• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۴۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱
اصفهان » اجتماعی
حکمرانی دیجیتال با نقش‌آفرینی گروه‌های مرجع

اصفهان، نمونه‌ای موفق درتولید محتوا و فضای مجازی

دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی: استان اصفهان می‌تواند نمونه موفقی در حوزه فضای مجازی برای سایر استان‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛  سید محمدامین آقامیری در اولین نشست شورای فضای مجازی استان اصفهان گفت: ظرفیتی که امروز در استان اصفهان وجود دارد و سابقه این استان در زمینه تولید محتوا و پیشرانی در عرصه‌های مختلف ما را به درخشش ویژه اصفهان در میان سایر استان‌ها به‌خصوص در حوزه محتوای کاربردی امیدوار می‌کند.

وی با بیان اینکه برنامه‌های شورای عالی فضای مجازی در چهار لایه قرار دارد، گفت: شبکه ملی اطلاعات در حوزه زیرساخت خدمات‌پایه، خدمات کاربردی شامل بخش زیادی از اقتصاد دیجیتال و حوزه نوآوری و همچنین حوزه محتوا که از جمله برنامه‌های شورای عالی فضای مجازی است.

آقامیری با اشاره به اینکه در زمینه خدمات کاربردی در تلاشیم تا موانع و مشکلات موجود را از سر راه شرکت‌ها برداریم ادامه داد: تمام اعضای شورای عالی این نگاه را دارند که باید فضا را برای کسب‌وکار‌ها باز کنیم تا خدمات بهتر، راحت‌تر و بهینه‌تری را به مردم ارائه دهند.

دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه حوزه محتوا مزیت تاریخی ایران است، گفت: در این راستا، میراث ارزشمند و کهنی که در ایران وجود دارد با ادبیاتی جدید بازتعریف و بازنمایی می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حکمرانی دیجیتال با نقش‌آفرینی گروه‌های مرجع

استاندار اصفهان هم در این نشست گفت: حکمرانی دیجیتال با نقش‌آفرینی فعال نخبگان، حوزه‌های علمیه و جوانان مؤمن رقم می‌خورد و همکاری با دانشگاه‌ها در تحلیل داده‌های شبکه‌های اجتماعی و افکار عمومی ضروری است.

مهدی جمالی‌نژاد با تأکید بر لزوم اقتدار فرهنگی در بستر دیجیتال، از مصرف‌محوری به تولید اثرگذار افزود: در این زمینه می‌توان از ایجاد «مرکز حمایت از تولید محتوای بومی و تمدنی» در حوزه‌های قرآن، معماری، هنر، و زیارت و همچنین فعال‌سازی شبکه مساجد و هیئات به‌عنوان مراکز تولید محتوای هویت‌محور، استفاده کرد.

وی با اشاره به ضرورت توسعه سواد دیجیتال خانواده‌محور از آموزش رسمی تا توانمندسازی مردمی، عنوان کرد: اجرای طرح جامع “رویش دیجیتال خانواده اصفهانی” در مدارس، مساجد و رسانه‌ها و نیز راه‌اندازی «خانه‌های رسانه و سواد مجازی» در محلات با محوریت بسیج و سمن‌ها ضروری است.

اصفهان، نمونه‌ای موفق درتولید محتوا و فضای مجازی

استاندار امنیت سایبری را نیاز فوری دستگاه‌های حیاتی استان در شرایط بحران دانست و بیان کرد: به منظور ایجاد این امنیت لازم است سند امنیت سایبری برای دستگاه‌های خدماتی مثل آب، برق، سلامت و حمل‌ونقل تدوین و نفوذ و تاب‌آوری سایبری به‌صورت سالانه در کلیه زیرساخت‌های حیاتی استان بررسی شود.

وی با بیان اینکه اصفهان کانون اقتصاد دیجیتال و کسب‌وکار‌های بومی فضای مجازی است، گفت: برای تقویت این حوزه، تأسیس «پارک اقتصاد دیجیتال استان» با حمایت از شرکت‌های نوپای گردشگری، آموزش، کشاورزی و صنایع‌دستی و همچنین میز تسهیل حقوقی و مجوزی کسب‌وکار‌های دیجیتال در مرکز خدمات استانداری در دستورکار قرار دارد.

جمالی‌نژاد با تأکید بر قرار گرفتن فضای مجازی در خدمت آموزش و عدالت منطقه‌ای، تصریح کرد: توسعه زیرساخت آموزش مجازی باید با تمرکز بر روستاها، مناطق کم‌برخوردار و هنرستان‌های جوار صنعت انجام شود و همچنین لازم است پلتفرم‌های بومی آموزشی با محتوای استانی و حمایت از معلمان تولیدکننده محتوا نیز ایجاد شود.

