• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۳۱۳۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
سیاسی » دولت
قائم‌پناه:

نمایندگان مجلس به تشکیل سریع‌تر دولت وفاق ملی کمک کنند

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: از نمایندگان مجلس می‌خواهم با رأی به وزیران پیشنهادی، اجازه دهند تا دولت وفاق ملی، سریع‌تر تشکیل شود و کار خود را به‌طور رسمی آغاز کند.

نمایندگان مجلس به تشکیل سریع‌تر دولت وفاق ملی کمک کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد جعفر قائم‌پناه در آیین تجلیل از ایثارگری‌ آزادگان نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه مرداد، ماه رویدادهای مهم و ماندگار برای ملت ایران است، تصریح کرد: انقلاب مشروطه، عملیات غرورآفرین مرصاد، بازگشت افتخارآمیز آزادگان و حالا تشکیل دولت وفاق ملی، از مهم‌ترین رویدادهای این ماه است.

معاون اجرایی رئیس جمهور با توجه به اینکه هر کدام از این رویدادها به نوعی مظهر وفاق ملی بوده‌اند، گفت: نهضت مشروطه و عدالت‌خواهی ایرانیان، عملیات مرصاد و آغاز بازگشت آزادگان عزیز، موجب تبلور احساس عزت و افتخار همه ایرانیان است. در عملیات مرصاد با وجود اینکه شهر‌های در مسیر، از شرّ حمله جریان نفاق خالی شده بود، اما آن‌قدر نیرو از سراسر ایران و هر قوم، آیین و مذهبی به منطقه سرازیر شده بود که ما ظرفیت سازماندهی آنان را نداشتیم؛ از این‌رو، این عملیات به یکی از مظاهر وفاق ملی تبدیل شد.
 
قائم‌پناه، همچنین با توجه به مسئولیت خود به عنوان مسئول قرنطینه برای سلامت آزادگان در مقطع بازگشت آنان به کشور، اظهار داشت: از سراسر این سرزمین، آزادگان سرافراز برای دفاع از میهن اسلامی به میدان آمده و رنج اسارت را به جان خریده بودند؛ این نیز یکی دیگر از مظاهر وفاق ملی بود.
 
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه هدایت‌های مدبرانه امام راحل و مقام معظم رهبری بود که این جلوه‌های وفاق ملی را ایجاد کرد، گفت: مرداد امسال نیز با تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی به جلوه‌ای دیگر برای وفاق ملی تبدیل شد و شاهد تلاش‌ها و اقدامات برای تشکیل دولت وفاق ملی هستیم. باید قدردان انسجام و وفاق باشیم، زیرا ملت ایران هیچ‌گاه از وفاق و وحدت و انسجام زیان ندیده، بلکه شاهد پیروزی‌های بزرگ نیز بوده است.
 
قائم‌پناه، همچنین با بیان اینکه امروز شرایط خارجی و داخلی بیش از همیشه رسیدن به وفاق را ضروری کرده است، تصریح کرد: امروز در منطقه، شاهد جنایات رژیمی کودک‌کش هستیم که هیچ بویی از شرف و انسانیت نبرده است و زنان و کودکان فلسطینی را در غزه به خاک و خون می‌کشد و به هیچ قاعده و چارچوب انسانی و حقوقی بین‌المللی پایبند نیست. به مادری که در غزه فرزند شیرخوار خود را روی دست می‌گیرد و فریاد سر می‌دهد که آیا کسی به فریاد ما می‌رسد، می‌گوییم که ما در جمهوری اسلامی ایران فریادرس شما هستیم؛ ما در برابر ظلم، نه سکوت می‌کنیم و نه تسلیم می‌شویم، بلکه بر اساس آموزه‌های دینی و ملی در مقابل ظلم و ظالم، تمام قد می‌ایستیم.
 
معاون اجرایی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به اینکه در عرصه داخلی نیز وضع معیشتی و تورم، ناترازی‌ها در عرصه‌های مختلف و وضع نامناسب اقشار، به‌خصوص کارمندان و بازنشستگان، موجب نارضایتی مردم شده است، گفت: وضع فعلی معیشتی مردم در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست و باید برای آن تدبیر مناسب شود. نارضایتی مردم می‌تواند وحدت و انسجام ملی را خدشه‌دار کند، تا چه زمان می‌توان خواسته‌ها و نارضایتی معلمان، پرستاران، بازنشستگان و دیگر اقشار را نادیده گرفت.
 
قائم‌پناه با بیان اینکه با تدبیر رهبر معظم انقلاب و برگزاری انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری، امروز آقای پزشکیان به دنبال آن است تا مشکلات کشور را حل و فصل کند، تصریح کرد: رئیس جمهور به دنبال آن نیست تا افراد نزدیک و همفکر خود را بر سر کار بیاورد، بلکه آمده است از همه افراد توانمند با هر گرایش و خط فکری برای تشکیل دولت وحدت ملی و تلاش برای تحقق یک هدف واحد، یعنی حل مشکلات مردم، کمک بگیرد.
 
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با توجه به اینکه در شورای راهبری دولت چهاردهم از همه افراد توانمند با گرایش‌های مختلف فکری برای همکاری دعوت شد، اظهار داشت: آقای پزشکیان، فقط یک خط قرمز دارد و آن کسانی هستند که به دنبال براندازی هستند؛ رئیس جمهور به سوی همه کسانی که دل در گرو جمهوری اسلامی دارند و به رهبری و نظام اسلامی متعهد هستند، دست یاری دراز کرده است.
 
