• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲
صفحه نخست » عمومی

۹دی شکوفایی اراده ملت در مقابل کج‌اندیشی و انحراف بود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:۹ دی، ظهور شکوفایی اراده ملت در مقابل کج اندیشی ، انحراف و سبکسری استکبار بود.

{$sepehr_old_video_42339}

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، علی لاریجانی درآغاز جلسه امروز مجلس شورای اسلامی افزود : ملت ایران، غیرتمندی از خود نشان داد و برای همگان مشخص شد که با ملتی غیور و آگاه مواجه هستند.

وی ادامه داد: مردم از ابتدای انقلاب اسلامی به رغم همه تهدیدهای خارجی و توطئه های مختلف حتی کودتا و تفرقه افکنی داخلی، با پیروی از ولایت امام (ره) و حضور جدی در صحنه ساختار ، نظام دیکتاتوری را برچیدند.
لاریجانی در ادامه گفت: مردم در جنگ تحمیلی با حضور غیرتمندانه و مجاهدانه در جبهه ها در مقابل صف شرق و غرب و بدصفتان منطقه ای ایستادگی و سرافرازی ملت را تضمین کردند .
وی افزود : در ماجراجویی مخالفت لیبرال ها و بنی صدر با لایحه قصاص با یک سخن امام که مخالفت با قصاص را در حد ارتداد اعلام کردند ، مردم به خیابان ها ریختند و صحنه را تغییر دادند و همین حرکت مردمی به فرار بنی صدر منجر شد .
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت : مردم در 23 تیر با حضور یکپارچه خود حرکت توطئه آمیز بداندیشان داخلی  و خارجی را در ماجرای  18 تیر عقیم کردند . 
وی افزود : در 9 دی بود که پس از ماه ها مسئله سازی داخلی و خارجی و پس از توطئه آشکار در عاشورای حسینی ملت ایران با حضور در صحنه ، پیام ایستادگی و مقاومت ملت را به جهانیان و فریب خوردگان داخلی رساندند و نشان دادند که ملت ایران، ملتی با شرف ، با وفا و معتقد به اسلام و محب اهل بیت (ع)و دلداده انقلاب و ولایت فقیه است و به هیچ کس اجازه نمی دهد که با مبانی اصیل و ارزش های آن بازی کند .  
لاریجانی گفت : لذا 9 دی ظهور شکوفایی اراده ملت در مقابل کج اندیشی و انحراف و سبکسری استکباری بود و 9 دی نشان داد که ملت ایران فرزندان راستین رهبری هستند که فرمود : « رهروان واقعی حسینی هستند ، بی تاب نسبت به بی غیرتی عده ای نسبت به ارزش های عاشورایی » .
وی افزود : یکی از مناظر بی پروایی آن دوره نوع موضع گیری های رئیس جمهور و کنگره و وزیر خارجه آمریکا و سردمداران رژیم صهیونیستی درباره شرایط فتنه در ایران بود .
لاریجانی ادامه داد : آنان با ناشی گری بودجه تصویب کردند ، حمایت سیاسی و رسانه ای کردند ، حتی بسیاری از غربی ها در رسانه های خود زبان به موعظه ایران گشودند ،غافل از اینکه ملت ایران این ضرب المثل فرانسوی را به خوبی به خاطر دارند‌: « که اگر روباه موعظه می کند مواظب غازهای خود باشید » .              

وی گفت : ملت ایران غربی ها را در طول  34 سال پس از انقلاب در میدان های مختلف آزموده است ودرباره عیار صداقت شما در دلسوزی های روباه صفتانه تان به درستی ارزیابی دارد و قاعدتاً آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز در حرکت جهنده مردم در9 دی پاسخ ملت ایران را شنیدند و مطمئن باشید امروز هم آن غریو خشمگینانه ملت را مستمر می شنوید .
 افزایش توان ملی ثمره راهبری های ولایت فقیه است

