• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۴۳۱۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
خراسان رضوی » سیاسی
رئیس مجلس:

لزوم استفاده از دیدگاه‌های افراد صاحب نظر در اصلاح لایحه حجاب و عفاف

رئیس مجلس گفت: در اصلاح لایحه حجاب و عفاف به دیدگاه‌های افراد صاحب نظر نیاز است.

به گزار ش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر محمد باقر قالیباف امروز در سومین نشست از سلسله نشست‌های بررسی ابعاد لایحه عفاف و حجاب  در مشهد با تاکیدلزوم استفاده از دیدگاه‌های افراد صاحب نظر در اصلاح لایحه حجاب و عفاف بر لزوم جمع سپاری و استفاده از دیدگاه‌های همه صاحبنظران این حوزه گفت: جنس این کار به گونه‌ای است که فقط  با کمیسیون قضایی و حقوقی و کمیسیون فرهنگی نمی‌شود به یک قانون جامع رسید  از این رو در این مسیر باید دیدگاه‌های همه افراد صاحب نظر را جمع آوری و در تدوین لایحه استفاده کرد.

وی گفت: به عنوان یک نماینده، شهروند، بسیجی و کسی که میراث دار شهدا هستیم باید بررسی همه ابعاد این لایحه را دنبال کنیم تا به قانونی به تمام معنا و دارای تمامی ساحت‌های لازم برسیم.

رئیس قوه قانون گذاری با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌ها و مرکز تحقیقات مجلس در قم امکانات خوبی را در اختیار دارد، ادامه داد: باید اجازه دهیم هر کسی هر حرفی دارد، موافق و مخالف در صحن علنی آزادانه بیان کند تا به جمع بندی خوبی برسیم.

مدیر مکتب نرجس و فعال فرهنگی هم در این نشست گفت: برای تضمین اجرایی قانون عفاف و حجاب به ساختار نظارتی قوی نیازمند است.

شایسته خو تاکید کرد: تسامح در برابر جریان برهنگی، جامعه را به سوی شکست در برابر سرمایه داری سوق می‌دهد.

استاد حوزه و دانشگاه هم  با بیان این که لایحه عفاف و حجاب به شکلی صددرصدی ناکارآمد است گفت: چرا در لایحه حجاب هیچ امر ایجابی و فرهنگی در نظر گرفته نشده است؟ لایحه حجاب راه بی حجابی را برای ثروتمندان هموار می‌کند و قاطبه متدینین از این لایحه سرخورده می‌شوند.

حجت الاسلام سید محمدمحسن دعایی اظهارکرد: روایات به ما می‌گویند که اساس دین، حیا  است که امروز دشمن همین موضوع را هدف قرار داده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی  هم در این نشست  گفت: قانون حجاب باید به شکلی نوشته شود که قابلیت اجرا داشته باشد، درحالی که در لایحه اخیر حدود حجاب و عفاف مشخص نشده است.

حجت الاسلام رضا دانشور ثانی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی نمی‌تواند ضابط مناسبی از طرف قوه قضائیه برای  اجرای این قانون باشد، ادامه داد: بی حجابی نمی‌تواند همزمان هم جرم باشد و هم تخلف و معتقدم به جای قانون جدید باید قوانین گذشته درباره حجاب به طوراساسی اصلاح کنیم.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان  نیز گفت: جمهوری اسلامی یعنی حکومت بر دل‌های مردم و نه تحمیل امور بر آنها؛ در امر حجاب باید به ریشه‌ها توجه کنیم.لزوم استفاده از دیدگاه‌های افراد صاحب نظر در اصلاح لایحه حجاب و عفاف

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد نظافت با بیان اینکه باید از اجرا نشدن سیاست‌های فرهنگی پیشین  و عبرت گرفت، افزود: در هر کاری که قصد داریم برای حجاب انجام دهیم، به  خط قرمز مان یعنی  انسجام اجتماعی توجه کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی هم  در این نشست  ۳ ساعته که با حضور رئیس مجلس با حوزویان و صاحب نظران در عرصه خانواده  و نخبگان حوزه فرهنگ و عفاف و حجاب برگزار شد  گفت: آسیب جدی لایحه عفاف و حجاب، تک بُعدی بودن آن است. 

حجت الاسلام صاحبقرانی افزود: تا وقتی که به بهانه برهم نخوردن آرامش از گفت و گو جلوگیری کنیم،  فقط صورت مسئله را پاک کرده ایم؛  باید بتوانیم با نوجوانان گفتگو کنیم.

استاد حوزه و دانشگاه  هم گفت: خلأ‌های فکری نسل جوان با گفتگو‌های کارآمد حل می‌شود، مسئله حجاب بیش از آنکه ریشه در حیا و عفاف داشته باشد به مسائل کلان اعتقادی مربوط است.

