• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۲۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
آذربایجان غربی » سیاسی

حجت الاسلام قره‌باغی: دشمنی که به جای میدان و میدان‌داران، از مردم کشته می‌گیرد، زبون است

حجت الاسلام قره باغی گفت: این بمب گذاری کور، صرفاً تنفس مصنوعی و کوتاه‌مدت برای دورکردن ذهن‌ها از بلای آوارشده بر سر جماعت صهیونیستی است.

حجت الاسلام قره‌باغی: دشمنی که به جای میدان و میدان‌داران، از مردم کشته می‌گیرد، زبون است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام سیداحمد غفاری قره‌باغی ، با تسلیت شهادت جمعی از هموطنانمان در حادثه تروریستی کرمان، اظهار داشت: حدود سه ماه است که رژیم منحوس صهیونیستی، مقابل یک گروه کوچک و کم‌امکانات و در عین حال، مومن و شجاع حماس، به زانو درآمده است و ویترین بین‌المللی قدرت را از دست داده است  این رژیم برای پاسخ به افکار عمومی باید به این ترور کور در کشور رقیب و قدرتمند ایران دست می‌زد.

 

وی ادامه داد: این بمب گذاری کور، صرفاً تنفس مصنوعی و کوتاه‌مدت برای دور کردن ذهن‌ها از بلای آوارشده بر سر جماعت صهیونیستی است؛ چرا که حماس همچنان تل‌آویو و عسقلان را با موشک می‌زند و اسیران نگون‌بخت رژیم صهیونیستی، همچنان در دست حماس هستند، و این، لکه‌ی ننگی است که اسراییل سال‌ها نخواهد توانست آن را از مقابل چشمان تیز تحلیل‌گران سیاسی و نظامی برطرف کند.

 

عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران اضافه کرد: رژیم صهیونیستی در نبرد زمینی با حماس است   ولی یکباره به جای اینکه پیشروی او را در نبرد زمینی غزه بشنویم، خبر کودک‌کشی و بمب گذاری میان مردم را می‌شنویم  آیا این، توفیق دشمن است یا افولش؟، دشمن اگر مرد میدان دشمنی و نبرد بود، مردانه در صحنه‌ی نبرد می‌ایستاد و جنگ می‌کرد! دشمنی که به جای میدان و میدان‌داران، از مردم کشته می‌گیرد، دشمن زبون است.

 

وی خاطرنشان کرد: هر اقدام سخت در صحنه‌ی جنگ، همگام با یک گام مهم در افق نرم‌افزاری است  دشمن ابتدا بمب‌گذاری کرد و سپس، دو موج رسانه‌ای مهم را راه‌اندازی کرد؛ موج اول این بود که توسط برخی عناصر قابل خرید و فروش مانند سلبریتی‌ها و افراد خودفروخته بدون اجرت می‌خواهد چنین القا کند که نظام جمهوری اسلامی خودش اراده‌ی قتل مردم خودش را داشته است.

 

حجت الاسلام قره‌باغی گفت:این موج نتیجه‌بخش نشد؛ چرا که به‌دلیل موضع صریح صهیونیست‌ها در به عهده گرفتن بمب‌گذاری، با تناقض‌گویی مواجه شد و در درون خودش ناکام شد.

 

وی ادامه داد: موج دوم را دشمن سال‌ها است که بعد از شهادت حاج‌قاسم راه انداخته و امروز و دیروز، دوستان کم‌صبر یا فاقد اطلاع مدام تکرار کرده‌اند و در این موج، اصرار بر ورود جمهوری اسلامی به صحنه‌ی درگیری با دشمن و زدن فیزیکی یکی از نقاط مهم آن‌ها و آغاز یک جبهه‌ی جنگی تمام‌عیار است.

 

عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران در پاسخ به راهبرد چهارم دشمن گفت: بارها گفته‌ شده است که انتقام خون حاج‌قاسم، باید هم‌وزن این خون باشد؛ و با اندکی فکر می توان یافت که «انهدام هیچکدام از موقعیت‌های فیزیکی دشمن، معادل خون نیروی راهبردی جمهوری اسلامی، حاج قاسم عزیز، نیست.» و تنها معادل برای این جنایت، نابودی بنیادی و در سطح راهبرد است و برای تحقق آن، باید سال به سال شاهد افول قدرت و هژمونی رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه شویم.

 

حجت‌الاسلام قره باغی ادامه داد: این دقیقاً همان مسیری است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با هوشیاری آغاز کرده است و امروز چهار سال پس از شهادت حاج قاسم، طوفان الاقصی توسط جریان مقاومت فلسطینی حماس محقق می‌شود و اسراییل بعد از ۸۹ روز، هنوز نتوانسته آسیب این صدمه را جبران کند این دقیقاً به‌خاطر افول تدریجی توان این رژیم منحوس است و این افول، همچنان ادامه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز درمان بیماران قلبی عروقی با دستگاه IVL در شهرکرد
اطلاعیه روابط عمومی رگولاتوری درباره افزایش تعرفه اینترنت تلفن همراه
جمعه واقعا سیاه
استاندار زنجان بر همکاری همه دستگاه‌ها در مقابله با آنفولانزا تاکید کرد
دعوت وزارت کار از صاحبان کسب و کار برای پیوستن به پویش "ترویج ورزش بانوان​ کارگر"
اجرای طرح مکمل‌یاری ویتامین D در دانشگاه علوم پزشکی یزد
واژگونی دو خودروی ری‌را و نیسان
ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در میاندورود آغاز شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور رئیس‌جمهور
کشف ۳۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در البرز
گلایه مردم از قیمت بالای خرما + فیلم
پایان طرح ملی پایگاه اطلاعات خانواده در میاندشت
کلاهبرداری به بهانه استخدام
کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ارومیه
کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در برخی نقاط مازندران
شکست تیم ملی فوتبال بانوان ایران در دومین دیدار دوستانه
تولید ۲۱۰ هزار تن خرما در استان بوشهر
خبر ۲۰؛ در همایش خاک چه گذشت؟
هماهنگی برای برگزاری یادواره سه شهید گمنام دفاع مقدس در آبادان
احیای جلوه‌های تاریخی بوکان با مرمت پل سلطان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)