• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۰۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
اقتصادی » صنعت

بزودی؛ ساخت شهرک صنعتی تخصصی خورشیدی

ایجاد یک شهرک صنعتی تخصصی خورشیدی در استان کرمان و ایجاد یک ناحیه صنعتی در استان سمنان با تصویب هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در دستور کار قرار گرفت.

بزودی؛ ساخت شهرک صنعتی تخصصی خورشیدیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، در نشست هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سال ۱۴۰۲ مزین به نام «مهار تورم و رشد تولید» ایجاد یک شهرک صنعتی تخصصی جدید در استان کرمان و ایجاد یک ناحیه صنعتی در استان سمنان به تصویب مجمع عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها رسید.
 
ایجاد شهرک صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی سیرجان به عنوان چهارمین شهرک صنعتی تخصصی مصوب در زمینه انرژی خورشیدی با رویکرد فراهم سازی بستر مناسب برای استقرار نیروگاه‌های مقیاس کوچک تولید برق از منابع تجدید پذیر به وسعت ۵۰۶ هکتار در شهرستان سیرجان استان کرمان و ایجاد ناحیه صنعتی دامن کوه به وسعت ۳۰.۶ هکتار در شهرستان دامغان در استان سمنان از جمله شهرک‌ها و نواحی صنعتی هستند که برای پاسخ به نیاز‌ها و تقاضا‌های موجود با تصویب هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سال‌جاری به میزان مساحت‌های فوق‌الذکر توسعه داده می‌شوند.
 
با ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی فوق الذکر ۵۳۶ هکتار به مساحت اراضی در اختیار شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور افزوده می‌شود تا شرکت‌های استانی تابعه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بتوانند نسبت به جذب سرمایه‌گذاران و به‌تبع آن ایجاد شغل پایدار در سطح کشور اقدام کنند.
 
با ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی فوق الذکر و استقرار و بهره‌برداری از واحد‌های صنعتی در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی با برآورد سرمایه‌گذاری اولیه به‌میزان ۴۲۰۰۰ میلیارد ریال؛ امکان ایجاد اشتغال مستقیم برای ۳۵۰۰ نفر فراهم می‌شود.
 
در سال ۱۴۰۱ نیز ایجاد یا توسعه ۴۲ شهرک و ناحیه صنعتی در ۲۰ استان کشور به وسعت بیش از ۶۷۰۰ هکتار به تصویب هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به‌عنوان مجمع عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها رسیده که برای طی فرآیند تصویب نهایی به مراجع قانونی ذی‌ربط ارسال شد.
 
در سال ۱۴۰۰ نیز ایجاد یا توسعه ۴۶ شهرک و ناحیه صنعتی در ۲۳ استان کشور به وسعت بیش از ۷۰۰۰ هکتار به تصویب هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به‌عنوان مجمع عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها رسیده است که برای طی فرآیند تصویب نهایی به مراجع قانونی ذی‌ربط ارسال شد.
 
در راستای تحقق شاخص مصوب افزایش سطح اراضی صنعتی در اختیار؛ با مجموعه اقدامات انجام شده در شرکت‌های استانی و ستاد سازمان؛ در طول سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با رشد بیش از ۲۸۰ درصد نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۹ این شاخص، بیش از ۱۳۰۰۰ هکتار به مجموع سطح اراضی صنعتی در اختیار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور افزوده شده که متعاقبا جهت واگذاری این اراضی به متقاضیان سرمایه گذاری و کارآفرینی، در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه و برنامه‌های مصوب برای آماده سازی و واگذاری این اراضی اقدام خواهد شد.
 
با تهیه و ارسال گزارش ضرورت ایجاد و مکان‌یابی شهرک یا ناحیه صنعتی به لحاظ فنی و اقتصادی توسط شرکت شهرک‌های صنعتی هر استان و پس از بررسی و بازدید میدانی کارشناسان معاونت فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، گزارش اظهار نظر کارشناسی به هیئت مدیره ارائه و در صورت تأیید مورد تصویب قرار می‌گیرد.
 
مطابق ضوابط و مقررات قانونی و مفاد بند ۸ قانون راجع به تاسیس شرکت شهرک‌های صنعتی ایران؛ مجمع عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی ایران موظف است با توجه به سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران و با تصویب هیئت دولت برای افزایش تعداد شهرک‌های صنعتی اقدام لازم را انجام دهد.
 
همچنین مجمع عمومی شرکت‌های تابعه (هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران) می‌تواند با توجه به نیاز و ضرورت نسبت به توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب اقدام کند.
 
ضمن اینکه به استناد مفاد قانون حمایت از ایجاد نواحی صنعتی روستایی؛ مصوبه هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به‌عنوان مجمع عمومی شرکت‌های استانی تابعه، شرط لازم برای تصویب نواحی صنعتی جدید با وسعت زیر ۵۰ هکتار است و همچنین تصویب نهایی آن مشروط به تایید و دریافت مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان است.
 
سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۵۸ شهرک وناحیه صنعتی و ۶ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۹۳ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۷ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۱۰۳ هزار و ۵۰ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۵۰ هزار و ۸۴۲ واحد صنعتی و پنج هزار و ۶۴۶ واحد کارگاهی تکمیل شده، زمینه اشتغال مستقیم یک میلیون و ۱۵ هزار و ۸۷۰ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)