استاندار همچنین با اشاره به مسئله توزیع ناعادلانه بار ترافیک و هزینه انتقال داده در سیاست‌گذاری نقطه تبادل اینترنت (مراکز IX) گفت: با توجه به سیاست‌گذاری انجام‌شده در خصوص راه‌اندازی مراکز تبادل داده، تولیدکنندگان محتوا برای انتشار محتوای خود در سطح ملی و به‌ویژه دسترسی به بازار مصرف اصلی کشور یعنی تهران، ناگزیر به ارسال داده به پایتخت هستند.

وی افزود: برای رفع این نقیصه پیشنهاد می‌شود هزینه انتقال بین مراکز تبادل داده IX برای اصفهان کاهش یابد یا صفر شود.

اکبر صالحی معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان هم در این نشست با اشاره به جایگاه شورای فضای مجازی استان بیان کرد: در این شورا بخش حقیقی و حقوقی وجود دارد که بخش حقوقی شامل نمایندگان دستگاه‌ها و بخش حقیقی شامل افراد نخبه و اندیشمندی است که از توان آنها در شورا استفاده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیراندازی در یک جشنواره محلی در اوهایوی آمریکا
آمریکا در فکر مصادره اموال ایران برای بازسازی کشور‌های عربی
دانشگاهیان بلژیک خواستار قطع روابط علمی با رژیم صهیونیستی شدند
قدرت جمهوری اسلامی ایران پشتیبان امنیت منطقه است
۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان
کرملین: واشنگتن تلاش می‌کند از مذاکرات اوکراین خارج شود
پیامد دیگر جنگ علیه ایران؛ افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل دریایی
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، یکشنبه ۱۷ خرداد
هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
گزارش نیویورک تایمز درباره افزایش جاسوسی اسرائیل از مقامات آمریکا
استمرار پیگیری مطالبات مردم در خبر شبکه دنا
تصویری از فرمانده نیروی هوافضای سپاه در کنار ۳ شهید مقاومت
اعتراض مردم تونس به جنایات صهیونیست‌ها در غزه
تجمع شبانه در خیابان‌های تهران
اعتراف مدیر سابق مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا به شکست در جنگ با ایران
پیش‌بینی تولید بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم پیله‌تر ابریشم در خداآفرین
عملیات ضد صهیونیستی در جنوب کرانه باختری
فرزندان مجروحان جنگ اخیر می‌توانند در مدرسه‌های شاهد ثبت‌نام کنند
برنامه آلمان برای تقویت توان نظامی به بهانه تهدید روسیه
میدان مقاومت در اختیار ولایت مداران کهگیلویه و بویراحمدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شبکه سه و مسابقات ورزشی این هفته
حمله سپاه به یک پایگاه و ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا
برگزاری اجلاسیه کنگره ۲۴۰۰ شهید خراسان جنوبی، اوایل مهر
تعویض رایگان کولرهای آبی فرسوده و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی
حفظ تاثیر مثبت پایه یازده و تسهیل شرایط برای داوطلبان پشت کنکوری
پوشش زنده رقابت‌های رنکینگ کشتی آزاد جهان از شبکه سه سیما
انفجار‌های‌‎مهیب و فعال‌شدن سامانه‌پدافندی در کویت و بحرین
ادعای سنتکام در باره حمله به اهدافی در جنوب ایران
۱۳ تیر؛ زمان پیشنهادی آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی پایه ۱۱ و ۱۲
آغاز نام‌نویسی طرح «آشیان» برای زوج‌های جوان
امتحانات پایه‌های ۱۱ و ۱۲ نهایی و حضوری برگزار می‌شود
طعنه سنگین بقائی به رئیس‌جمهور لبنان
لبه تیغ محاسبات؛ چرا خطای راهبردی مسئولان در گام آخر جنگ جبران‌ناپذیر است؟
هرگونه توافق با آمریکا باید تجلی تحولی راهبردی باشد
راز شلوغی یک قنادی قدیمی در اصفهان
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به ناوشکن‌های آمریکا  (۱ نظر)
سفر هیئت حماس به قاهره برای پیگیری مذاکرات آتش‌بس  (۱ نظر)
اینجا کهگیلویه و بویراحمد استان سراسر شیعه در ایرانِ علی  (۱ نظر)