رئیس مجلس شورای اسلامی افزایش توان ملی و نقش آفرینی بی نظیر نظام در مسائل مهم منطقه را نتیجه راهبری های ولایت فقیه دانست.
 علی لاریجانی در  ادامه نطقش در آغاز جلسه علنی مجلس گفت: قدرت مسلمانان که شامل بیش از یک و نیم میلیارد جمعیت اند به علت سوء تدبیری که موجب نگرانی پیامبر اعظم (ص) بود امروز آلت دست قدرت های بزرگ شده است.
وی افزود: این سوء‌ تدبیر به نحوی است که جهان اسلام در عرصه های سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی ، هویتی از خویش بروز نمی دهد .
لاریجانی گفت‌: در این میان گر چه تلاش مصلحان اسلامی مانند سید جمال الدین اسد آبادی ، سید قطب و مراجع تقلید در مشروطه ،‌ ملی شدن صنعت نفت در ایران و مانند آن در دیگر کشورها ظهور کرد اما کمتر توانست تاب بیاورد . 
وی افزود : بیشتر این ناکامی ها صرفا به علت ماجراجویی قدرت های بزرگ نبود بلکه به علت تفرقه و بی توجهی به مسائل مهم و وحدت مسلمان بود که نمونه ای از سوء تدبیر را باز می توان در این حرکات اصلاحی مشاهده کرد. 
رئیس مجلس گفت: انقلاب اسلامی با رهبری امام قدس سره الشریف  مسیر جدیدی را ایجاد کرد که اصالت آن در احیای سنت نبوی و مکتب علوی در حکومت به جای قرار گرفتن در زد و بند قدرت های جهانی بود.
لاریجانی افزود: انقلاب اسلامی ، ثقل حکومت را استواری نظام بر رای اعتقادی ملت قرار داد و ستون این حاکمیت بر ولایت مستقر شد که موجب پذیرش قلبی ملت است و راهبرد وحدت امت اسلامی را به طور جدی پیگیری می کند.
وی اضافه کرد :‌گر چه در این راه دولت های مستبد از یک سو و مسئله سازی های قدرت های بزرگ از سوی دیگر موانعی ایجاد کردند اما جاذبه این تفکر راه خود را در میان ملت های مظلوم مسلمان باز کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌ در مسئله فلسطین‌،  انقلاب اسلامی  مسیر مقاومت را عملا محقق کرد نه اینکه در کنفرانس های متعدد و پر خرج کشورهای اسلامی صرفا به مرثیه سرایی برای ملت فلسطین بپردازد به طوری که اکنون همگان در عرصه بین المللی درک کرده اند که حرکت مقاومت در مسئله فلسطین به نقطه تعیین کننده اش رسیده است .
لاریجانی افزود : انقلاب اسلامی در مقابل قلدری های آمریکا و غرب با شجاعت ایستادگی کرد و این راهبرد عملا باعث هوشیاری ملت های مسلمان شد به طوری که در سیاست وحشیانه آمریکا در افغانستان ، عراق و جنگ 33 روزه ، گاه جمهوری اسلامی به تنهایی مجبور شد از مظلومیت این ملت ها حمایت کند.
وی اضافه کرد: گرچه جمهوری اسلامی در این راه هزینه هایی را تحمل کرد اما نتیجه آن سرافرازی ملت ایران به عنوان ملتی قدرتمند و صاحب ابتکار آزادی بخش برای امت اسلامی شد و ملت های مسلمان در این حرکت به بیداری رسیدند .
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌ این بیداری به نحوی بود که آمریکا  از عراق اخراج و در لبنان با شکست مفتضحانه مواجه شد و به زودی از افغانستان نیز اخراج می شوند .
لاریجانی همچنین با اشاره به مسئله هسته ای گفت :‌ انقلاب اسلامی در این مسئله نیز با همه فراز و فرود هایش با ایستادگی در مقابل زیاده خواهی غرب ، ملت ایران را صاحب دانش صلح آمیز هسته ای کرد و با تکیه بر استقلال علمی و تشویق دانشمندان ، کشور در صنایع گسترده ای  صاحب فن شد  و حتی در فناوری های نوین به جایگاه های قابل قبول دست یافت . 
وی اضافه کرد : پس از انقلاب  در حرکت اقتصادی کشور و آبادانی شهرها و روستاها گام های عدالت محور برداشتیم که در سطح زندگی مردم موثر بود گر چه در ابعاد اقتصادی به علت تغییر سیاست ها و گاه چپ زدگی ،‌گاه راست روی بی جهت، گاه با بی تدبیری دولت ها و در بیشتر موارد با رفتار ستمکارانه غرب دچار مشکلاتی شدیم .
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌برخی از مشکلات کنونی ما در حوزه اقتصاد نیز ناشی از این رفتار ستمکارانه غرب است اما در مجموع حرکت کشور به سوی استقلال اقتصادی و تحقق عدالت اجتماعی راهبردی سنجیده بود .
لاریجانی افزود: در این دوره شکوهمند انقلاب اسلامی با ارزیابی کلان مسائل می توان متوجه شد که نقش ولایت فقیه چه در دوره امام راحل  و چه در زمان رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای درپیمودن صراط درست نظام به ویژه در موضوعات راهبردی، نقشی بی بدیل بوده است .‌ 
وی اضافه کرد: بر این اساس افزایش توان ملی و نقش آفرینی نظام در مسائل مهم منطقه که ا کثرا بی نظیر است نتیجه راهبری های ولایت فقیه بوده است .
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌ البته سهم بی تدبیری دولت ها در مسائل اقتصادی را که گاه در نظام بروکراتیک هم بروز می یابد نمی توان نادیده گرفت.
لاریجانی افزود : موضوع فتنه 88 را باید در چنین متنی بررسی کرد که در حرکتی نوین که در طول تاریخ اسلام بدیع بوده و در سه دهه اخیر ثمرات آن موجب یاس دشمنان اسلام و قدرتمند تر شدن نظام اسلامی شده است نمی توان یکباره نادیده گرفت و صرفا به بهانه یک انتخابات ، ماجراجویی به راه اندخت که به اعتبار نظامی پرقدرت لطمه وارد کرد . 
وی اضافه کرد: به همین علت آمریکا ، غرب و رژیم صهیونیستی با گفتارها  و رفتارهای سرخوشانه به موضع گیری ،‌بلبله گویی ، پرگویی و تحقیر ملت ما پرداختند.
لاریجانی ، فتنه 88 را ظرفیت سوزی سال ها تلاش ملت ایران دانست که باز با نگاه نافذ رهبری و ایستادگی ملت علاج شد.

