• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۲۸۷۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
خراسان رضوی » اجتماعی
با محوریت فرزندآوری و جوانی جمعیت

برگزاری همایش ملی «رویش امید» در حرم مطهر رضوی

همایش ملی «رویش امید» به منظور بررسی نقش سبک زندگی در پیشگیری و درمان ناباروری، در تالار همایش‌های قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد.

برگزاری همایش ملی «رویش امید» در حرم مطهر رضوی
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، این همایش با دستورکار بررسی «نقش سبک زندگی در پیشگیری و درمان ناباروری» و «نقش پوشش بیمه در درمان ناباروری» با تأکید بر قانون جوانی جمعیت، امروز (پنجشنبه،۲۰ اردیبهشت) با حضور آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی حرم مطهر رضوی برگزار شد.
 
«سردار سرتیپ سیدقاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، «امیرحسین بانکی‌پور» رئیس کمیسیون طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی، «حسن رحیم‌پور ازغدی» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، جمعی از مسئولان ملی، مدیران شهری و هزار زوج هدف درمان ناباروری در این همایش حضور داشتند.
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در این همایش با تأکید بر اینکه امید درون‌مایه زندگی است، اظهار کرد: ایده‌پردازی در جریان زندگی به انسان قدرت حرکت می‌دهد و امید، انسان را به فعالیت وادار می‌کند. 
 
آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی افزود: اینکه حداقل نرخ زاد و ولد در کشور باید ۱.۲ باشد و اکنون از ۰.۷ فراتر نمی‌رود، این خطر بزرگی است که فراتر از یک «مشکل»، پا به عرصه «بحران» می‌گذارد.
 
او ادامه داد: آن زمان که انقلاب اسلامی ما به پیروزی رسید، جمعیت کشور حدود ۳۵ میلیون نفر بود و در اثر فرهنگ ارزشی، کار به جایی رسید که اکنون یک امت ۸۵ میلیون نفری هستیم؛ اما بنا بر محاسبات کارشناسی، تعیین شده است که در سال ۱۴۵۰ جمعیت ایران اسلامی به ۵۵ میلیون نفر می‌رسد.
 
امام جمعه مشهد تصریح کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون از چالش‌های نظامی همچون دفاع مقدس گرفته تا مسائل اقتصادی، دو جریان حافظ و پاسدار اصل نهضت و شجره طیبه اسلام در ایران عزیز بوده‌اند؛ یکی «مردم» و دیگری «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» که البته این دو جریان نیز از هم جدا نیستند. 
 
وی ادامه داد: اراده اخیر برادران عزیز و دلاور ما در بدنه بسیج درخصوص درمان هدفمند ناباروری، اقدام ارزشمندی است که مورد توجه پروردگار خواهد بود، اما باید توسط مردم نیز مورد توجه باشد.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در ابتدای این مراسم گفت: هیچ مبنا و اشاره‌ای در اسلام و سایر ادیان الهی وجود ندارد که سن مشخص و معینی برای فرزنددارشدن اعلام کرده باشد.
 
حسن رحیم‌پور ازغدی ادامه داد: امام رضا (ع) در سن ۴۷ سالگی دارای فرزند شدند و ولادت حدود ۲۰ تا ۳۰ فرزند برای سایر اولیای الهی، نشان از ضرورتی دارد که براساس آن، دین و حق با ولادت فرزندان صالح و شایسته، تکثیر شود.
 
وی افزود: در اوج خفقان حاکمیت بنی‌عباس، این فرزندان موسی‌بن‌جعفر (ع) بودند که چه در شبه‌جزیره عربستان و چه در اقصی نقاط عالم، سفیران هدایت و حقانیت اهل‌بیت (ع) شدند؛ اگرچه از میان فرزندان هر امام معصوم، تنها یک نفر به مقام امامت می‌رسد و این شجره طیبه را ادامه می‌دهد.
 
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد:، اما در مورد امام هشتم (ع)، این خواهر و برادر حضرت بودند که در سفر به ایران از ایشان حمایت کردند و بعد‌ها به قصد ملحق شدن به ایشان، راهی ایران شدند تا سرانجام امروز هرکدام در قم و شیراز، چراغ راه هدایت و قبله توسل دلدادگان حق و حقیقت باشند.
 
