• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۸۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰
زنجان » سیاسی
امام جمعه زنجان در خطبه های نماز امروز :

ایستادگی، رمز پیروزی

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته زنجان گفت: مقاومت و داشتن ایمان راسخ به حقانیت الهی، رمز پیروزی است.

ایستادگی، رمز پیروزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با اشاره به فرار سیدن بعثت پیامبر گرامی اسلام گفت: بزرگترین منت خداوند بر بندگان بعثت است.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی با بیان اینکه یکی از بزرگترین کار‌های پیامبر تعلیم قرآن بود و امروز اگر جامعه اسلامی بخواهد مانند دوران پیامبر باشد باید جامعه قرآنی باشد افزود: بدون توجه به قرآن و فهم و عمل به فرمایشات خداوند در قرآن نمی‌توانیم جامعه خواست خداوند داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، به جنگ روایت‌ها و لزوم روایت درست از میدان ،همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص امید بخشی اشاره کرد و گفت: اکنون در جنگ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی  قرار داریم و آن چیز که ما را به پیروزی خواهد رساند همان مقاومت، ایستادگی و اعتماد به وعده‌های الهی است.

وی با بیان به اینکه انقلاب غزه و حتی یمن انقلاب قرآنی و تجلی یافته از باور‌های قرآنی بوده است اضافه کرد: بدون تقویت ایمان که از راه خواندن، فهم و عمل به فرمایشات پروردگار در قرآن است نمی‌توانیم یک جامعه اسلامی مستحکم داشته باشیم.

حجت‌الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه در بسیاری از جنگ‌ها شکست به معنی پیروزی دشمن نیست، ادامه داد: امروز ما می‌گوییم که اسرائیل در دست یافتن به اهداف خود که از بین بردن حماس، برگرداندن اسرا و کوچ اجباری فلسطینیان و بازگرداندن مهاجران به سرزمین‌های اشغالی بود موفق نشد و همین شکست این رژیم کودک کش بود.

امام جمعه زنجان گفت: معرفی مظلوم، اثبات حقانیت فلسطین و بیداری مردم جهان علیه رژیم صهیونیستی، بر هم زدن هیمنه پوشالی این رژیم از اهداف حماس بود که به حول و قوه الهی همگی محقق شد که نشان از موفقیت حماس است.

 وی ایستادگی را درس امروز جهان دانست و افزود: ایستادگی در مقابل رژیم صهیونیستی اتفاقی بود که موجب شد تا هیمنه رژیم کودک کش و جنایتکار صهیونیستی و حامیانش شکسته شود.

خطیب نماز جمعه زنجان، با اشاره به پیروزی مردم غزه به واسطه ایستادگی مردم غزه و نقش گفتمان حماس، اظهار داشت: آن چیز که شاهد بودیم، اعم از جنایت و کشتار صرف بود و نه پیروزی برای رژیم صهیونیستی و اهدافی که آنان مدنظر گرفته بودند محقق نشد.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: درسی که از مقاومت غزه گرفتیم درس هوشیاری، بصیرت، اعتماد به وعده‌های الهی، شجاعت و ایستادگی در برابر شیاطین و طاغوت بود.

امام جمعه زنجان با بیان اینکه اگر با باور قلبی به خداوند پناه ببیرم و از او بخواهیم او نیز ما را پیروز و موفق خواهد کرد، گفت: مردم غزه با اعتقاد قلبی به خداوند پناه بردند و از او خواستند و او هم آنرا پیروز گردانید.

حجت‌الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه امروز هم در جنگ سخت و نرم، جنگ اقتصادی و جنگ تمام عیار دشمن قرار داریم و باید در مقابل این جنگ نابرابر ایستادگی کنیم، ادامه داد: همان وعده الهی که ما را در جنگ هشت ساله پیروز کرد در جنگ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هم پیروز خواهد و باید در مقابل دشمن ایستادگی کنیم.

امام جمعه زنجان با اشاره به سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) گفت: یکی از ویژگی‌های این امام بزرگوار که وی را کاظم نامیده است کظم غیظ است.

وی با اشاره با اینکه باید از خشم‌های بی‌جا از هر کس از اعضای خانواده تا دیگران خودداری کنیم، تصریح کرد: کسی که بر خشم خود غلبه کند مانند کسی است که در راه خداوند شمشیر زده است.




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)