• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۶۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
اقتصادی » آب و انرژی

افتتاح ۲۵ طرح صنعت برق در منطقه شمال غرب

مدیر کل مرکز راهبری برق شمال غرب کشور: امروز ۲۵ طرح صنعت برق در استان آذربایجان شرقی با سرمایه گذاری ۶۰۴ میلیارد تومان بهره برداری می‌شود.

افتتاح ۲۵ طرح صنعت برق در منطقه شمال غرببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شبکه خبر در برنامه سلام خبرنگار با آقای امجد، مدیر کل مرکز راهبری برق شمال غرب کشور به گفتگو پرداخت.
 
سوال: بفرمائید از مرکز راهبری برق شمال غرب کشور، که قرار است امروز برای اولین بار با حضور آقای رئیس جمهور افتتاح شود؟

امجد: بله مرکز راهبری شمال غرب کشور وظیفه پایش و برق رسانی در سطح سه استان آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل را از طریق ۱۶۰ ایستگاه برق با ظرفیت ۱۷ هزار و پانصد مگاولت آمپر و طول خطوط فشار قوی بالغ بر ۹ هزار کیلومتر در سطح سه استان را بر عهده دارد و به لحاظ ساختاری ما حول و حوش ۵۵۰۰ مگاوات تولید در منطقه داریم که ۴۹۰۰ مگاوات قابل دسترس است و در شرایط اوج بار تابستان و سایر زمان‌ها وظیفه برق رسانی در این سه استان را برعهده دارد. مرکز جدید راهبری شمال غرب انشالله امروز همزمان با دور دوم سفر ریاست جمهوری و هیات همراهشان در مرکز تبریز افتتاح خواهد شد. از ویژگی‌های مرکز جدید بخواهم خدمتتان ارائه کنم این است که با توانمندی‌های داخلی و با تکیه بر دانش فنی همکاران بومی و پیمانکاران بومی این مرکز راه اندازی شده و مجهز به برترین دانش فنی حوزه مخابرات و دیسپاپینگ است، همچنین از پرظرفیت‌ترین مرکز راهبری شبکه کشور محسوب می‌شود و از به روزترین پروتکل‌های ارتباطی که در واقع وجود دارد برخوردار است. ضمناً از بالاترین پروتکل امنیتی لازمه هم برخوردار است. اهداف این پروژه، مدیریت صحیح بار و انرژی در سطح سه استان است و پایش دقیق المان‌های مختلف بار مصرفی شبکه اعم از بار‌های کشاورزی، صنایع و تجاری و خانگی است، بخاطر اینکه بتوانیم برق رسانی مطلوب و مناسب و با سهمیه بندی‌های مناسبی در اختیار المان‌های مختلف شبکه قرار بدهیم. همچنین از ویژگی‌های مرکز راهبری شبکه جدید این خواهد بود که انشاالله مدت زمان رفع حوادث و خاموشی‌هایی که ممکن است به خاطر شرایط فنی در شبکه به وجود بیاورد به وسیله این مرکز به حداقل زمان خود کاهش پیدا کند، افزایش قابلیت اطمینان شبکه سراسری و تامین برق پایدار از جمله ویژگی‌های مرکز جدید راهبری شبکه خواهد بود. 

سوال: آقای امجد اشاره کردید به اینکه ۵ هزار مگاوات برق در این مرکز راهبری قرار است که مدیریت شود این امکان وجود دارد که مدیریت شود بفرمایید که این پنج هزار مگاواتی که بهش اشاره فرمودید قرار است که که چراغ‌های چه تعداد از خانه‌های این سه منطقه‌ای که شما فرمودید را روشن نگه دارد؟ 

 امجد: این پنج هزار مگاواتی که در منطقه منصوب است،  وظیفه برق رسانی به جمعیتی بالغ بر ۹ میلیون در شمالغرب کشور ما را بر عهده خواهد داشت. این وظیفه از طریق ۱۶۰ ایستگاه فشار قوی که در سطح استان در واقع وجود دارند برق مناطق مختلف را تامین می‌کنند. از جمله کلان شهری مثل شهر شهر تبریز دارای ۳۰ ایستگاه است که وظیفه برق رسانی به شهر کلانشهر تبریز را توسط این سیستم و از طریق نیروگاه‌هایی که در منطقه منصوبه هستند این وظیفه بر عهده آنهاست. 

سوال: در فصل‌هایی مثل تابستان که مصرف برق می‌رود بالا با توجه به اینکه تامین برق کشورمان هم از جنوبی‌ترین مناطق کشورمان به سمت شمالی‌ترین مناطق است قاعدتاً هر ساله در مناطق شمالی کشور کمی با افت فشار مواجه هستیم، با راه اندازی این مرکز راهبری که امروز قرار است با حضور آقای رئیس جمهور افتتاح شود و این پنج هزار مگاواتی که مدیریتش می‌کند و فرمودید که ۵۰۰۰ مگاوات اضافه هم می‌تواند تامین کننده باشد؟ 

 امجد: پنج هزار مگاواتی که عرض کردم، ظرفیت منصوبه تولید نیروگاه در استان معروف ما پیک بار مصرفی که پیش بینی می‌کردیم امسال برای فصل تابستان اتفاق بیفتد منطقه حول و حوش ۳۰۰ مگاوات است یکی از ویژگی‌هایی هم که منطقه شمال غرب دارد تبادلات برون مرزی با کشور‌های همسایه ما است ما با پنج کشور همسایه تبادلات برون مرزی داریم و همچنین با سه شرکت همجوار خودمان هم تبادلات داخل منطقه‌ای یا داخل کشور داریم مازاد تولیدی که در منطقه وجود دارد می‌توانیم از طریق خطوط تبادلی که با شبکه سراسری داریم در اختیار هموطنان سایر نقاط کشور در اختیار آن‌ها قرار بدهیم. 

سوال: آقای امجد یکی از این‌هایی که امروز قرار است افتتاح شود یک مرکز راهبری هست، طرح دیگری هم قراره در حوزه برق برای این استان با حضور آقای رئیس جمهور افتتاح بشود؟ 

 امجد: بله ۲۵ طرح کلان با مبلغ بالغ بر ۶۰۴ میلیارد تومان در حوزه صنعت برق در استان آذربایجان شرقی با سفر ریاست محترم جمهوری به بهره برداری خواهد رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)