قائم‌پناه با توجه به اینکه عده‌ای به ما انتقاد می‌کنند که چرا از کسانی که در جبهه رقیبT فعال و با شما مخالف بودند، در ترکیب دولت استفاده کرده‌اید، تصریح کرد: این موضوع، مایه افتخار ما است که به دنبال تشکیل دولت وفاق ملی واقعی هستیم و عزت خود را در گرو همین رفاقت‌ها بر مبنای تلاش برای ساختن ایران می‌دانیم. ما افتخار می‌کنیم که همچون مقطع عملیات مرصاد، همه و از هر گرایش فکری برای یک هدف واحد که آبادانی ایران عزیز است، گرد هم بیاییم.
 
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: باور ما این است که شرط آبادانی ایران و رفع مشکلات، اجرای سند چشم‌انداز و سیاست‌ها و برنامه‌های کلان کشور است. پس وقتی کسی این برنامه‌ها را قبول و توانمندی اجرای آن‌ها را داشته باشد، دیگر تفاوت فکر و گرایش سیاسی او با ما موضوعیت نخواهد داشت. آقای پزشکیان آمده است از همه ظرفیت‌ها برای ساختن ایران بهره گیرد، بنابر این در دولت از برادر جانباز و رزمنده‌ای مانند دکتر ظفرقندی را داریم تا سردار سرتیپ مؤمنی که در عرصه‌های مختلف خدمت به نظام، استخوان خرد کرده‌اند؛ از آقای میدری را داریم تا امیر سرتیپ نصیرزاده که همه ذیل باور ضرورت ایجاد وفاق ملی جمع شده‌اند.
 
قائم‌پناه اظهار داشت: وفاق ملی، وقتی شکل می‌گیرد که ما نه فقط از افراد نزدیک و همفکر خودمان، بلکه از هر فردی که در سپهر سیاسی ایران حضور دارد، کمک بگیریم. بنابر این، از همه عزیزانی که در مجلس مشغول بررسی صلاحیت وزیران هستند نیز می‌خواهم با وجود اینکه مخالفت با برخی یا حتی همه وزیران، حق قانونی آنان است، اما اگر دل نمایندگان برای ایران می‌تپد، به همه وزیران پیشنهادی رأی دهند تا کشور پس از سه ماه بلاتکلیفی پس از شهادت رئیس جمهور، سریع‌تر وارد عرصه تلاش و فعالیت شود.
 
سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه اگر هر کدام از وزارتخانه‌ها بدون مسئول بماند، ممکن است تا سه ماه دیگر نیز مسئول آن مشخص نشود و بلاتکلیفی در آن بخش همچنان ادامه یابد، گفت: امروز همه ما که دل در گرو جمهوری اسلامی ایران داریم و سرنشینان یک کشتی هستیم که باید تلاش کنیم آن را به ساحل امن و آرام برسانیم تا رنج‌ها و سختی‌های مردم تسکین یابد، اگر برخی نمایندگان مجلس بخواهند گذشته افراد را کنکاش کنند و بگویند که دیدگاه آنان با ما سازگار نیست، این کشتی به ساحل امن و آرام نمی‌رسد.
 
قائم‌پناه تصریح کرد: اگر وضع به این شکل پیش برود، ما نیز باید بگوییم که عملکرد چه کسانی موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس به زیر ۵۰ درصد شد؛ ما باید از این بحث‌ها عبور و بر موضوع اصلی ساختن ایران، وفاق داشته باشیم و وحدت کنیم. خواهش بنده از نمایندگان مجلس که دلسوز ملت و کشور هستند، این است که درخواست ما را بپذیرند و با وجود تفاوت در نگاه‌های سیاسی و همچنین، اختیار و حق قانونی خود برای رأی دادن یا ندادن به صلاحیت وزیران، با توجه به مشکلات مردم کمک کنند تا دولت وفاق ملی، سریع‌تر به‌طور کامل شکل گیرد.
 
معاون اجرایی رئیس جمهور با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اینکه موفقیت دولت، موفقیت همه نظام است، اظهار داشت: امروز زمان آن است که همه به تشکیل و آغاز به کار دولت وفاق ملی کمک کنیم تا مانند زمان عملیات مرصاد، شیرینی پیروزی بر لبان مردم بنشیند؛ این پیروزی، جز از مسیر گفتمان وفاق ملی که امروز قطب‌نمای حرکت ما است، به دست نمی‌آید. اجازه ندهید که اختلاف، جای وفاق و انسجام را بگیرد. باید سینه‌ها را از کینه‌ها بشوییم و با عشق به دنبال خدمت و کسب رضایت مردم باشیم.
 
قائم‌پناه با تأکید بر اینکه رسیدن به این اهداف، جز از مسیر وفاق ملی ممکن نیست، گفت: باید در یک تعامل دو سویه به این اهداف برسیم و این مسیر، نمی‌تواند یک‌سویه باشد. لازم است از رؤسای قوای قضائیه و مقننه که در روزهای سپری شده از آغاز فعالیت رئیس جمهور، خالصانه و صادقانه با آقای پزشکیان همراهی کرده‌اند، قدردانی کنم و از نمایندگان مجلس نیز بخواهم که از مجاهدان و رزمندگان دفاع مقدس و دانشمندان حاضر در بین وزیران پیشنهادی، خرده نگیرند و اجازه دهند که دولت وفاق ملی، سریع‌تر تشکیل شود و کار خود را به‌طور رسمی آغاز کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)