پخش زنده
امروز: -
غلامرضا کریم الهی دانشجویی که در ۹۲ سالگی در رشته زبان و ادبیات فارسی دکتری گرفت و با نمره ۲۰ از دانشگاه ارومیه فارغ التحصیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، غلامرضا کریم الهی دانشجوی ۹۲ ساله مقطع دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ارومیه بعد از دفاع از رساله دکتری خود و کسب نمره ۲۰ فارغ التحصیل شد.
موضوع رساله کریم الهی نقد و بررسی میزان و نحوه تاثیرپذیری حافظ از منابع دینی، شعرای متقدم و معاصر ایشان بود.
وی کسب علم و دانش و تحقیق را از انگیزههای خود در ادامه تحصیل در این سن عنوان کرد.
استادان نظریانی و نزهت از اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه استاد راهنمای غلامرضا کریم الهی بودند.
همچنین استادان مظفری، طلوعی آذر و فائزی نیز داوران جلسه دفاع از رساله مقطع دکتری این دانشجوی ۹۲ ساله بودند که همگی آنها نمره بیست برای وی در نظر گرفتند.
سلام آقای دکتر ، با این پشتکارشما، من ۵۷ ساله را شرمنده کردی، فکر میکردم از من گذشته در این سن! مبارکتون باشه و درس بزرگی به من دادید. با تشکر از همت و انگیزه بالای جنابعالی.
ماشالله باراچالله
باسلام خدمت آقای دکتر.بسیار خوشحال شدم از این اتفاق میمون.برایتان بهترینها را آرزومندم.