• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۸۷۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

پایش لیزری ۷۰ هزار کیلومتر روکش راه‌های کشور

­مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: این شرکت با در اختیار داشتن دانش روز و فناوری بهره گیری از تجهیزات اسکنر‌های لیزری، امسال بیش از ۷۰ هزار کیلومتر از راه‌های درون شهری و برون شهری و روستایی را پایش و راهکار‌های مختلفی را برای نگهداری و کاهش مشکلات و خرابی راه‌ها ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجید کیانپور با بیان اینکه این شرکت دارای توان و ظرفیت فوق‌العاده‌ای در ارائه خدمات آزمایشگاهی و حتی فراتر از نیاز کشور است اظهارکرد: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با توجه به گستردگی که در کشور دارد و استقرار بیش از هزار و ۲۰ شعبه و واحد آزمایشگاهی در سراسر کشور، آمادگی دارد در کمتر از ۲ ساعت آزمایشگاه‌های تخصصی و مهندسی خود را در پروژه‌های عمرانی مستقر کرده و به ارائه خدمات با کمترین انحراف از استاندارد‌های داخلی و بین المللی اقدام و نتایج مطالعات و آنالیز آزمایش‌ها را در اختیار کارفرما قرار دهد.
وی با اشاره به جایگاه اصلی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ادامه داد: شرکت آزمایشگاه به عنوان یک مهندس مشاور امین در کنار وزارت راه و شهرسازی با کارفرمایان و پیمانکاران در بخش کنترل کیفیت ایفای نقش می‌کند و پس از بهره‌برداری از پروژه نیز، در بخش نگهداری از محور‌های مواصلاتی موجود، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل و شرکت فرودگاه‌ها و سازمان بنادر و شرکت آزادراه‌ها و ... همکاری‌های لازم انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با بیان اینکه این شرکت توانمندی منحصر به فردی در حوزه مطالعات بهسازی و بهینه سازی روسازی معابر و راه‌ها دارد، گفت: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با در اختیار داشتن دانش روز و فناوری بهره گیری از تجهیزات اسکنر‌های لیزری موفق شده که سال جاری بیش از ۷۰ هزار کیلومتر از راه‌های درون شهری و برون شهری و روستایی را پایش کرده و راهکار‌های مختلفی را برای نگهداری و کاهش مشکلات و خرابی راه‌ها ارائه کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهم اقدامات مدیریتی انجام شده طی دو سال اخیر در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: نخستین اقدام تلاش برای خروج نام شرکت از فهرست واگذاری و همزمان پیگیری بهبود جایگاه شرکت، بر اساس اساسنامه جدید و ارتقای وضعیت شرکت به سازمان کنترل پایش طرح‌های عمرانی کشور، برنامه ریزی رشد متوسط سالیانه ۴۰ درصدی بودجه شرکت، توسعه فعالیت‌ها و حضور مستمر و گسترده در پروژه‌های عمرانی سراسر کشور و توسعه بازار، انجام تکالیف قانونی، احیا ظرفیت و تملک دارایی‌های تخصیص یافته، اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی منحصر به فرد برای ارائه خدمات منحصر به فرد و رشد ۱۲ برابری نسبت به سال‌های قبل از جمله اقدامات اولیه شرکت بوده است.
کیانپور ادامه داد: بازسازی تجهیزات و ناوگان حمل و نقل و برنامه ریزی برای خرید بیش از ۱۰۰ دستگاه خودرو، تعامل گسترده با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها و نهاد‌ها در سراسر کشور و وصل مطالبات، اخذ گزارش حسابرسی مطلوب برای نخستین بار برای سال‌های مالی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، زمینه سازی برای صدور خدمات فنی و مهندسی، افزایش ظرفیت همکاری با سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی مانند سازمان ملی استاندارد در راستای قانون تقویت، توسعه نظام استاندارد و تدوین استاندارد‌های فنی و مهندسی مورد نیاز کشور، مشارکت جهادی برای مشارکت و موثر و نقش آفرینی ویژه در انجام مطالعه و کنترل کیفی پروژه‌های تولید و عرضه مسکن (نهضت ملی) و توسعه زیر ساخت‌های حمل و نقل کشور از دیگر اقدامات مهم مدیریتی در طی این دو سال بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امیدوارم هر چه زودتر شاهد ارتقا این شرکت به سازمان باشیم تا مرجعی تخصصی برای نظارت بر عملکرد آزمایشگاه‌های بخش خصوصی بوجود آید که متاسفانه هیچ نظارتی بر عملکرد آنها وجود ندارد.
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ درصدی مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره چاووش خوانی در میناب
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا برای شهروندان اردبیلی
جلال در انقلاب فکری و ادبی ایران نقشی ماندگار داشت
کشف و جمع آوری ۷ دستگاه استخراج رمزارز در ایذه
ایجاد فرصت شغلی در روستا با تزریق به موقع تسهیلات کم بهره
کشت گلرنگ در ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
بودجه ۱۴۰۵ به بازنگری فوری نیاز دارد
ابطال پرواز‌های هواپیمایی آتا در مسیر تهران–بیرجند از ۱۴ تا ۳۰ آذر
عملیات امداد هلال احمر برای مهار آتش در جنگل‌های چورت ساری
امضای نخستین تفاهم نامه جوانی جمعیت در یک واحد تولیدی
معرفی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان
توضیح قوه قضاییه درباره اختلاف بین دانشجویان ایرانی و لبنانی
چسبندگی به وضع موجود مهم‌ترین مانع تحقق تحول در دانشگاه‌ها
آمل قهرمان مسابقات هاپکیدو مازندران شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر
مشق انرژی هسته ای؛ وقتی دانش آموزان از آینده کشور حرف می زنند
لزوم مداخله جدی در کیفیت آب آشامیدنی ۱۳ شهرستان خوزستان
عکس‌های حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی در میان ۱۰۰ عکس برتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها هم دور کار
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)