او خاطرنشان کرد: غیر از این، ده‌ها سال از اعمال سیاست‌های استعماری برای کنترل جمعیت در ممالک اسلامی، شیعی و به‌خصوص ایران می‌گذرد و در تمام این ایام، دشمنان این ملت متمرکز بر این بوده‌اند تا از ابزار‌های اقتصادی مانند قحطی و تحریم تا ابزار‌های فرهنگی همچون القای باور‌های غلط درباره فرزندآوری، همه‌چیز را به خدمت بگیرند تا بتوانند جمعیت پیروان جریان حق را محدود و محدودتر کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مینی‌بوس در جاده قرچک - ری؛۶ نفر مصدوم شدند
بازدید وزیر بهداشت از روند ساخت بیمارستان تخصصی سوختگی و ترومای باب‌الحوائج
صدور هشدار زرد هواشناسی برای تهران
بسته خبر‌های کوتاه چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برگزاری جشنواره فرهنگی،ورزشی جودو در همدان
مروری بر خبرهای ورزشی بیست و یکم خردادماه استان قزوین
۱۲ هزار کیلومتر پروژه حمل‌ونقلی در کشور در دست اجراست
مجموعه خبری علم و فناوری چهارمحال و بختیاری
تشخیص تومور‌های مغزی در ۱۲ دقیقه با فناوری هوش مصنوعی
هلند سوءاستفاده تجاری از کودکان در شبکه‌های اجتماعی را جرم‌انگاری می‌کند
مهار آتش سوزی و نجات ساکنان ۲۰ واحد مسکونی در مشهد
انتقال بیش از ۴۰۰ زندانی افغان از ایران به افغانستان
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
دعوت فرنگی‌کاران خوزستان به اردوی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان
جریان زندگی و فرهنگ در پنجشنبه بازار آق قلا
موافقت قطعی با پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی «علوم و مهندسی باغبانی» در دانشگاه بیرجند
اضافه وزن و چاقی در یزد به مرحله هشدار رسیده است
تأکید ایمیدرو بر صنعتی‌سازی تولید عناصر نادر خاکی
اعتبار ۹۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پروژه‌های ورزشی قرچک اختصاص یافت
پژوهشگاه ارتباطات؛ محور توسعه هوش مصنوعی، فناوری‌های کوانتوم و اقتصاد دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برنامه کامل بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ از افتتاحیه تا فینال
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
ودیعه مسکن باید در فصل اجاره و تا پایان مرداد پرداخت شود
قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده است
سپاه: حمله به پایگاه الازرق اردن با موفقیت انجام شد
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶، روبه‌روی ایران؛ برزیل و طلسم ۱۴ مسابقه
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)
سپاه: حمله به آمریکایی‌ها در کویت و بحرین انجام شد
انتصاب هیئت‌مدیره مرکزخدمات‌ حوزه‌های علمیه باحکم رهبری
لیگ ملت‌های والیبال ؛ نتایج روز نخست، برنامه دومین روز
قرارگاه خاتم: ارتش و سپاه به پایگاه‌های آمریکا حمله کردند
رئیس کل دادگستری هرمزگان: قاچاق نباید بهانه معطلی مردم در جایگاه سوخت شود
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۲۰ خرداد۱۴۰۵
ایران: به قطعنامه شورای حکام پاسخ می‌دهیم
سرریز شدن آب ۲۹ سد در آذربایجان شرقی
توقیف بخش دیگری از اموال علی کریمی به نفع مردم  (۱ نظر)
سقوط بالگرد نظامی آمریکا در تنگه هرمز  (۱ نظر)
دشمن پس از عملیات نصر برای توقف آتش به ایران التماس کرد  (۱ نظر)
ایران‌چک جدید ۱۰۰ هزار تومانی به یاد شهدای میناب  (۱ نظر)
به‌زودی صدور رأی پرونده گلباران با ۷ هزار شاکی در دزفول  (۱ نظر)
تصویب قطعنامه ضدایرانی در آژانس اتمی با تلاش غرب  (۱ نظر)
حجم آب دریاچه ارومیه ۱۸ برابر افزایش یافت  (۱ نظر)
تهدید زیرساخت‌های حیاتی، نشانه استیصال دشمن است  (۱ نظر)
آب‌رسانی سیریک در کم‌تر از ۱۲ ساعت پایدار شد  (۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم: به هر تهدیدی پاسخی دردناک می‌دهیم  (۱ نظر)