• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۸۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

ملت ایران حتی یک وجب خاک به بیگانگان نداد

معاون هماهنگ کننده ارتش در مراسم گرامیداشت سالگرد بازگشت آزادگان به میهن گفت: صدام با پشتیبانی قدرت‌ها و اتکا به تسلیحاتی که به او داده بودند تصور می‌کرد که بتواند ظرف یک هفته به تهران برسد، اما ملت ایران حتی یک وجب از خاکمان را به بیگانگان نداد.

*** ملت ایران حتی یک وجب خاک به بیگانگان نداد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار سیاری در آیین تجلیل از جانبازان و آزادگان سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد گفت: ۲۶ مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان را تبریک عرض می‌کنم، روزی که این عزیزان سرافراز بعد از سال‌ها اسارت به کشور بازگشتند.
 
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به حمایت‌های همه جانبه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا از رژیم بعث عراق گفت: همه قدرت‌های استکباری از صدام حمایت کردند و او را تجهیز کردند تا به ایران حمله کرده ، انقلاب اسلامی را شکست دهند و خاک ایران را تصرف کنند. صدام با پشتیبانی این قدرت‌ها و اتکا به تسلیحاتی که به او داده بودند تصور می‌کرد که بتواند ظرف یک هفته به تهران برسد، اما بعد از اولین حمله هوایی به ایران و بمباران شهر‌ها هنوز موتور هواپیماهایشان سرد نشده بود که در عملیات نخستین پاسخ، به این جنایات آنها پاسخ داده شد.
 
امیر دریادار سیاری در ادامه با بیان بخشی از رشادت‌های رزمندگان در دفاع مقدس گفت: باید توجه داشت که دشمنی که با آن همه پشتیبانی و حمایت به ایران تهاجم کرده بود چگونه نتوانست به اهداف خود برسد و ملت ایران حتی یک وجب از خاکمان را به بیگانگان نداد. همه این موفقیت‌ها به برکت مجاهدت شهدا، ایثارگران و ملت شریف ایران اسلامی به دست آمده است.
 
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: شما آزادگان با وجود همه سختی‌ها و فشار‌ها در دوران اسارت تسلیم نشدید و برای ایران اسلامی افتخار و سربلندی به ارمغان آوردید.
 
امیر دریادار سیاری در بخش دیگری از سخنان خود به رفتار نامناسب رژیم بعث عراق با اسرای ایرانی اشاره کرد و گفت: ارتش بعث هیچ‌گونه رفتار مناسبی با اسرا نداشت و اسرا از کمترین امکانات برخوردار نبودند، اما در مقابل با تمام اسرای عراقی که توسط ارتش نگهداری می‌شود به بهترین شکل برخورد می‌شد زیرا امام خمینی (ره) آنها را مهمان ما می‌دانستند و کار‌های بسیاری برای آنها انجام شد، بهترین افراد مسئولیت پذیرایی و نگهداری از آنها را داشتند، آنها به زیارت حرم امام رضا علیه السلام، حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و حرم امام خمینی (ره) اعزام می‌شدند، ۲۰ هزار نفر از آنها تحصیل کردند و انجام ملاقات با خانواده‌های آنها و مهارت‌آموزی، از جمله خدماتی بود که ارتش به آنها ارائه داد.
 
معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: تفاوت در برخورد ایران با اسرای عراقی و برخورد رژیم عراق با اسرای ایران از زمین تا آسمان است.
 
آیین تجلیل از جانبازان و آزادگان سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه با حضور امیردریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر اررش‌های دفاع مقدس و جمعی از خانواده‌های شهدا و آزادگان در سالن همایش‌های سپهبد صیاد شیرازی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد و در پایان این مراسم از ۳۰ آزاده ارتش تجلیل به عمل آمد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)