• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • امام خامنه‌ای، قلب تپنده امت اسلامی
  • پیشتازی شازند در تولید محصولات کشاورزی
  • چکیدن خون از چنگال رژیم جعلی اسرائیل با شهادت پنج نفر از اعضای یک خانواده
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
مرکزی » اقتصادی

ساخت تجهیزات میدان نفتی توسط ماشین‌سازی

مدیرعامل ماشین سازی اراک: این شرکت با مشارکت در ساخت تجهیزات میدان نفتی بی‌بی حکیمه ۱۱۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرعامل ماشین سازی اراک در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ماشین‌سازی اراک ۱۱۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت نفتی کشور اضافه می‌کند، گفت: این ظرفیت‌سازی با ساخت تجهیزات میدان نفتی بی‌بی حکیمه در جنوب کشور محقق می‌شود که اکنون ۲۲ درصد پیشرفت دارد.
سرائی افزود: میدان نفتی بی‌بی حکیمه در جنوب کشور یکی مهمترین طرح‌های ماشین‌سازی اراک است که تجهیز و رفع نواقص واحد‌های نمک‌زدایی و بهره‌برداری از میادین بی‌بی حکیمه یک و دو، احداث پیش‌ گرمکن، برج هیدروژن سولفوره زدا و تجهیزات جانبی مربوطه در واحد نرگسی این طرح بر عهده ماشین‌سازی است.

جمهوری اسلامی ایران در جمع پنج کشور سازنده تجهیزات متانول
او با اشاره به تولید ۲۴ تجهیز فرآیند متانول در پتروشیمی دنا و سیراف که با ساخت و نصب این تجهیزات ایران به پنج کشور سازنده تجهیزات متانول تبدیل شد؛ عنوان کرد: ساخت سه برج به وزن دو هزار و ۷۰۰ تن و ارتفاع ۱۳۵ متر به عنوان بلندترین برج خاورمیانه در شرکت پتروشیمی پتروکیمیا و ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی و ملحقات و بالابر در خواف از مهمترین طرح‌های شرکت ماشین‌سازی اراک در نقاط مختلف کشور است.

تولید تجهیزات فناور محور و سنگین در ماشین سازی اراک
مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک تولید تجهیزات فناور محور و تجهیزات سنگین برای اولین بار در کشور را از افتخارات این صنعت مادر دانست و ادامه داد: طرح مخازن کروی پتروشیمی هرمز، ساخت و نصب هشت دستگاه مخزن کروی به قطر ۱۵، ۲۱ و ۲۵ متر و وزن ۳۶۵، هزار و ۷۰ و هزار و ۳۵۰ تن در مجتمع پتروشیمی مهر پتروکیمیا، ساخت و نصب شش مخزن کروی در پتروشیمی هیربا پلیمر سهند و طراحی، خرید، ساخت، اجرا و راه‌اندازی یک دستگاه مخزن کروی ذخیره‌ساز در مجتمع پتروشیمی بندر امام از دیگر قرارداد‌های اجرا شده در فرآیند اجرای این واحد تولیدی است.

ساخت دومین پل طویل کشور توسط ماشین سازی
سرائی ساخت پل بزرگ زیرقوسی سد گلورد را از مهمترین طرح‌های شرکت ماشین‌سازی اراک عنوان کرد و افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح بیش از ۹۳ درصد است و تنها چند متر تا تکمیل عرشه ۲۸۱ متری این پل باقی مانده است و با نصب آخرین قطعه، این طرح عظیم به اتمام خواهد رسید.
او گفت: پل گلورد، بعد از پل کارون ۴ به عنوان دومین پل بزرگ فلزی زیرقوسی کشور شناخته می‌شود و با طول ۳۰۰ و عرض ۱۲ متر، نه تنها به عنوان طویل‌ترین پل شمار کشور محسوب می‌شود، بلکه در زمرۀ پنج پل طویل و مرتفع کشور نیز قرار دارد؛ این پل با هدف تسهیل دسترسی روستا‌های بالادست سد گلورد طراحی شده و با بهره‌برداری از آن، آبگیری کامل این سد شروع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک عنوان کرد: یکی از خصوصیات بارز این طرح، انجام تمامی مراحل از طراحی تا ساخت و اجرا توسط متخصصان و مهندسان مجرب ماشین‌سازی اراک است که حاکی از توانمندی و دانش فنی بالای این شرکت در عرصه ساخت و ساز‌های عمرانی و زیرساختی کشور است.
سرائی افزود: ماشین‌سازی اراک با این طرح، بار دیگر توانایی‌های خود را در ساخت سازه‌های پیچیده و بزرگ به نمایش گذاشته و قدمی دیگر در راستای توسعه زیرساخت‌های کشور برداشت.

