• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۸۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
همدان » اقتصادی

افزایش ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق همدان تا پایان سال‌

مدیر کل سرمایه‌گذاری استانداری همدان از اضافه‌شدن ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق این استان تا پایان امسال خبر داد.

افزایش ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق همدان تا پایان سال‌

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حمید گلی پور در جلسه کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان، اظهار داشت: تعهد کرده‌ایم تا پایان سال ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق استان اضافه کنیم که این طرح می‌تواند به حل مشکل ناترازی ۲۰۰ مگاواتی برق همدان کمک شایانی داشته باشد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی استان در توسعه انرژی خورشیدی خبر داد و گفت: شهرداری همدان می‌تواند با ورود به حوزه احداث نیروگاه‌های خورشیدی یک منبع درآمدی پایدار و قابل توجه ایجاد کند ضمن اینکه ما از این طرح به صورت ویژه حمایت خواهیم کرد و با هماهنگی منابع طبیعی استان و سایر دستگاه‌های مرتبط زمین مورد نیاز برای احداث نیروگاه خورشیدی را با حسب بروکراسی‌های اداری و در کمترین زمان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهیم.

 گلی‌پور با اشاره به جایگاه ممتاز همدان در تولید انرژی خورشیدی، تصریح کرد: در حال حاضر همدان از استان‌های پیشرو کشور در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به مزایای اقتصادی این طرح، افزود: هر مگاوات نیروگاه خورشیدی حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد که با توجه به خرید تضمینی برق توسط دولت به مدت ۲۰ سال، بازگشت سرمایه تنها در سه سال محقق می‌شود.

مدیر کل سرمایه‌گذاری استانداری همدان از برنامه‌های تشویقی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی خبر داد و خاطرنشان کرد: به دنبال تشکیل تعاونی‌های سرمایه‌گذاری با مشارکت کارمندان ادارات دولتی و نهاد‌های عمومی مانند شهرداری هستیم تا همه بتوانند از این فرصت سودآور بهره‌مند شوند.

گلی‌پور بیان کرد: شهرداری همدان به عنوان یک نهاد تاثیرگذار می‌تواند به هدایت این سرمایه‌گذاری‌ها نقش کلیدی در توسعه پایدار شهری ایفا کرده و تحول بزرگی در درآمد پایدار و قابل توجه ایجاد کند و ضمن اینکه ما نیز از این طرح به صورت ویژه حمایت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه با اجرایی‌شدن این طرح‌ها همدان به خودکفایی در تامین انرژی دست خواهد یافت، اضافه کرد: علاوه بر آن استان همدان می‌تواند به یکی از قطب‌های تولید و صادرات انرژی پاک در کشور تبدیل شود

گلی‌پور از آمادگی دفتر سرمایه‌گذاری برای همکاری با سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: بروکراسی اداری را حذف کرده‌ایم تا سرمایه‌گذاری در این حوزه با سرعت بیشتری انجام شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان هم بر ضرورت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان تاکید کرد و افزود: امروز کشور ایران در زمینه تولید انرژی خورشیدی از بسیاری از کشور‌های اروپایی پیشی گرفته است.

علی سهرابی بیدار با اشاره به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد سرمایه‌گذاری در این حوزه از جمله هزینه نگهداری بسیار اندک و اشتغال‌زایی بالا در حوزه صنعت، یادآور شد: شهروندانی را که در پشت بام منازل خود نیروگاه خورشیدی نصب کنند حمایت می‌کنیم چرا که این طرح علاوه بر اصلاح شبکه برق از نقش موثری در درآمد پایدار برای خانواده‌ها برخوردار خواهد بود. 

وی اضافه کرد: اتصال به شبکه برای تمامی متقاضیان امکان‌پذیر بوده و این بهترین راه ایجاد اقتصاد پایدار برای خانواده‌های همدانی محسوب می‌شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان هم حوزه تولید انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر را بهترین مسیر برای درآمد پایدار شهرداری دانست و با تاکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری در این بخش، اظهار کرد: شهرداری همدان می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در سایت پسماند و همکاری با بخش خصوصی و دولتی گام‌های موثری در توسعه انرژی پاک و کاهش هزینه‌های خود بردارد.

حمید بادامی نجات با اشاره به دفن زباله در سایت پسماند، بیان کرد: این فرایند چالش زیست محیطی محسوب می‌شد، اما اکنون نه تنها یک چالش بلکه ظرفیتی ارزشمند برای تولید انرژی پاک و ایجاد درآمد پایدار است.

بادامی نجات با اشاره به مسئولیت اجتماعی مدیریت شهری در تامین انرژی پاک خواستار ورود شهرداری به عرصه احداث نیروگاه خورشیدی شد و افزود: بخشی از زمین سایت پسماند و نخاله می‌تواند برای سرمایه‌گذاری در انرژی تجدیدپذیر اختصاص یابد و درآمد پایدار ایجاد کند

وی با اشاره به حمایت دولت از تولید انرژی خورشیدی و خرید تضمینی برق تولیدی خطاب به مدیران شهرداری، گفت: اگر همان توان و پیگیری‌هایی که در زمینه افزایش ارزش افزوده داشتید در این حوزه به کار بگیرید به‌طور قطع موفق خواهید شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)