• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۷۱۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

نمایش زیبایی‌های ایران در «ایرانگرد»

فصل ششم مجموعه «ایرانگرد» در ۲۶ قسمت تولید شده است، ۱۳ قسمت این مجموعه نوروز امسال پخش شد و ۱۳ قسمت بعدی آن را شبکه یک تابستان پخش خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، استان‌های هرمزگان، قزوین، ایلام، اردبیل و خراسان رضوی برخی مقاصد این فصل بودند و این سفر‌ها برای نمایش جاذبه‌های یزد، گیلان و کرمان ادامه خواهد داشت.

آقای جواد قارایی مستند ساز با حضور در استودیو شبکه خبردر باره تداوم برنامه ایرانگرد گفت:، چون مردم ایران را خیلی دوست دارند بالطبع این برنامه را هم خیلی دوست دارند و در کنار آن ایران ما یک کشور وسیع و زیبا و تمدن ساز است که هر قدر هم کار کنیم باز کم است، طی ۱۶ سالی که ایرانگرد را تولید کردم فقط حدود ۱۵ استان را کار کردم و هنوز خیلی از استان‌ها و مکان‌ها مانده که کار نکردم و از این ۱۵ استانی هم که کار کردم بخش‌های بسیاری را هنوز کار نکرده‌ام.

قارایی افزود: کسی که به چیزی عشق می‌ورزد دغدغه دارد، بنابرایندر تصویربرداری‌ها در اجرا در شناخت و محتوا و پژوهش و تدوین و... همه تلاشش را می‌کند و هر قدر که در توان دارد برای آن کار کند البته که در شرایط سخت حفظ استاندارد‌ها و کیفیت کار‌ها واقعا کار دشواری است ولی همه عوامل ایرانگرد در شرایط سخت سعی کردند این کیفیت را به عشق ایران و ایرانی حفظ کنند.

این مستند ساز ادامه داد: من دوست دارم که برای این کار زمان زیادی اختصاص دهم ولی زمان زیاد گذاشتن برای این کار مستلزم گذاشتن هزینه بیشتر و بودجه بیشتر است ولیکن اگر بخواهیم کار فاخری انجام دهیم باید سال‌ها برای آن وقت گذاشت و هزینه بیشتری به آن اختصاص داد.

قارایی گفت: قبل از هر کاری ما سعی می‌کنیم منطقه مورد نظرمان را پیدا کنیم در یک استان گروهی سه نفره داریم که جاذبه‌های آن مناطق را بازبینی می‌کنند و در نهایت در اتاق فکر با هم از بین ۵۰ منطقه یا ۵۰ جاذبه گردشگری ۵ تا ۱۰ تا را بر مبنای جاذبه‌های تصویری، بکربودن و این که از نظر محتوایی هم مناسب باشد انتخاب و در نهایت درباره آن تحقیق و پژوهش می‌کنیم.

وی افزود: ایرانگرد در همه شاخه‌های گونه‌های مستند نظیر حیات وحش، مستند طبیعت، مستند مسائل فرهنگی کار می‌کند البته ایرانگرد در بخش حیات وحش قدری ضعیف تراما در بخش مردم شناسی، تاریخ، فرهنگ، گردشگری و طبیعت گردی پررنگ‌تر است.

قرایی درباره مشکلات هم گفت: مسافت‌های خیلی طولانی را چه با هواپیما چه با اتوبوس و قطار و ماشین داریم و در کنار آن پیمایش‌های خیلی طولانی داریم، گاهی اوقات حدود ۸۰ کیلومتر ما فقط کوهنوردی و پیمایش داریم، سرما و گرما را داریم و یک سری خطراتی هم وجود دارد، یک سری مشکلات هم هست که از دست ما خارج است به عنوان مثال یک سال است که دنبال مجوز گرفتن برای پهبادهستیم، چون جاذبه‌های طبیعی و گردشگری ایران بسیار زیبا است و خیلی مهم است که از بالا تصویربرداری شود، اما سازمان هوایی کشور قسمت ریز پرنده‌ها هنوز به ما مجوز نداده است که اینها مسائل و مشکلاتی است که برای یک برنامه فاخر ایران که در مورد جاذبه‌ها و زیبایی‌های کشورمان زحمت می‌کشد و می‌خواهد پرچم ایران را بالا ببرد خیلی بد است.

قارایی درباره هدف ایرانگرد گفت: مهمترین هدف این است که مسئولین و مردم ایران، ایران را بشناسند، تمدن و طبیعت و تاریخ و جاذبه‌ها و ظرفیت‌های ایران و ... را بشناسند، ما جزء ۵ کشور برتر در داشتن بیشترین و متنوع‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان هستیم، بنابراین باید در صنعت گردشگری پیشرفت کنیم و موفق باشیم.

وی افزود: فضای مجازی بیشتر از صد برابر برنامه ایرانگرد مکان‌های بکر و ناشناخته را معرفی می‌کند، ما باید به مردم آموزش دهیم که این دارایی‌ها را چطور حفظ کنند و از آن محافظت کنند اگر مردم به جایی که می‌روند به آن خسارت می‌زنند باید به مردم آموزش داد که در کنار دیدن و شناخت مکان‌های تاریخی و طبیعی و گردشگری آنها را حفاظت کرد.

این مستند ساز در پایان درباره حوادث حین کار هم گفت: بار‌ها رباطم پاره شده و دستم شکسته که سخت‌ترین آنها ریزش بهمن بوده ولی اینها نتوانستند مانع ادامه کار من شوند، چون من عشق به این کار را دارم و البته که این کار هم به گونه‌ای است که با این خطرات خواه نا خواه مواجه می‌شویم ولی عشق به کار موجب پشت سر گذاشتن همه این خطر‌ها می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)