• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۳۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
ورزشی » ساير حوزه ها

خلیلی: ۲ طرح ملی بزرگ در ورزش همگانی اجرا کردیم

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی گفت: با اجرای طرح‌های ملی و استفاده از اپلیکیشن‌ها تلاش خواهیم کرد میزان فعالیت بدنی در کشور را افزایش دهیم.

خلیلی: ۲ طرح ملی بزرگ در ورزش همگانی اجرا کردیم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، علی خلیلی با بیان اینکه باید ورزش ارزان در دسترس مردم قرار گیرد افزود: پیاده روی به عنوان ارزانترین ورزش در دسترس مردم است و با برنامه‌های تفریحی ورزش را به جمع خانواده‌ها خواهیم برد

وی در تشریح اقدامات این فدراسیون برای گسترش ورزش همگانی گفت: پس از حضورمان در فدراسیون مطالعاتی بر روی روش‌های توسعه فعالیت‌های بدنی در کشور‌های پیشرفته داشتیم تا بتوانیم با استفاده از تجربیات آنها گام‌های موثری در جهت تامین سلامت مردم ایران برداریم. در این راه از نظرات کارشناسان تحصیلکرده ورزش، اساتید دانشگاه و پیشکسوتان ورزش همگانی نیز بهره گرفتیم.

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی تاکید کرد: آنچه مسلم است با وجود در نظر گرفتن همه شرایط سخت اقتصادی که ممکن است مشکلاتی را برای خانواده‌های ایران فراهم کند، اما اعتقاد دارم باید همه ارگان‌ها و نهاد‌ها شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند که ورزش در سبد خانواده‌ها قرار بگیرد. حالا این که چطور این اتفاق بیافتد کاری است که ما باید با کمک همه نهاد‌ها و سازمان‌ها انجام دهیم.

خلیلی با اشاره به اقدامات و طرح‌هایی که در فدراسیون ورزش‌های همگانی به اجرا در آمده است گفت: در این مدت تلاش کرده‌ایم با اجرای برنامه‌های تفریحی - ورزشی تغییری را در نگرش مردم نسبت به فعالیت بدنی بیشتر ایجاد کنیم. در همین راستا مسابقات مینی فوتبال، مسابقات گل کوچک، طرح گذرگاه ورزش و ... را در شهر‌های مختلف برگزار کردیم که مورد استقبال خوبی نیز قرار گرفت و تا حدود زیادی ما را به خواسته‌مان در این بخش‌ها رساند.

وی با تاکید بر این که باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای گرایش مردم به ورزش استفاده کرد، افزود: ورزش همگانی را باید برای مردم ارزانتر و در دسترس‌تر کنیم. در همین راستا مطالعاتی را هم صورت دادیم و در نهایت اپلیکیشنی را طراحی کردیم که بتواند انگیزه‌های مردم را برای پیاده روی به عنوان ارزانترین ورزش زیاد کند. این اپلیکیشن به گونه‌ای طراحی شده است که افراد به میزان قدم‌هایی که برمی‌دارند هم می‌توانند به تامین سلامت‌شان کمک کنند و هم در قرعه‌کشی جوایزی که برای آن در نظر گرفته شده است شرکت کنند.

وی در توضیح بیشتر کارایی این اپلیکیشن گفت: «گامیران» یکی از طرح‌های بزرگ فدراسیون ورزش‌های همگانی است که از ۲۰ آبان آغاز شده است و همچنان ادامه خواهد داشت. در دل این طرح برنامه‌های دیگری هم در نظر گرفتیم که یکی از آنها «گام‌های مادرانه» به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) بود که با استقبال خوبی نیز همراه شد.

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی در ادامه به اهداف طرح گام‌های مادرانه پرداخت و گفت: این طرح رقابتی بین همه استان‌ها و شهر‌ها و روستا‌ها انجام شد و هر استانی که می‌توانست با ترغیب و تشویق مردم به ۱۰ میلیون گام برسد با حمایت فدراسیون و حامیان مالی یک مادر زندانی جرایم مالی غیرعمد آزاد می‌شد که هم باعث توسعه فعالیت بدنی می‌شود و هم در بخش مسئولیت‌های اجتماعی فدراسیون اقدام شایسته‌ای صورت گرفت. هدف گامیران و گام‌های مادرانه ترغیب بیشتر مردم به ورزش است که هر مادری بتواند بالای ۷۰ هزار گام بردارد گواهی «گام‌آور آزادی» به وی اهدا خواهد شد.

علی خلیلی به تلاش مسئولان فدراسیون برای تعامل و همکاری با نهاد‌های مرتبط با ورزش همگانی در کشور اشاره کرد و افزود: در یک ماه اخیر تفاهم نامه‌های تاثیرگذاری را با آموزش و پرورش، فدراسیون ملی ورزش دانشجویان و بخش‌ها و نهاد‌های دیگر امضا کرده‌ایم تا بتوانیم در تعامل و همکاری با یکدیگر گام‌های موثری برای توسعه فعالیت بدنی بین اقشار مختلف برداریم.

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی با تاکید بر این که باید مردم به فواید ورزش در راستای تامین سلامت خود پی ببرند خاطرنشان کرد: آگاهی بخشی به مردم یکی از اولویت‌هایی است که در فدراسیون داریم و امیدواریم با کمک رسانه‌های محترم به این مهم دست پیدا کنیم و هر روز میزان آگاهی مردم نسبت به فواید ورزش را بالا ببریم و کاری کنیم که آنها ورزش روزانه را جزوی از برنامه‌های خود قرار بدهند.

خلیلی در پایان با بیان این که تمام تلاشش را خواهد کرد که در تعامل با نهاد‌ها و سازمان‌های دیگر و حمایت وزارت ورزش قدم‌های تاثیرگذاری برای توسعه فعالیت بدنی بین مردم بردارد گفت: پیاده‌روی به عنوان ارزانترین و در دسترس‌ترین ورزش باید بین مردم نهادینه شود. البته که مسئولان هم باید تلاش کنند زیرساخت‌های لازم برای این پیاده روی را فراهم کنند. با این حال امیدواریم همه مسئولان در نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف طوری برنامه ریزی کنند که ورزش ارزان هم در اختیار مردم قرار بگیرد و در سایه آن سلامت مردم که در سال‌های اخیر با کاهش فعالیت‌های بدنی و افزایش کم تحرکی به خطر افتاده، مجددا تامین شود و در آینده مردم و جامعه‌ای سالم داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)