پخش زنده
امروز: -
نوید شمس و بنیامین فرجی نمایندگان تنیس روی میز کشورمان پس از درخشش در رقابتهای کانتندر تونس در رده بندی جهانی به ترتیب ۱۴ و ۴ پله صعود کردند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رده بندی هفته هجدهم فدراسیون جهانی تنیس روی میز در سال ۲۰۲۵ میلادی منتشر شد و در بخش مردان، نوید شمس با ۱۴ پله صعود، بیشترین ارتقا رده بندی را در میان ورزشکاران ایرانی داشت و در مکان ۱۴۷ دنیا قرار گرفت، همچنین بنیامین فرجی با ۴ پله صعود در جایگاه ۱۷۲ برترین راکت بدستان جهان قرار گرفت.
نوشاد عالمیان کاپیتان تیم ملی کشورمان با یک پله تنزل در مکان ۵۶ قرار گرفت ولی همچنان برترین ایرانی در رده بندی جهانی بوده و نیما عالمیان بدون تغییر، مکان ۱۵۰ دنیا را به خود اختصاص داده است.
در بخش بانوان نیز، ندا شهسواری کاپیتان تیم ملی بانوان، دو پله صعود کرد و در مکان ۲۱۸ قرار گرفت و شیما صفایی نیز با دوپله ارتقا در جایگاه ۴۳۶ دنیا قرار گرفت.
الینا رحیمی با پنج پله تنزل در جایگاه ۳۲۰ جای گرفت و مهشید اشتری با سه پله تنزل مکان ۳۳۱ دنیا را به خود اختصاص داده است.