• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۱۰۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
ایلام » علمی فرهنگی

تأکید بر ترویج فرهنگ کتابخوانی در شورای فرهنگ عمومی استان

اعضای شورای فرهنگ عمومی استان بر ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه به منظور افزایش سرانه مطالعه تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ اعضاء شورای فرهنگ عمومی استان ایلام، اهمیت و جایگاه کتاب و کتابخوانی در جامعه، اهداء کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب، معرفی نویسندگان، حضور خیرین و نیکوکاران در زمینه اهداء کتاب و برخورداری هر شهرستان از کتابخانه سیار را برای افزایش سرانه مطالعه در جامعه مهم دانستند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، روز دوشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار کرد: کتاب می‌تواند حلقه اتصال نسل‌های امروز به قرن‌های گذشته و نسل امروز به آینده باشد.
حجت الاسلام «اله‌نور کریمی‌تبار» با اشاره به این که کتاب و کتابخوانی مورد تأکید دین مبین اسلام است، افزود: باید زمینه به گونه‌ای فراهم شود که در سبک زندگی هر خانواری، جزیی از زندگی به مطالعه و خواندن کتاب اختصاص داده شود.
وی با بیان این که امروز فناوری‌های جدید، نرم‌افزار‌های کتابخانه‌ای و کتاب‌های صوتی فرصت مناسبی برای پرداختن به مطالعه فراهم کرده است، اذعان کرد: آثار نویسندگان شاخص استان و معرفی افراد کتابخوان، مورد توجه اصحاب رسانه استان قرار گیرد و کتاب‌های مورد نیاز جامعه بر اساس موضوع روز، معرفی شود.
وی با اشاره به این که اهداء کتاب به عنوان فرهنگی ارزشمند در کشور رایج است، افزود: خیرین و نیکوکاران برای اهداء کتاب می‌توانند وارد عرصه شوند و از افراد شاخص اهداء کننده کتاب نیز تقدیر شود.
امام جمعه ایلام با بیان این که یکی از ضعف‌های حوزه فرهنگی استان در زمینه حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی به لحاظ تأمین مالی است، گفت: برخورداری هر شهرستان از کتابخانه سیار، دایر شدن میز کتاب در مصلای‌های نماز جمعه و معرفی کتاب‌ها در سطح ادارات و دستگاه‌های اجرایی، ظرفیت خوبی در زمینه دسترسی مردم به کتاب و توسعه فرهنگ مطالعه است.
وی با تاکید بر اجرای پویش اهدای کتاب در سطح جامعه و حضور خیرین در این عرصه، خاطرنشان کرد: سند ملی کتابخوانی محور فعالیت‌های حوزه کتاب و کتابخوانی در استان قرار گیرد.
سردار سرتیپ پاسدار حسینی فرمانده سپاه امیرالمؤمنین استان ایلام نیز در این نشست با اشاره با تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: افرادی که اهل کتاب و کتابخوانی هستند، تجربیات آنها در رسانه‌ها برای مردم بازگو شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام نیز در این نشست، اظهار کرد: دغدغه‌هایی در خصوص سرانه مطالعه در کشور ما وجود دارد و حتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، اهمیت موضوع مطالعه و تلاش برای افزایش مطالعه را همواره مورد تاکید قرار داده‌اند.
«محمدسبحان حسنی» تصریح کرد: سند ملی خواندن و مطالعه مفید تدوین و ابلاغ شده است و این سند به عنوان یک سند بالادستی، مورد تاکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و لازم است که این موضوع با جدیت در استان پیگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: تکالیف دستگاه‌ها و شورای فرهنگ عمومی در سند ملی خواندن مشخص است و اگر این سند در استان دنبال شود، می‌تواند برکات خوبی در استان در زمینه افزایش سرانه مطالعه در استان به همراه داشته باشد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز ایلام هم در این نشست گفت: هم افزایی و تعامل خوبی بین صدا و سیما و نهاد کتابخانه‌های عمومی در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و معرفی کتاب‌ها و نویسندگان شاخص در استان انجام شده است.
«ناصر بهرام» با بیان این که درِ صدا و سیما همواره به روی عموم مردم، برای معرفی فرهنگ کتاب و کتابخوانی باز است، افزود: برنامه‌ای با عنوان "ایلام ما" راه اندازی شده است که به معرفی ظرفیت‌ها و داشته‌های استان ایلام می‌پردازد و این ظرفیت می‌تواند در زمینه توسعه کتابخوانی مورد استفاده قرار گیرد.
«بخشنده» دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در این نشست، با تاکید بر ایجاد بستر مناسب برای مطالعه کتاب و کتابخوانی، گفت: فضای کتابخانه‌ای در استان کم نیست؛ ولی مطالعه کننده کتاب کم است؛ بنابراین با همکاری آموزش و پرورش باید زمینه جذب جوانان و نوجوانان به کتابخانه‌ها فراهم شود.
نشست شورای فرهنگ عمومی استان ایلام در حسینیه حضرت زینب کبری دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام برگزار شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)