• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۰۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۳
خراسان جنوبی » سیاسی
در خراسان جنوبی؛

لزوم رعایت قانون با همکاری مردم و حامیان نامزدها

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات خراسان جنوبی: باید با همکاری مردم و حامیان نامزدها، رعایت قانون صورت بگیرد تا انتخابات سالمی برگزار شود.

لزوم رعایت قانون با همکاری مردم و حامیان نامزدها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، حجت الاسلام یعقوبی در برنامه گفتمان هفته گفت: انتخابات ۱۱ اسفند پارسال که مربوط به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بود، در صحت و سلامت کامل برگزار شد.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت‌های شورای نگهبان افزود: در این انتخابات نیز شورای نگهبان حضور فعال دارد و با تخلفات برخورد می‌شود تا سلامت انتخابات حفظ شود.

حجت الاسلام یعقوبی گفت: در مرحله اول انتخابات تخلفاتی گزارش شد که نسبت به میانگین کشوری بسیار پایین بود و عمدتا در حوزه تبلیغات بوده است و برخی از گزارشات نیز در دیگر حوزه‌ها ثبت شده است.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان گفت: صحت انتخابات استان در اولین مرحله از اعلام صحت انتخابات در حوزه‌های انتخابات کشور اعلام شد.

حجت الاسلام یعقوبی با اشاره به اینکه انتخابات در حوزه بیرجند، درمیان و خوسف به دور دوم کشیده شده است، گفت: طبق قانون اگر نامزد‌ها نتوانستند یک پنجم کل آرا را کسب کنند، به اندازه ۲ برابر کرسی مجلس، نامزد‌های دارای بیشترین رأی به دور دوم راه پیدا می‌کنند.

وی گفت: در انتخابات میان دوره‌ای مجلس و همچنین در مرحله دوم انتخابات، کسب یک پنجم آرا مطرح نیست و فردی که بیشترین رأی را کسب کند، به مجلس راه می‌یابد.

حجت الاسلام یعقوبی گفت: ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دومین مرحله از انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف فعال خواهند بود که ۱۸۸ شعبه مربوط به بیرجند، ۵۶ شعبه مربوط به درمیان و در خوسف ۴۳ شعبه فعال خواهند بود.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان گفت: شبکه نظارت بر انتخابات در کشور مردمی است و افراد آموزش دیده هستند و افراد می‌توانند نسبت به ثبت نام در دفاتر شورای نگهبان در شهرستان‌ها اقدام کنند.

وی گفت: ممکن است برخی از ناظرین مرحله اول نتوانند در مرحله دوم حضور پیدا کنند که امر تغییر و جابجایی صورت می‌گیرد و آموزش اغلب افراد در انتخابات ۱۱ اسفند انجام شده است.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد واجدین شرایط رأی دهی استان در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف هستند، گفت: ۹۹۰ نفر در شبکه نظارت بر انتخابات حضور خواهند داشت.

وی گفت: شرط اصلی رأی دادن داشتن ۱۸ سال تمام است که افراد متولد ۲۱ اردیبهشت سال ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در انتخابات مرحله دوم شرکت کنند؛ همچنین افرادی که در دور قبل در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف شرکت کرده اند و افرادی که در دور قبل رأی نداده اند نیز می‌توانند در انتخابات شرکت کنند اما سایر افراد نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

حجت الاسلام یعقوبی ادامه داد: اطلاعات رأی دهندگان در دستگاه‌های احراز هویت ثبت است و با مدارکی، چون شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، گذرنامه و کارت پایان خدمت نظام وظیفه می‌توان رأی داد.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان گفت: در این مرحله، دستگاه‌های احراز هویت دارای ماژول اثر انگشت نیز فعال خواهند بود و به احتمال زیاد، انطباق کدملی با اثرانگشت نیز انجام خواهد شد.

حجت الاسلام یعقوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی دومین استان دارای بیشترین مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند بوده است، گفت: باید با همکاری مردم و حامیان نامزدها، رعایت قانون صورت بگیرد تا انتخابات سالمی داشته باشیم.

وی گفت: با توجه به شناختی که از نامزد‌ها وجود دارد، انتظار می‌رود تخلفات حداقلی باشد و به صفر برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر آسیا
*ایستادگی آیت الله فیاض درمقابل فشار‌های حکومت بعث در عراق
آزادسازی ۷۲۰ مترمربع اراضی ملی در سوادکوه
نود و نهمین شب حضوردرمیدان حمایت از آرمان‌های مقاومت
بازگشایی حریم هوایی عراق
بهره مندی بیش از ۴۵ خانوار روستایی از برق پایدار
آغاز اجرای طرح ملی مهتاب در تایباد
برنامه‌ریزی برای تسریع در طرح‌های بازآفرینی شهری در خراسان رضوی
آزمایشگاه‌های ساخت سریع سیار در محلات فعال می‌شود
صادرات ریلی سیمان قم به مقصد روسیه آغاز شد
تشکیل صندوق پژوهش و فناوری هوانوردی کلید خورد
فعالیت مراکز ترک اعتیاد تنها محدود به درمان جسمی نیست
نقش رسانه‌ها و توسعه اطلاع‌رسانی در حوزه آموزش و پرورش
قطعی برق فردا در برخی مناطق کاشان
پیش‌بینی افزایش تدریجی دما و ابر در استان مرکزی
برپایی نمایشگاه دکوراتیو در دامغان
اطلاعیه قطع گاز روستای شهرستانک بخش ارداق
ثبت نام ۴ هزار نفر در جشنواره قرآنی دانشگاه ملی مهارت
بهره‌برداری از ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی جدید در تهران تا پایان سال
جشنواره‌‎ برداشت «گل‌محمدی» و آیین «گلابگیری» در شهرستان رزن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سخنگوی امنیت ملی مجلس: امشب به آسمان اسرائیل نگاه کنید
حمله موشکی سپاه به پایگاه هوایی رامات دیوید
دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ
افزایش ۲۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی با ۳ میلیون تومان فوق‌العاده خاص
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ ۲ نشان طلا، یک نقره و ۲ برنز برای ایران
رژیم صهیونی باید حملات خود به لبنان را متوقف کند
احکام افزایش و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
اعمال افزایش ۴۹ درصدی قیمت نان در مشهد
۱۳ شهید و زخمی در حمله به حومه جنوبی بیروت
تجمع شبانه در خیابان‌های تهران
قدرت جمهوری اسلامی ایران پشتیبان امنیت منطقه است
توقف پرواز‌های شهر فرودگاهی امام خمینی
موزه میراث روستایی گیلان
آمریکا در فکر مصادره اموال ایران برای بازسازی کشور‌های عربی
بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی
راز شلوغی یک قنادی قدیمی در اصفهان  (۴ نظر)
حمله موشکی سپاه به پایگاه هوایی رامات دیوید  (۱ نظر)
افزایش ۲۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی با ۳ میلیون تومان فوق‌العاده خاص  (۱ نظر)
رژیم صهیونی باید حملات خود به لبنان را متوقف کند  (۱ نظر)
سفر هیئت حماس به قاهره برای پیگیری مذاکرات آتش‌بس  (۱ نظر)
برنامه آلمان برای تقویت توان نظامی به بهانه تهدید روسیه  (۱ نظر)
تغییر در مصوبه کنکور خلاف عدالت است؛ با فشار‌های انباشته بر دانش‌آموزان همخوانی ندارد  (۱ نظر)
تجربیات موفق اداره کشور در دوره جنگ را باید مستند و الگوبرداری کنیم  (۱ نظر)