• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۹۳۶۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
سیاسی » مجلس

برخی نمی‌خواهند اجازه واردات خودور و ایجاد رقابت بدهند

رئیس مجلس گفت: افرادی ۸ میلیارد دلار قطعه وارد می‌کنند، اما اکنون که می‌خواهیم خرید خودرو داشته باشیم می‌گویند؛ برای واردات خودرو پول نیست، زیرا نمی‌خواهند اجازه رقابت بدهند.

برخی نمی‌خواهند در حوزه واردات خودرو اجازه رقابت بدهند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، سید جواد حسینی کیا در نشست علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: برق مردم مدام قطع می‌شود و یارانه جمع بسیاری از آن‌ها نیز قطع شده است لذا انتظار است مجلس جلسه اختصاصی برای رفع این مشکلات بگذارد چرا که اصلی‌ترین مشکل مردم در این روز‌ها چالش‌های فوق است. گرانی خودرو، ارز و قطعی برق نیازمند جلسات اختصاصی است لذا مردم انتظار دارند حرکتی اساسی صورت گیرد هرچند سکوت مجلس سبب شده دولت مردم را بیشتر در تنگنا قرار دهد لذا استدعا دارم این مهم را در اولویت کاری مجلس قرار دهید.

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر این نماینده، گفت: این موضوع مهمی است، نخست آنکه ما روز‌های سه شنبه بحث‌های نظارتی را داریم و سه شنبه هفته جاری نیز موضوع صحن در رابطه با مباحث انرژی است و بحث قطعی برق و دیگر موضوعات بررسی خواهد شد، اما خواهش من این است که همکاران عزیز ما در کمیسیون‌ها و روسای آن ها، کارشناسی موضوعات مذکور را به طور جدی در کمیسیون‌های خود انجام دهند، وزیر مربوطه به کمیسیون بیاید و پیگیری‌ها انجام شود. همچنین در این بخش کمیسیون‌ها کم نگذارند.

وی افزود: موضوع باید ابتدا در کمیسیون روشن و مشخص شود و سپس آن را به صحن بیاوریم، این در حالی است که رسیدگی به بحث گرانی‌ها اولویت اصلی ما است، به طور مثال ما قبلا نیز تجربه خودرو را داشتیم، مگر در دولت قبل خودرو را به بورس نبردند؟، چه اتفاقی افتاد؟، قیمت‌ها مگر بالا نرفت؟ اما دوباره بازگشت و دو مرتبه همان را تکرار کردیم.

قالیباف گفت: آیا کمیسیون ما در حوزه صنعت باید نسبت به این موضوع بی تفاوت باشد؟، قطعا نباید بی تفاوت باشد، این در حالی است که نزدیک به ۲ سال است قانون واردات خودرو کارکرده را تصویب کرده ایم، اما چرا مانع می‌شوند؟ چطور می‌شود افرادی بیش از ۸ میلیارد دلار در سال قطعه وارد می‌کنند، اما اکنون که می‌خواهیم خرید خودرو داشته باشیم می‌گویند؛ برای واردات خودرو پول نیست، چرا؟، زیرا نمی‌خواهند اجازه رقابت بدهند.

وی افزود: من دوستانمان را در کمیسیون صنایع مثال زده ام و الی دیگر همکاران در کمیسیون‌های دیگر باید این کار را در کمیسیون‌ها انجام دهند و خواهش من از همه اعضا این است که این مهم را دنبال کنند ضمن آنکه تمام وقت روز‌های سه شنبه ما نیز به این موضوعات متمرکز است، اما تا زمانی که در کمیسیون‌ها کار کارشناسی انجام نشود و وزیر مربوطه به کمیسیون نیاید و سوال و جواب نشود چطور می‌توان موضوع را در صحن بررسی کرد؟

رئیس مجلس گفت: خواهش می‌کنم دوستان به این موضوع دقت کنند؛ قانونگذاری یک بحث است و رسیدگی به این مسائل که به حق است مسئله دیگری است که باید رسیدگی نیز کنیم و من خودرو را به عنوان نمونه مثال زدم، البته نمونه‌های دیگری نیز وجود دارد که باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: ما باید نظارتی نیز در بحث نحوه پرداخت یارانه‌ها داشته باشیم چرا که در حوزه یارانه‌های ارزی قریب به ۱۴، ۱۵ میلیارد دلار در ابتدای زنجیره سوبسید می‌دهیم، ریالی نیز پرداخت می‌کنیم، ضمن آنکه قیمت کالا‌های اساسی نیز افزایش دارد، اما این وضعیت درست نیست لذا خواهش می‌کنم به این موضوعات با اولویت بپردازند و بنده نیز هر خروجی و نتیجه بررسی‌های کمیسیون‌ها را هر سه شنبه در اولویت بررسی در صحن قرار خواهم داد. همچنین از آقای حسینی کیا تشکر می‌کنم که این موضوع مهم را تذکر دادند چرا که موضوع مهمی است و ان شاءالله مورد توجه تک تک عزیزان باشد و ان شاءالله موضوع انرژی در سه شنبه هفته جاری در دستور صحن علنی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
چرا اسامی را به ملت اعلام نمی کنید
؟؟؟؟؟؟؟؟
چند دهه است که..از این شعار ها داده میشود ؟!!!...چرا نمیتوانید قاطعانه عمل کنید ؟!!..مگر مدیران خودرو سازان از ..خارج از ایران تعیین می‌شوند ؟!!
اگه شما هم واقعا می خواستید مشکل حل بشه، تا حالا شده بود.
الان اینکه یه عده نمی خوان،نه حرف جدیدیه نه نیاز به گفتن داره..پس مردم به شما رای دادن که چی بشه؟!
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)