• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۴۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ایران در همه اتفاقات منطقه غرب آسیا بازیگر اصلی است

معاون هماهنگ‌کننده ارتش قدرت بازدارندگی کشور را مرهون خون شهدا دانست و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در تمام اتفاقات منطقه غرب آسیا بازیگر اصلی است.

*** ایران در همه اتفاقات منطقه غرب آسیا بازیگر اصلی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار سیاری در اجلاسیه استانی کنگره شهدای در غربت استان یزد ضمن گرامی داشت یاد تمام شهدا به ویژه شهدای غریب و تسلیت ایام عزاداری ماه صفر، یادآور شد: امام راحل (ره) فرمودند که «محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته» و این از بار معنایی بالایی برخوردار است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با قدردانی از برگزارکنندگان این اجلاسیه استانی، افزود: رهبر انقلاب در این‌باره می‌فرمایند که «زنده نگه‌داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست».

امیر دریادار سیاری با اشاره به بیانات معظم‌له مبنی بر اینکه «ما هرچه داریم به برکت خون شهداست»، عنوان کرد: دشمن به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی از هر ترفندی برای شکست انقلاب و بازگشت حکومت مستبد پهلوی استفاده کرد؛ ابتدا به تفرقه‌افکنی بین قومیت‌ها پرداخت و در ادامه ۱۷ هزار نفر را در کشورمان ترور و پس از ناکامی در این حربه، حمله نظامی به خاک جمهوری اسلامی را عملیاتی کرد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش اولین هدف عراق در حمله به خاک کشورمان را شکست انقلاب اسلامی خواند و با بیان اینکه در آن مقطع زمانی، جهان در وضع دو قطبی قرار داشت، ولی هر دو بلوک شرق و غرب بر سر شکست انقلاب اسلامی متحد شدند، گفت: کشور‌های زیادی از طریق نظامی و اطلاعاتی و مالی، رژیم بعث عراق را علیه کشورمان تجهیز و تا بن دندان مسلح کردند.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: رژیم بعثی عراق از چنان پشتوانه‌ای برخوردار بود که بنا بر تصوراتش می‌خواست یک‌روزه خرمشهر، سه روزه استان خوزستان و یک هفته‌ای تهران را به تصرف خود دربیاورد؛ اما در همان ساعات اولیه حمله هواپیما‌های عراق به ایران در روز ۳۱ شهریورماه، با پاسخ نیروی هوایی کشورمان مواجه شد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به دستاورد‌های بزرگ دوران هشت ساله دفاع مقدس و سربلندی جمهوری اسلامی در این نبرد، اظهار داشت: آثار این پیروزی در تمام بخش‌ها همچنان مشهود است و این ثمره خون شهدا و ایثارگری جانبازان و آزادگان بوده است.

امیر دریادار سیاری به پشتیبانی همه‌جانبه ملت در برابر اتحاد دشمن در دوران دفاع مقدس و پیروزی مردم ایران اشاره و عنوان کرد: نه‌تنها انقلاب اسلامی پس از جنگ تحمیلی به مسیر خود ادامه داد، بلکه تمامیت ارضی کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی حفظ شد و جایگاه جمهوری اسلامی در نظام بین‌الملل ارتقا یافت.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران در تمام اتفاقات منطقه غرب آسیا بازیگر اصلی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی بازدارندگی خود را در دوران دفاع مقدس به دنیا نشان داده و قطعاً قدرت بازدارندگی امروز جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا به دست آمده است.

امیر دریادار سیاری با اشاره به ارتقای یگان‌های پدافندی کشور گفت: اکنون سامانه‌های پدافندی کشورمان از فاصله ۳۱۵ کیلومتری پهپادی کوچکی مانند کرار را شناسایی و هدف قرار می‌دهند و نیروی دریایی کشورمان با دور زدن دنیا، امنیت را در خلیج عدن و در برابر دزدان دریایی برقرار کرده است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: امروز نیروی زمینی ارتش و سپاه نه‌تنها کمبودی در تسلیحات نظامی ندارند، بلکه علاوه بر تأمین ده‌ها سال نیاز خود، قابلیت صادرات نیز دارند.

امیر دریادار سیاری همچنین به توان پهپادی، سایبری و توان فرماندهی انتظامی کشور اشاره و بیان کرد: همه افتخارات یادشده به برکت خون شهدا و با ایثار، ازخودگذشتگی، شهادت‌طلبی و حرکت در خط ولایت به دست آمده و این مسیر قطعاً ادامه خواهد داشت.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به برگزاری کنگره شهدای غربت به ابتکار شهید آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: تاکنون هزار و ۸۳۰ شهید در غربت در کشور شناسایی شده که از این تعداد حدود ۷۴ شهید مربوط به استان یزد هستند. 

امیر دریادار سیاری با بیان اینکه کشورمان ۳۹ هزار آزاده در کشور عراق داشت و در برابر عراقی‌ها بیش از ۷۲ هزار اسیر در ایران داشتند که ۱۹ هزار نفر از آن‌ها مربوط به عملیات بیت‌المقدس بود، گفت: نوع نگاه ما به اسیران با نوع نگاه دشمنان متفاوت بود و همین دیدگاه‌‎‌های نرم از ارکان قدرت جمهوری اسلامی در دنیاست؛ زیرا که خدمات متنوعی به عنوان میهمان در کشورمان به این اسرا ارائه می‌شد.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش در پایان نیز با اشاره به اهمیت مقابله با جنگ نرم دشمن که با هدف تسلط بر مغز‌ها به‌ویژه مغز جوانان و نخبگان کشور ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: نباید اجازه دهیم که دشمن در این نبرد پیروز شود و یکی از روش‌های مقابله با این جنگ نرم دشمن اصلاح سبک زندگی در خانواده‌هاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)