فعالیت ماشین سازی در خارج از استان مرکزی
او با اشاره به اینکه هم‌ اکنون دو هزار و ۱۰۰ نیروی انسانی در شرکت ماشین‌سازی اراک فعالیت می‌کنند، گفت: تعداد زیادی از این کارگران در طرح‌های پل‌سازی و یا نصب و راه‌اندازی و تجهیزات ساخته شده شرکت در خارج از استان از جمله خوزستان، ماهشهر، عسلویه، بندر امام، مازندران، گیلان و اصفهان مشغول به کار هستند.
مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک گفت: ۱۱۲ نفر از کارکنان این واحد تولیدی در یک سال گذشته از خدمت بازنشسته شدند که ۸۰ درصد از سنوات ۴۴۰ میلیارد ریالی آنها پرداخت و مابقی نیز تا انتهای سال پرداخت می‌شود.
سرائی در ادامه از کمبود نیروی کار متخصص برای آینده صنعت کشور و استان مرکزی اظهار نگرانی کرد و گفت: وزارت آموزش و پرورش باید نسبت به راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت برای تربیت نیروی کار ماهر به صورت جدی برنامه‌ریزی کند.

نوسازی تجهیزات ماشین‌سازی اراک
مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک گفت: عملیات بازسازی و نوسازی تجهیزات این واحد تولیدی مادرتخصصی و دانش بنیان امسال شروع می‌شود.
سرائی افزود: هزینه مرحله اول این طرح ۱۵ هزار میلیارد ریال تخمین زده می‌شود که در صورت تأمین این اعتبار از محل منابع شرکت و یا حمایت‌های دولتی طرح نوسازی شروع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک ادامه داد: از سال ۱۳۹۸ تاکنون بیش از ۲۳۰ هزار میلیارد ریال قرارداد در بخش‌های مختلف ساخت تجهیزات، ماشین و مونتاژ، پل و ساز‌ه‌های فلزی، دیگ بخار و متالوژی در این شرکت منعقد شده که حدود ۹۰ هزار میلیارد ریال از قرارداد‌ها تحویل و بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد ریال آن همچنان در شرکت فعال هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی از پرونده‌های امنیتی در مستند «تارکد»
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نشست خبری نمایشگاه نقاشی «به گزارش زنان»
ایجاد بازارچه دائمی صنایع‌دستی در یادمان شهدای مرصاد
بحران آب از آنچه امروز صحبت می‌شود، جدی‌تر است
ثبت دمای ۴۸ درجه و بالاتر در ۱۵ شهر خوزستان
دیدار لاریجانی با پوتین در کاخ کرملین
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
بازدید هنرمندان پیشکسوت رسانه ملی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پس از حمله صهیونیست‌ها
تداوم موج گرمایی در لرستان
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
۶ واحد راکد صنعتی آذربایجان غربی به چرخه تولید باز می‌گردد
ستاد راهبری برای رصد پیشرفت برنامه هفتم توسعه تشکیل شده است
کمینه و بیشینه دمای هوای بیست و نهم تیر در سمنان
ثبت بخشش ششمین محکوم به قصاص در آذربایجان‌غربی
تکمیل راه آهن اردبیل نیازمند ۲۵۰۰ میلیارد تومان
آغاز توزیع مرحله جدید کالابرگ برای دهک‌های چهارم و پنجم
تعمیر واحد‌های مسکونی خسارت دیده در جنگ ۱۲ روزه
عبور اوج تقاضای مصرف از ۷۵ هزار مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقویم انتخابات کشور نهایی و ابلاغ شد
واکنش مسکو به تهدید و ادعای اخیر ترامپ درباره بریکس
۲۲ کشته و ۳۶ مصدوم در واژگونی اتوبوس زائران قیروکارزین
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تدوین برنامه ملی کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی
ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند
وفاق و همبستگی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه باعث پیروزی شد
توافق سوریه و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس
مواضع ارمنستان درباره گذرگاه‌های منطقه ای تغییر نکرده است
کتاب «نسل کشی در قرن ۲۱» در آستانه چاپ دوم
واتس اپ؛ جعبه ناامن پیام رسانی
اوج تقاضای مصرف برق به۷۴ هزار و ۹۶۹ مگاوات رسید
کتاب‌های دفاع مقدس ۱۲ روزه در راه بازار نشر
دستور دادستان کل کشور برای نظارت بر بازار کالا‌های اساسی
دستور عارف برای رسیدگی فوری به وضع مصدومان و بررسی ابعاد حادثه
خبر فوری
  • امام خامنه‌ای، قلب تپنده امت اسلامی
  • پیشتازی شازند در تولید محصولات کشاورزی
  • چکیدن خون از چنگال رژیم جعلی اسرائیل با شهادت پنج نفر از اعضای یک خانواده