• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۴۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۸
اقتصادی » صنعت

تراکتورسازی ایران بدون رقیب در منطقه

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران گفت: رقابتی بودن تولید تراکتور در ایران موجب شده در میان کشور‌های منطقه و همسایه بدون رقیب باشیم.

آقای مصطفی وحیدزاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزای صداوسیما گفت: برای نمونه تراکتوری با مشخصات تولید داخل که حدود ۴۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد در کشور بلاروس مشابه آن یعنی تراکتور بلاروسی به قیمت یک میلیارد و صد میلیون تومان به فروش می‌رسد این یعنی محصول از قدرت رقابت بالایی برخوردار است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران ادامه داد: بعضا تمایلاتی برای واردات تراکتور به کشور وجود دارد اگر بهانه کیفیت است پس چطور ما به ۲۲ کشور تراکتور صادر می‌کنیم؟ برخی مواقع برچسب انحصار به صنعت تراکتورسازی داخل زدذه می‌شود که باید بگویم در تراکتور اینگونه نیست، زیرا تعرفه واردات انواع مختلف تراکتور صفر تا ۴ درصد است.
 
وحیدزاده اضافه کرد: امروز هرکسی اراده داشته باشد که تراکتور وارد کشور کند از نظر کیفیت و قیمت امکان رقابت با تراکتور تولید داخل را ندارد؛ اخیرا به بازار روسیه وارد شده ایم و با کیفیت تراکتوری که در داخل تولید می‌کنیم توانسته ایم در مدت ۴۰ روز همه استاندارد‌های مورد نظر روسیه و اروسیا را تامین کنیم.
 
مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران گفت: قبل از نیمه دوم سال ۱۴۰۰، بانک کشاورزی به کشاورزانی که سهمیه تراکتور داشتند تسهیلاتی ارائه می‌کرد با سود ۱۶ درصد و تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد مبلغ را این بانک تامین می‌کرد، اما بعد از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ این تسهیلات به صورت کلی قطع شد و حتی بخشی از این تسهیلات به واردات تراکتور و قطعات مورد نیاز از خارج کشور اختصاص یافت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: زمانی که ۲۲ هزار دستگاه تراکتور تولید می‌شد تعداد ۱۷ هزار ۷۰۰ دستگاه آن با تسهیلات بانکی عرضه می‌شد و پس از آن تاریخ تسهیلات قطع شد؛ خواسته ما این است که کشاورزانی که از لحاظ مالی و امکانات توان کمی دارند بتوانند از تسهیلات استفاده نمایند تا تراکتور در اختیار آن‌ها قرا گیرد.
 
وی اضافه کرد: متاسفانه کشاورزانی از لحاظ نقدینگی با مشکل مواجه هستند و امکان خرید تراکتور به صورت نقدی را ندارند زیر فشار قرار دارند و با وجود اینکه تولیدکننده هستیم و این مسائل مرتبط با تولید نیست، اما به مسئولان اعلام کرده ایم که حاضریم جلساتی را با بانک کشاورزی و وزارت جهات کشاورزی برگزار کنیم تا بتوانیم بخشی از مشکلات این قشر زحمتکش را رفع کنیم، اما تا کنون حرکت خاصی صورت نگرفته است.
 
مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران گفت: اخیرا با پیگیری‌هایی از طریق رئیس جمهوری در بازدید از مجموعه تراکتورسازی بعمل آمد قول مساعدی از طرف معاونت اجرایی ریاست جمهوری برای رفع مسائل مربوط به کشاورزان داده شد و قرار بر این است که ۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید تراکتور به کشاورزان تخصیص یابد که تقریبا هزینه خرید ۱۰ هزار دستگاه تراکتور را در برمی گیرد.
 
وحیدزاده افزود: باید موضوع اختصاص تسهیلات به کشاورزان را پیگیری نمائیم این امر به مکانیزاسیون کشاورزی و امنیت غذایی جامعه کمک می‌کند و منجر به افزایش تولید محصولات از طریق مکانیزاسیون کشاورزی می‌شود؛ ظاهرا به یک یا دو بانک از طریق معاونت اجرایی ریاست جمهوری به عنوان بانک‌های عامل ابلاغ خواهد شد تا کشاورزان بتوانند از تسهیلات آن‌ها برای خرید تراکتور استفاده نمایند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اضافه کرد: هم اکنون از ۶۰۰ هزار دستگاه تراکتور فعال در مزارع کشاورزی کشور بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه تراکتور فرسوده است با محاسبه مابه التفاوت میزان مصرف سوخت گازوئیل تراکتور‌های نو و فرسوده در یک سال رقمی که بدست می‌آید حدود ۱۰ همت (۱۰ هزار میلیارد تومان) است که می‌توان با استفاده از این صرفه جویی به صورت رایگان سالانه ۲۲ هزار دستگاه تراکتور به کشاورزان اختصاص داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وحیدزاده افزود: با توجه به افزایش تولید تراکتور، به مسئولان گفته ایم می‌توانیم در مسیر صرفه جویی مصرف سوخت قدم برداریم و با نوسازی و مکانیزاسیون کشاورزی از سطح آلایندگی هوا کاسته شود و حتی در اقتصاد کشاورز هم تاثیر دارد، زیرا کشاورز به جای مصرف ۱۱ هزار و ۷۰۰ لیتر گازوئیل این میزان را به ۹ هزار ۵۰۰ لیتر کاهش می‌دهد.
 
وحیدزاده ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) سالانه قرارداد بسیار خوبی با تراکتورسازی منعقد می‌کند و با این کار فردی که تا دیروز مددجو بوده در حال حاضر خود به عنوان یک تولیدکننده مشغول به فعالیت شده است و برای تعداد افراد زیادی از مددجویان اشتغالزایی صورت پذیرفته است؛ تنها مجموعه‌ای که توانسته موفق عمل کند کمیته امداد بوده و تعامل و تفاهم نامه خوبی میان بانک تجارت که بانک عامل است و تراکتورسازی و کمیته امداد منعقد شده که هر سه طرف از این اتفاق راضی هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)