• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۴۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
­از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی،

اعلام ۷ بسته حمایتی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان

­صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۴، ۷ بسته حمایتی را که در سه محور معرفی «فرصت‌های سرمایه گذاری»، «توسعه سرمایه گذاری» و «تضمین سرمایه‌های مردمی» برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان فراهم شده است، در نظر گرفت.

اعلام ۷ بسته حمایتی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد صادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی امروز در نشست خبری که در سالن همایش‌های این صندوق برگزار شد گفت: عملکرد ۱۴۰۳ صندوق نواوری و شکوفایی نهایی شده است و موضوع اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک گفتمان غالب مطرح شده است که این موضوع امری مهم در اقتصاد محسوب می‌شود و مدیران به این موضوع توجه دارند.

وی افزود: تنها موضوعی که در طی ۱۰ سال تصویب شده است اول قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و دیگری قانون جهش شرکت‌های دانش بنیان است.

خیاطیان به افزایش بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: فروش شرکت‌ها در سال ۱۴۰۳ به بیش از ۲ هزار همت رسیده و جذب بیش از ۵۰۰ هزار نیروی انسانی ازجمله فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در راستای توسعه شرکت‌های دانش بنیان است.

وی درباره معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: سرمایه این صندوق در سال ۸۹، سه هزار میلیارد دلار بود و در نهایت در اواسط سال ۱۴۰۰ توانستیم به منابع کامل برای شرکت‌های دانش بنیان برسیم.

خیاطیان تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ منابع پایدار برای صندوق پیش بینی و مقرر شد هیئت وزیران در ۵ سال منابع صندوق را به ۱۰ همت افزایش دهد که در سال ۱۴۰۳ منابع صندوق به ۵۰ همت افزایش پیدا کرد.

وی در خصوص خدمات صندوق به شرکت‌های دانش بنیان گفت: ارائه تسهیلات، ضمانت از شرکت‌های دانش بنیان، توانمند سازی و سرمایه گذاری ازجمله خدمات صندوق به شرکت‌های دانش بنیان است.

خیاطیان به دیگر رویکرد‌های صندوق اشاره کرد و افزود: استفاده از شبکه همکاران برای تامین مالی از رویکرد‌های این صندوق بوده که شامل شبکه بانکی و شبکه بورس برای جذب منابع بوده است که این منابع در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری در کشور وجود دارد، گفت: از طریق صندوق از شرکت‌های کوچک حمایت می‌شود. همچنین ۱۷ شبکه بانکی در کشور وجود دارد که با وجود این شبکه‌ها از شرکت‌های بزرگتر حمایت می‌شود و شرکت‌های دانش بنیان بزرگتر هم از طریق شرکت‌های سرمایه‌ای، حمایت گذاری برای ضمانت آنها شکل می‌گیرد.

خیاطیان درخصوص عملکرد صندوق در سال ۱۴۰۳ نیز افزود: خدمات نزدیک به ۹۴ همت به شرکت‌های دانش بنیان انجام شده است، همچنین ۵۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان در تهران مستقر هستند و سایر شرکت‌ها در استان‌های دیگر مستقر هستند که در سال گذشته ۸ سفر استانی داشتیم و عموما این سفر‌های در خصوص حمایت از شرکت‌های نوپا بوده است

وی افزود: در سال گذشته ۷۶۲ شرکت توانستند اولین بار از حمایت صندوق بهره‌مند شوند و ۱۲۰۰ شرکت نوپا از صندوق نواوری خدمات دریافت کردند.

خیاطیان به برنامه‌های ویژه که درسال گذشته اجرا شد اشاره کرد و گفت: افزایش ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای نیاز کشور مثل حوزه ناترازی انرژی بویژه برق، اصلاح الگوی مصرف با موتور‌های کم مصرف ازجمله برنامه‌های ویژه در سال گذشته بود که این امر تحقق پیدا کرد.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ اولویت‌هایی امنیت غذایی، آب و انرژی و حوزه هوش مصنوعی و بیوفناوری نزدیک به ۶ همت از تسهیلات استفاده کردند و در حوزه انسولین و پلاسما که نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلار ارزبری داشت، ظرفیت خوبی در شرکت‌های دانش بنیان برای تامین نیاز کشور در حوزه انسولین و پلاسما شکل گرفت که مقرر شد که در حوزه انسولین ظرف دوسال۶۰ درصد نیاز سال را تامین کنیم.

وی در ادامه به بسته‌های حمایتی سال گذشته صندوق اشاره کرد و گفت: ۸ بسته در سال گذشته اعلام شده بود و ۸۰ درصد اهداف تعیین شده، محقق شده است.

خیاطیان درخصوص برنامه‌های امسال صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اقتضای ماموریت برنامه تعیین شده در سه محور معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری، توسعه سرمایه گذاری و تضمین سرمایه‌های مردمی، ۷ خدمت برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

وی افزود:این ۷ بسته شامل، بسته پیوند که معرفی فرصت‌های دانش بنیان برای جذب سرمایه‌های مردم، بسته نوافرین که شامل سرمایه گذاری برای ایجاد شرکت‌های دانش بنیان جدید، بسته نوپا که شامل شکوفاسازی سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در شرکت‌های دانش بنیان نوپا، بسته توانا که شامل تکمیل سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در حوزه دانش بنیان، بسته راهبرد که شامل سرمایه گذاری و مشارکت با بخش خصوصی دانش بنیان در طرح‌های راهبردی، بسته ضامن که شامل تضمین سرمایه گذاری مردمی در حوزه دانش بنیان و بسته رشد که کمک می‌کند به افزایش تولید دانش بنیان با تقویت سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی است.

خیاطیان افزود: پیش بینی می‌شود ۵۰ همت به بسته‌ها اختصاص پیدا کند و پیش بینی می‌شود ۵۰۰ شرکت دانش بنیان جدید در سال جدید اضافه شود و به حدود ۱۰۰ میلیون دلار افزایش صادرات محصولات دانش بنیان نیز برسیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)