• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۲۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

ارتباط بین مردم و مسئولان در «پل مدیریت»

برنامه پل مدیریت برنامه‌ای گفت‌و‌گو محور است که با دعوت از مسئولان شهری استان تهران پاسخگوی سوالات و دغدغه‌های شهروندان است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارتباط موثر بین مردم و مسئولان رویکرد اصلی برنامه­ پل مدیریت است.

خانم آویده بزرگی مجری برنامه پل مدیریت با حضور در استودیو شبکه خبر گفت: ­تلاش ما این است که ارتباطی بین مردم و مسئولان ایجاد کنیم و مسئولان هم مدیران ارشد هستند­ که ما در برنامه‌های خودمان دعوت می‌کنیم یا در بخش‌های مختلفی که مردم با آنها سر و کار دارند که می‌توانداداره برق، شرکت گاز، نهضت سواد آموزی و...  باشد ما در این برنامه سعی می‌کنیم که پرهیز کنیم از تاریخچه گفتن مطول و آمار گفتن که شاید خیلی به کار مردم نیاید و می‌پردازیم به مسائل عملکردی و اتفاق‌هایی که در حال حاضر اتفاق می‌افتد.

بزرگی ادامه داد: در چند بخش ما برنامه داریم یک بخش این است که یک گزارش عملکرد کوتاه و مختصر ارائه دهیم چون مردم با سازمان‌های مختلف و عملکرد آن آشنایی دارند ولی این که­ در حال حاضر چه اتفاق‌هایی می‌افتد و احتمالا چه چیز‌هایی به مجموعه اضافه شده و یا­ چه فناوری‌ها و تکنولوژی‌های جدیدی که راه‌های ارتباطی مردم را ساده‌تر کند و یا عملکرد آن سازمان را بهبود داده باشد، یک بخش دیگر طبیعتا چالش‌هایی است که آن سازمان دارد، که آنها را مردم هم باید بدانند که چه مسائلی وجود دارد، بخش مهم‌تر هم گفتن راه‌های ارتباطی هست، چون هر سازمان و نهادی راه‌های ارتباطی مختلفی دارد از جمله تلفن، پیام کوتاه و بخش خیلی مهم آن معمولا ارتباط‌های مردمی است که­ مدیران­ ارشد دارند که حتما به مردم اطلاع رسانی می‌شود خیلی از مدیرانی که بیشتر در نهاد خود خیلی با مردم سر و کار دارند حتی دیدار‌های مردمی هفتگی دارند­که اطلاع رسانی اینها­ و دادن گزارش‌هایی از این کار‌ها میتواند به مردم کمک کند که بتوانند حتی به صورت مستقیم مراجعه کنند و مسائل خودشان را مطرح کنند ضمن این که عملکردشان هم بررسی می‌شود.

بزرگی ادامه داد: به عنوان مثال ما در سازمان انتقال خون یک گزارش عملکرد مختصری از مدیر ارشد می‌گیریم­، چالش‌های آنها را می‌شناسیم و این که مردم چطور می‌توانند با آنها ارتباط برقرار کنند ضمن این که سوالات خیلی زیادی درباره چگونگی اهدای خون از طرف مردم مطرح است، مسائل آقایان چگونه است و مسائل­­ خانم‌ها به چه صورت است، مراکز کجا هستند و تا چه ساعتی فعال هستند، آیا از هر کسی خون گرفته می‌شود یا نه؟ چه تسهیلاتی برای کسی که می‌خواهد خون بدهد وجود دارد و... همه اینها را مطرح می‌کنیم و خیلی از سوالات مردم در این برنامه به آن پاسخ داده می‌شود.

مجری برنامه پل مدیریت افزود: همه نهاد‌ها را پل مدیریت می‌تواند پوشش دهد و مسئولان نهاد‌ها را به برنامه دعوت کند، کمیته امداد امام خمینی، سازمان اداره اسناد و املاک­، نیروی انتظامی و همه بخش‌هایی که مردم با ان‌ها سر و کار دارند در سطح استان تهران مسئولان استان تهران دعوت می‌شوند و در برابر مطالبات مردم پاسخگو هستند.

وی درباره نحوه طراحی پرسش‌ها گفت: من به عنوان مجری برنامه و با توجه به سابقه ۲۰ ساله‌ای که در رسانه دارم و تجربه برنامه‌های گفت‌و‌گو محور زیادی که داشتم خیلی از سوال‌ها را که به ذهن خودم می‌رسد و دغدغه اصلی من این است که فکر کنم که در ذهن مردم چه می‌گذرد و سوال مردم چیست و آن را با مسئولان مطرح کنم.

وی درباره ارتباط مخاطبان با برنامه گفت: مخاطبان از طریق سامانه پیامکی رادیو تهران مخاطبان می‌توانند با برنامه در ارتباط باشند، چون ما در استودیو پخش زنده رادیو هستیم­ و برنامه تصویری است که این هم یکی دیگر از ویژگی‌های برنامه است ما در ساختمان شهدای رادیو هستیم به تلفن دسترسی نداریم ولی از طریق سامانه پیامکی می‌توانیم با مخاطبان در ارتباط باشیم.

بزرگی در خصوص گزارش نداشتن برنامه هم گفت: دغدغه برنامه این نیست که حتما گزارشی در آن پخش شود، با توجه به این که برنامه تصویری است یک مقداری متفاوت‌تر از شاید برنامه صرف رادیویی باشد یک جلوه‌های بصری هم به برنامه اضافه شده و در فرصت یک ساعته برنامه دیگر جای مانور نیست­ و­دغدغه ما این است که با مسئول مربوط صحبت کنیم، اما ما تصاویری را بر روی صفحه نمایشگر مان در پخش زنده این برنامه می‌بینیم که دوستانی که تماشا می‌کنند می‌توانند آن تصاویر را ببینند که مربوط به موضوع برنامه و آن مدیری که از نهادی که در برنامه حاضر هستندو توضیحات بسیاری روی ان تصاویر داده می‌شود.

وی در پایان درباره موفق‌ترین قسمت برنامه گفت: من چند ماهی است که به دوستان در این برنامه پیوستم، این که بخواهم انتخاب کنم دشوار است، چون هر برنامه‌ای یک ­نقطه قوتی­ دارد و یک درخششی دارد ولی چیزی که ما به آن توجه می‌کنیم این است که بتوانیم به خوبی زبان مردم و مطالبه مردم از مسئولان باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)