• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۱۳۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
ورزشی » فوتبال و فوتسال

قلعه نویی: فوتبالیست‌ها در قبال مردم و مملکتشان مسئولیت دارند

سرمربی تیم ملی گفت: فوتبالیست‌ها در قبال مردم و مملکتشان مسئولیتی دارند و این مسئولیت باعث می‌شود در زمین تلاش بیشتری کنند تا دل مردم را شاد کنند.

قلعه نویی: فوتبالیست‌ها در قبال مردم و مملکت‌شان مسئولیتی دارند
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی فوتبال مقابل فلسطین عنوان کرد: قبل از اینکه درباره بازی صحبت کنم، می‌خواهم یکی دو مطلب بگویم. خوشحالم که بازی‌ها در قطر برگزار می‌شود، چون ۴۰ سال پیش در قطر بازی می‌کردم و خاطرات خوبی از السد و کشور خوب قطر دارم. مطمئنم این جام ملت‌ها بهترین جام ملت‌های آسیا خواهد بود، چون قطر از برگزاری جام جهانی تجربه خوبی به دست آورده است و این جام ملت‌ها بهترین جام ملت‌های آسیا خواهد بود.
 
وی ادامه داد:در این تورنمنت‌ها بازی اول خیلی مهم است. با تیمی بازی داریم که بسیار سختکوش و در ساختار دفاعی خوب است و دوندگی بالایی دارد. نتایج فلسطین در دو، سه بازی گذشته نشان می‌دهد که ساختار دفاعی قوی دارند. برای ما هر بازی حکم فینال را دارد و با همه قدرتمان می‌خواهیم وارد مسابقات شویم. تیم ما از نظر روحی - روانی و فنی که در این مدت که مسئولیت را برعهده گرفتم، بهترین شرایط را دارد و امیدوارم با بازی و نتایج خوب آن چیزی که لیاقت کشور عزیزمان و مردم هست را بدست بیاوریم.
 
سرمربی تیم ملی درباره اتحادی که بین تیم بوجود آمده است، گفت: فوتبالیست‌ها در قبال مردم و مملکت‌شان مسئولیتی دارند و این مسئولیت باعث می‌شود در زمین تلاش بیشتری کنند تا دل مردم را شاد کنند، به این خاطر از روزی که مسئولیت تیم ملی را برعهده گرفتیم، بیشترین تمرکزمان این بود که تیم ملی را یکپارچه کنیم، چه داخل و چه بیرون زمین. این کار را به وسیله بازیکنان انجام دادیم و خوشبختانه بچه‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که مسائل دیگر را کنار بگذارند و فکر و ذکرشان برای داشتن بهترین عملکرد در داخل زمین باشد. بازیکنان این مسئله را در ۶، ۷ ماه گذشته نشان دادند و با وجود مشکلات و دغدغه‌هایی که بوده، بهترین عملکرد را نشان داده‌اند. برای فردا هم مطمئنم عملکرد بسیار بالاتری خواهیم داشت، چون در چند اردویی که با هم بودیم بازیکنان از نظر روحی - روانی و فنی خوب بودند.
 
وی درباره تغییرات در فوتبال آسیا نسبت به زمان قبلی حضورش گفت: نسبت به آن دوره‌ای که مسئولیت داشتم فوتبال آسیا خیلی پیشرفت کرده و قابل قیاس با سال ۲۰۰۷ نیست. در جام جهانی قبلی، اگر اشتباه نکنم سه تیم آسیایی به دور بعدی صعود کردند. تیم‌های آسیایی از نظر ساختاری خیلی پیشرفت کرده‌اند، ولی ما ایران هستیم و از نظر نیروی انسانی تیم بسیار قوی بوده و لژیونر‌های خوبی داریم و بازیکنان خوبی هم در لیگ بازی می‌کنند. امیدوارم نماینده شایسته برای کشورمان باشیم. 
 
سرمربی تیم ملی درباره آخرین علیرضا بیرانوند اظهار داشت: می‌گویند یک گلر خوب از پدر و مادر خوب هم بهتر است! اگر قرار باشد تیمی مقامی بدست بیاورد چه تیم بیرونی و چه تیم درونی‌اش، همه باید در شرایط خوبی باشند. نمی‌توانید قهرمانی را با فقط یک دروازه‌بان یا هافبک یا مهاجم خوب بدست بیاورید، باید تیم منجسمی داشته باشید. دروازه‌بان هم جزو همین تیم است که نقش بسزایی دارد. سه دروازه‌بان داریم که همه آن‌ها در شرایط بسیار خوبی قرار دارند. آزمون هم سه، چهار شب پیش بازی کرد و در شرایط بازی قرار دارد. تیمی موفق است که مهره‌های تعویضی‌اش تأثیرگذار باشد که این مسئله در تیم ما وجود دارد. در جام جهانی قبلی دیدید که دروازه‌بان آرژانتین چقدر در قهرمانی این تیم مؤثر بود، حتی در فینال و در دقیقه ۱۲۲ آن تک به تک را گرفت یا پنالتی‌ها را مهار کرد. مارتینس، دروازه‌بان آرژانتین نقش زیادی در قهرمانی داشت، بنابراین دروازه‌بان می‌تواند نقش زیادی در قهرمانی هر تیمی داشته باشد.
 
