• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۸۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
اقتصادی » آب و انرژی
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خبر داد

درآمد ۹۰۰ میلیارد دلاری با اجرای طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با اجرای طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی، درآمدی ۹۰۰ میلیارد دلاری برای کشور رقم خواهد خورد.

درآمد ۹۰۰ میلیارد دلاری با اجرای طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محسن خجسته‌مهر امروز در آیین امضای قرارداد‌های اجرای طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی، با اشاره به این‌که امروز اراده‌ها به فعلیت تبدیل شده است، اظهار کرد: این طرح ملی، بزرگ‌ترین رویداد تاریخ جمهوری اسلامی ایران است که به‌منظور تولید پایدار و امنیت انرژی با پیمانکاران برجسته امضا می‌شود.

وی با بیان این‌که پارس جنوبی را پیمانکاران ایرانی به ثمر رساندند و با این قرارداد، پارس جنوبی بار دیگر متولد خواهد شد، به‌دلیل اهمیت طرح فشارافزایی و نقشی که در تولید گاز و میعانات گازی، افزایش برداشت گاز و جلوگیری از مهاجرت گاز دارد، مهم‌ترین و راهبردی‌ترین طرح وزارت نفت است، زیرا این طرح به لحاظ اقتصادی حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر این‌که این طرح از نظر گستردگی فنی، اجرایی و فناوری طرح بزرگی است و یک ظرفیت سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری را در اختیار پیمانکاران ایرانی قرار می‌دهد، گفت: نباید اقدام‌های خود را شرطی کنیم و باید بتوانیم مهم‌ترین و بزرگ‌ترین کار‌های کشور را به نتیجه برسانیم.

وی با بیان این‌که با تکیه بر سیاست‌ها و راهبرد‌های دولت سیزدهم، این طرح بزرگ به نتیجه می‌رسد، خاطرنشان کرد: تفاوت دولت‌ها در رویکرد آنهاست؛ امروز با افتخار با رویکرد دولت سیزدهم این حماسه‌ها به نتیجه می‌رسد.

خجسته‌مهر افزود: تمام مطالعات بین‌المللی در پروژه‌های مشابه بررسی و افزون بر آن، اقتباسی از پروژه‌های بین‌المللی انجام شد و نشان داد اجرای این پروژه در فراساحل اهمیت و درآمد بالاتری دارد و گزینه برتر است.
وی با تأکید بر اینکه پارس جنوبی، ۲۸ سکو دارد که شامل سکو‌های تولیدی و پشتیبانی است، گفت: این سکو‌ها به‌طور کامل شبیه هم هستند تا با تکیه بر توان داخل، سرعت اجرای کار بیشتر باشد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با تأکید بر این‌که هر سکو امکان فشارافزایی یک میلیارد فوت مکعبی گاز را دارد، افزود: سکو‌های مرزی به‌دلیل جلوگیری از مهاجرت گاز در اولویت فشارافزایی قرار دارند.

وی با اشاره به کمپرسور‌های مورد نیاز در این طرح ادامه داد: در پارس جنوبی، ۱۴ سکوی فشارافزایی تعریف شده است که هر سکو، چهار کمپرسور ۳۰ مگاوات نیاز دارد، هر چه امکان تأمین ساخت داخل وجود داشته باشد، از پیمانکاران و سازندگان ایرانی استفاده خواهیم کرد.

خجسته‌مهر با بیان این‌که وزن سکو‌های پیش‌بینی شده به گونه‌ای است که امکان ساخت در داخل کشور وجود داشته باشد، ابراز کرد: طی ۱۰ سال گذشته در این زمینه تأخیر وجود داشت، اما کار را آغاز کردیم و تلاش می‌کنیم در حداقل زمان، حداکثر برداشت را از میدان مشترک پارس جنوبی انجام دهیم.

وی با اشاره به این‌که با اجرای طرح فشارافزایی، ۹۰ تریلیون فوت مکعب به برداشت گاز و ۲ میلیارد بشکه افزایش برداشت میعانات گازی از پارس جنوبی افزوده خواهد شد، افزود: این اقدام درآمد ۹۰۰ میلیارد دلاری برای کشور به‌دنبال خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)