پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان همدان گفت: هم اکنون ذخایر سدهای استان ۱۰۷ میلیون متر مکعب است که ۴۶ درصد آنها هم اکنون ذخیره آب دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، رضا اخلاصمند با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی منابع ذخیره سازی در سدهای استان در مقایسه با پارسال افزود: پارسال در اول مرداد ماه ذخیره سد اکباتان بیش از ۳۰ میلیون متر مکعب بود که امسال نزدیک به ۲۰ میلیون متر مکعب شده است.
او بر کاهش بارشهای جوی و افزایش دمای هوای امسال تأکید کرد و گفت: این گرما و کاهش بارندگیها ذخایر و منابع آبی استان را کاهش داده است و کاهش بارشهای جوی استان امسال در مقایسه با آمار بلند مدت ۲۲ درصد و در مقایسه با پارسال ۳۴ درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان همدان خواستار مصرف سرانه شهروندان استان بر اساس الگوی مصرف شد و گفت: هر شهروند با رعایت الگوی مصرف باید روزانه حداکثر ۱۳۰ لیتر آب مصرف کند که در استان همدان در این روزهای گرم سال به ۲۷۰ لیتر در شبانه روز به ازای هر نفر رسیدهایم.