وی در خصوص اینکه تیم ملی از دوره حضور قبلی‌اش تا الان متحمل شکست در بازی رسمی نشده، گفت: ساختار دفاعی در نباختن بخش مهمی از فوتبال است، ولی بخش مهم‌تر ذهن من فوتبال هجومی است. علاوه بر داشتن ساختار دفاعی خوب دنبال بازی تهاجمی هستیم. مردم از بین نتیجه یک بر صفر یا ۳ بر یک؛ نتیجه ۳ بر یک را می‌پسندند. در فینال جام جهانی یا دوره قبلی جام ملت‌های آسیا بازی‌های پرگل را شاهد بودیم. فوتبال در حال حاضر تبدیل به ساختار دفاعی و حمله شده است. ما بخش تهاجمی را بیشتر دوست داریم تا مردم لذت ببرند. این مسئله به تلاش بازیکنان برمی‌گردد تا با بازی‌های هجومی بهترین دفاع را انجام دهند. در برخی از بازی‌ها گل می‌خوریم و هزینه می‌دهیم، ولی نگرش‌مان را تغییر نمی‌دهیم. فوتبال شاخ و برگ‌های زیادی دارد و مثل زندگی است. بخش عمده یک تیم به دو قسمت تقسیم می‌شود. اگر بخش‌های زیرساخت‌ها و مالی را کنار بگذاریم، یکی مسائل مدیریت است و دیگری بخش فنی. از روزی که مسئولیت قبول کردیم این دو حوزه را به نحو احسن انجام دادیم و بخشی را به بازیکنان واگذار کردیم، به عنوان مثال به خیلی از بازیکنان گفتیم شاید این جام ملت‌ها آخرین جام ملت‌های‌تان باشد، باید کمک کنید یادگاری خوبی برای خودتان و مردم به جا بگذارید. بزرگ‌تر‌های تیم خیلی همراهی و کمک کردند. بهترین کار مربی این است که در بخش مدیریت و بخش فنی صداقت داشته باشد. در هر تیمی بودم این دو بخش را به نحو احسن به کمک مدیران و بازیکنان انجام دهیم.
 
سرمربی تیم ملی خاطرنشان کرد: شاید بخشی از صحبت‌ها را نباید اینجا انجام دهم، ولی در دو دوره قبلی امکانات و توجه به تیمی ملی نسبت به الان بیشتر بود؛ با این حال خوشحالم در این مدت هر کسی ما را می‌بیند توقعی دارد که به عملکردمان برمی‌گردد. این‌ها به خاطر نتایجی است که تیم ملی گرفته است. تیم‌مان تکمیل است و بازی با فلسطین تا دیدار آخرمان حکم فینال دارد. در نتیجه مسابقات شانس دخیل است. در اولین دوره مربیگری‌ام، مهدی مهدوی‌کیا برای اولین بار پنالتی خراب کرد. شانس و اتفاقات در فوتبال خیلی می‌تواند تأثیرگذار باشد، ولی ما می‌توانیم بخشی از اتفاقات را با عملکرد خوب‌مان به سود خودمان رقم بزنیم.
 
قلعه نویی افزود:جا دارد از برخی از دوستان مطبوعاتی که یاور تیم ملی بودند، تشکر کنم. از دوستانی که انتقاد کردند، تشکر می‌کنم. اردوی خوبی در جزیزه کیش داشتیم که باید از مردم و مسئولان تشکر کنم. انتقاد را می‌پذیریم و باعث می‌شود به ما کمک شود. ما اصلاً کامل نیستیم و یکسری ایراد‌ها داریم و دوستان به من کمک کنند تا دل مردم را خوشحال کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
گرفتن مربی یا بازیکن خارجی با این همه هزینه ، خیانت به مردم ایران است !!

مربی یا بازیکن خارجی نمیخواهیم !!
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه برای مهار ریزگرد‌های نمکی دریاچه ارومیه
خدمات فضاپایه در مدیریت شهری اردبیل
شهرداری‌ها باید از ظرفیت‌های خود برای ایجاد درآمد پایدار استفاده کنند
فیلم‌های سینمایی آخر هفته شبکه‌های سیما
بازداشت ۳ عضو شورای رامسر
مهر و موم واحد آلاینده در اردکان
میزبانی زنجان از ۲ شهید گمنام دفاع مقدس
توزیع رایگان بذر بلوط در شهرستان بوکان آغاز شد
فرهنگ سازی استاندارد در جامعه، عامل بازدارنده تدلیس است
برگزاری بزرگترین نمایشگاه کتاب کرمان در ماه آینده
کشف نگاره سوزنی در صخره‌های شهر استخر فارس
صعود تیم دوبل تنیس‌روی‌میز بانوان ایران به یک‌چهارم‌نهایی
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
ارسال پیام هشدار آزمایشی برای تلفن‌های همراه
نقص فنی عامل انفجار جایگاه سوخت جهرم
همکاری وزارت علوم و شهرداری تهران برای ساخت خوابگاه‌ها
وزنه برداری بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پایان کار نصیری با نقره دو ضرب
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران
تأکید بر وحدت بیش از پیش مسلمانان در نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص اهل سنت آذربایجان‌غربی
نشست بین‌المللی رؤسای مجالس در اسلام‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)