حجت الاسلام محمد حسن وکیلی ادامه داد: مهمترین و اصلی‌ترین راهکار حجاب، افزایش آگاهی دینی و اعتقادی است، امروز تنها مسیر دسترسی به نسل جوان آموزش و پرورش بوده  است و اگر جوانان را اقناع نکنیم،  فقط به دوقطبی سازی‌ها دامن زده ایم.

فعال دیگر حوزه عفاف و حجاب نیز در این نشست گفت: رفتار‌های شتاب زده و تنش زا به نفع دشمنان تمام می‌شود و در عین حال سهل انگاری‌ها می‌تواند از بی حجابی قبح زدایی کند.

راضیه خدیوی با تاکید بر اینکه نه رویکرد امنیتی به تنهایی کارآمد است و نه اکتفا به رویکرد‌های تربیتی، عنوان کرد: یکی از ضعف‌های بزرگ لایحه عفاف و حجاب ناعدالتی در برخورد با خانم‌های بدحجاب در قیاس با دستگاه‌های فرهنگی به عنوان مسئولان حقیقی بی حجابی است.

وی تاکید کرد: هر طرحی نوشته می‌شود جامعه را نباید دچار دوقطبی کند.

استاد حوزه نیز در نشست رئیس مجلس با حوزویان و صاحب نظران عرصه خانواده گفت: هیچ سیاستگذاری واحد و راهبرد  در لایحه  حجاب دیده نمی‌شود؛ برخورد کیفری حتما لازم است، اما اکتفا به ابزار قضائی و کیفری پاسخگو نیست.

حجت الاسلام مروارید افزود: نکته مثبت لایحه برخورد محکم با سلبریتی‌های اشاعه دهنده بدحجابی است، اما جریمه‌های مالی در نظر گرفته شده هیچ بازدارندگی خاصی برای کشف حجاب ندارند.

وی تاکید کرد: نتیجه قانون حجاب باید این باشد که حاکمیت در حال پایش و نظارت است.

مدیر پروژه تحلیل راهبردی ساماندهی وضع حجاب نیز در این نشست عنوان کرد: برای قانون حجاب به تفاهم اجتماعی نیاز داریم و در شرایط کنونی اقدام مجلس برای تصویب لایحه ارتقای امنیت زنان یک شاهکار بود.

حجت الاسلام محمد الهی خراسانی با تاکید بر اینکه در لایحه عفاف و حجاب باید هدف بلندمدت را از هدف کوتاه مدت، تفکیک کنیم، عنوان کرد: نگاه ما در قانون حجاب نباید  فقط مردانه باشد، بلکه زنان باید در این حوزه میدان داری کنند.

وی با بان این که به پشتوانه عرفی قانون‌ها باید توجه کرد افزود: مقابله با ناهنجاری در پوشش سطوح مختلفی دارد که از برخورد فوری و جریمه تا جرم انگاری را شامل می‌شود و در قانون گذاری باید به این موضوع توجه کرد.

در ادامه این نشست موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس یازدهم هم با بیان این این که پیشنهاد‌های عملی این نشست  برای اصلاح اشکالات لایحه ارائه شود، افزود: باید تا جایی که امکان دارد مسائل فرهنگی در لایحه عفاف و حجاب گنجانده شود و همه صاحب نظران در تدوین این لایحه مساعدت کنند.

حوزویان و صاحب نظران در عرصه خانواده  و نخبگان حوزه فرهنگ و عفاف و حجاب  در این نشست  به بیان دیدگاه‌های خود در  اصلاح لایحه عفاف و حجاب پرداختند و بر توجه به مسائل ایجابی و فرهنگ سازی در کنار برخورد قضایی با هنجارشکنان تاکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح هوشمند سازی موتورخانه‌های ادارات دولتی و مدارس در چهارمحال و بختیاری
خودسوزی در دادسرای عمومی و انقلاب کهنوج
حفظ قهرمانی، هدف اصلی حضور در پاراآسیایی جوانان
توزیع شیر در مدارس قم از ۱۵ آذر
جشن اکران فیلم دختر برقی در سینما آزادی کرمانشاه
مسئولان پای میز خدمت در بوکان
عملیات علیه سازمان فتو در ترکیه
پیگیری درخواست‌های ۱۰۵ نفر از مراجعین به دادگستری خوزستان
یزد در آستانه گره‌گشایی بزرگ ترافیکی
برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس اردبیل
افزایش جابجایی مسافر از پایانه‌های مسافربری خوزستان
معرفی کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس
مردم ایران میراث دار نهضت جنگل و روحیه استکبار ستیری یک روحانی مبارز
اعزام کاروان راهیان نور اشنویه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برتری مس کرمان بر فرازبام خاییز دهدشت درلیگ برتر هندبال
انتشار بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد
بیش از ۶ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شده‌اند
متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آبان ماه
حفاظت ۴ هزار نیرو از ۳۰ میلیون هکتار عرصه‌طبیعی کشور
«مسئولیت و سازندگی»، منتخب کتاب فصل دانشجویان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)