات به دنبال آموزش خطر وضعیتی است که در آن جوامع "نمی توانند در کنار یکدیگر زندگی کنند".
ایجاد رژیم اسرائیل در سال ۱۹۴۸ و فجایعی که برای فلسطینیها به بار آورد، موجب شده آموزش هولوکاست در منطقه فضا را تا حد زیادی متشنج کند. مردم منطقه سرزمین های اشغالی را به دلیل ابزاری کردن تاریخ برای توجیه سیاستهای استعماری و غیرقانونی خود، که به طور مرتب از سوی سازمان ملل و سازمانهای غیردولتی محکوم میشود، سرزنش میکنند.
در نمایشگاه یادبود دبی، دفترچهای که برای نوشتن خاطرات بازدیدکنندگان تهیه شده بود، با برخی واکنشهای ناراحت کننده پر شد. در این دفترچه میتوانیم به زبان عربی یادداشتی را بخوانیم که در آن به رفتار اسرائیل با فلسطینیها اشاره شده است: "من عرب هستم، من مسلمانم و میگویم کسانی که از بی عدالتی رنج میبرند، نباید با بی عدالتی رفتار کنند".
بازدیدکننده دیگری از این موزه نوشته: "اسرائیل را نابود کنید".
فرد دیگری نوشته: "مرگ بر امپریالیسم صهیونیستی".