• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۰۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
اقتصادی » اقتصاد کلان
وزیر اقتصاد:

پیشبرد اصلاحات اقتصادی و رفع ناترازی‌ها در اولویت دولت

وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشستی با اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی با اشاره به سیاست‌های اصلاحی دولت چهاردهم، توجه جدی به معیشت دهک‌های پایین جامعه را از ملزومات اجرای آن عنوان کرد و گفت: حمایت‌های معیشتی دولت از اقشار آسیب پذیر، در اولویت است.

پیشبرد اصلاحات اقتصادی و رفع ناترازی‌ها در اولویت دولت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عبدالناصر همتی در سخنان خود در نشست با اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی، با بیان اینکه، خواسته‌ها و موضوعاتی که اعضای اتاق بازرگانی مطرح کردند، همان خواسته و راهبرد دولت آقای پزشکیان مبنی بر بالا بردن نقش بخش خصوصی در اقتصاد است، گفت: سازمان خصوصی، در کنار واگذاری بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی باید با همراهی حوزه سیاستگذاری اقتصادی، رویه‌ها و راهبرد‌های تقویت و توانمند سازی بخش خصوصی را نیز طراحی کند.

وزیر اقتصاد تأکید کرد: زمان آن رسیده است که آرام آرام، از میزان مداخلات دولت در اقتصاد و قیمت گذاری‌های دستوری کاسته شده و وظایف سازمان خصوصی سازی و شورای رقابت در کشور، بازتعریف شود.

عبدالناصر همتی گفت: در مسیر درستی که داریم پیش می‌رویم، باید بپذیریم که مشکلات، زیاد است از جمله مشکل ناترازی‌های بانکی، بودجه‌ای و انرژی که به شدت دولت را درگیر کرده و باعث شده نتواند بر روی اصلاحات راهبردی، بطور کامل تمرکز کند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: البته همه این کار‌ها را داریم همزمان پیش می‌بریم، از جمله اصلاح سیاست‌های ارزی بر مبنای تکالیف قانونی است که باید در اجرای آن، پایش جدی صورت گیرد تا مشکلات قبلی، مجدد برنگردند.

عبدالناصر همتی تأکید کرد: از نگاه دولت، این موضوع بسیار مهم است که اگر قرار است اصلاحاتی انجام شود، باید همراه با توجه جدی به معیشت و طبقات پایین جامعه باشد و هم اکنون هم دولت در صدد است، سبد‌های معیشتی را در اختیار طبقات و دهک‌های پایین جامعه قرار بدهد.

همتی افزود: این جزو ضروریات کار است، بخاطر اینکه آثار تحریم‌ها و کسری بودجه، اقشار ضعیف را تحت فشار قرار داده و باعث کاهش قدرت خرید آنها شده است که باید تا حد ممکن جبران شود و ما در حال انجام این کار هستیم و در آینده نیز ادامه خواهد یافت.

وزیر اقتصاد با اشاره به حضور رئیس کل بانک مرکزی و نیز معاونان و رؤسای سازمان‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد در جلسه با اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی، این جلسه را، خوب و دارای نتایج بسیار مثبت ارزیابی کرد وخطاب به فعالان اقتصادی و اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی تهران تأکید کرد: مطمئن باشید که دولت، از فعالان بخش خصوصی و بویژه تولیدکنندگان حمایت خواهد کرد زیرا ما نیاز به رشد اقتصادی بالا داریم و نقش بخش خصوصی در این خصوص، بسیار مهم است.

عبدالناصر همتی با اشاره به نقش بسیار مهم بازار سرمایه در تأمین مالی بنگاه‌ها در کنار نظام بانکی گفت: بنظر من بازار سرمایه، پتانسیل خیلی بالایی در تأمین مالی دارد، از جمله در خصوص بحث "شرکت پروژه" که هنوز در جامعه، خیلی جا نیافتاده است ولی شکل گیری "شرکت پروژه" می‌تواند تأثیر بسیار مهمی در رشد اقتصادی کشور داشته باشد و مصداق رشد تولید با مشارکت مردم است.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: در این زمینه، سازمان بورس و اوراق بهادار و مرکز تأمین مالی وزارت اقتصاد آمادگی کامل دارند که بتوانیم این مسائل را با کمک فعالان بخش خصوصی پیش ببریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)