پیامبر(ص) همواره نگران سوءتدبیر در امت اسلامی بودند 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پیامبر (ص) همه تلاش خود را برای آینده مسلمانان صرف کردند، اما از سوءتدبیر نگرانی داشتند و این حقیقتی است که پس از رحلت آن حضرت تا امروز شاهدیم.

علی لاریجانی در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی افزود: امروز نهم دی یادآور حرکت آگاهانه ملت پس از حوادث پر ماجرای سال 88 است که به درستی به عنوان روز بصیرت و میثاق با ولایت نام نهاده شد.

وی گفت: همچنین در آستانه رحلت سرور کائنات محمد مصطفی (ص) و شهادت سرور جوانان بهشت برین امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) که وجود او همیشه روشنایی بخش قلب ملت ایران و قبله آمال ایرانیان است، می باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اصلاحات اجتماعی مکتب محمدی، انقلابی بس عظیم ایجاد کرد و از کسانی که خلاف فطرت انسانی حتی فرزندان خود را زنده به گور می‌کردند افراد با کرامتی تربیت کرد که همه هستی خود را برای سعادت همنوعان خود به خطر می‌انداختند.
لاریجانی گفت: مکتب اخلاقی پیامبر آنچنان گیرا بود که به تعبیر روایتی همه کسانی با پیامبر محشور می‌گردیدند احساس می‌کردند نزدیکترین فرد به پیامبرند.
وی افزود: فقرا، درویشان و بردگان احساس شخصیت کردند و مهمتر از همه تدوین نظام حکومتی بر اساس توحید و معنویت و عدالت بود و مفهوم ولایت در یک نظام فردی و حیات اجتماعی سیاسی را تبیین کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از نزول قرآن و پیام رهایی بخش مکتب اسلام، پیامبر عظیم الشان در غدیر خم مسیر آینده مسلمانان را نیز روشن کرد.
لاریجانی افزود: پیامبر (ص)‌ همه تلاش خود را برای آینده مسلمانان در سایه مکتب اسلام مصروف کرد، اما یک نگرانی قلب مقدس او را به درد آورد و فرمودند بر امت خویش از فقر نگران نیستم بلکه از سوءتدبیر نگرانی دارم و این حقیقتی است که پس از رحلت پیامبر (ص) تا امروز در سپهر حیات امت اسلامی مشاهده می شود.
وی ادامه داد: آیا حوادث پس از رحلت پیامبر نتیجه سوءتدبیر نبود؟ و آیا شهادت امام علی (ع) و شهادت امام حسن (ع) و امام حسین (ع) نتیجه سوءتدبیر نبود؟ که حقیقت مسلم عدالت با شهادت امام علی (ع) به مسلخ رفت و دو سرور جوانان جنت به شهادت رسیدند.
لاریجانی گفت: آیا حکومت امویان که با سرعت نظام حکومتی اسلام که بر معنویت و عدالت استقرار داشت به نظام سلطنت دیکتاتوری تبدیل کردند، نتیجه سوءتدبیر در امت اسلام نبود؟
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: آیا حکومت عباسیان که ابتدا به خونخواهی و احقاق حق اهل بیت سرکار آمدند و بعد همان دستگاه سلطنتی خونخوار دیکتاتور را بوجود آوردند که ائمه اطهار را تحت فشار قرار دادند و امام رضا (ع) را به شهادت رساندند، نتیجه سوءتدبیر در امت اسلام نبود؟
وی گفت: آیا در قرون اخیر که عثمانی‌ها به عنوان احیای خلافت اسلامی سرکار آمدند اما به یک سیستم سلطنتی نژادی تبدیل شدند، یک سوءتدبیر در امت اسلامی نبود؟
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: آیا پان‌ترکیسم اتاتورک و پان‌عربیسم و پان‌ایرانیسم روستایی رضاخان و تفرقه بین مسلمانان و وابسته کردن آنان به قدرت‌های نوظهور پس از جنگ جهانی و سلطنت‌های پوشالی کشورهای اسلامی، نتیجه سوءتدبیر در امت اسلامی نبود؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)