• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۲۶۶۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵
سمنان » اجتماعی
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور:

اصلاح نظام مالیاتی با هدف حمایت از تولید

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: اصلاح نظام مالیاتی با هدف حمایت از تولید و کاهش خطر پذیری در محیط کسب و کار طراحی شده است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان  ،  سیدمحمدهادی سبحانیان ظهر امروز در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با حضور استاندار سمنان، فعالان اقتصادی و جمعی از مدیران استانی افزود: اعتماد مودیان نسبت به نظام مالیاتی باید افزایش یابد و این امر تنها با شفافیت و سهولت در فرآیند‌ها امکان‌پذیر است.

وی با الکترونیکی شدن فرآیند‌های مالیاتی، بخش بزرگی از پرونده‌ها بدون مراجعه حضوری تعیین تکلیف می‌شود و این موضوع فضای پیش‌بینی‌پذیرتری را برای فعالان اقتصادی فراهم کرده است.

وی با تأکید بر اینکه اصلاح نظام مالیاتی با هدف حمایت از تولید و کاهش خطر پذیری در محیط کسب و کار طراحی شده است، افزود: اعتماد مودیان نسبت به نظام مالیاتی باید افزایش یابد و این امر تنها با شفافیت و سهولت در فرآیند‌ها امکان‌پذیر است.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: مالیات صرفاً منبع درآمدی برای دولت نیست بلکه ابزاری برای توسعه اقتصادی و کاهش وابستگی کشور به نفت به شمار می‌رود و اصلاحات اخیر نیز در همین راستا انجام گرفته است.

سبحانیان با اشاره به  هوشمندسازی و اصلاح رویه‌ها در نظام مالیاتی کشور گفت :همین امر سبب کاهش حضور فیزیکی ممیز‌ها بوده است و امروز بیش از ۹۰ درصد پرونده‌های مالیاتی به‌طور سامانه‌ای نهایی می‌شود و مراجعه حضوری به کمتر از سه درصد رسیده است.

وی افزود: برخلاف تصور عمومی، جایگزینی منابع مالیاتی با روش‌های پرهزینه‌ای همچون استقراض بانکی به نفع مردم است چراکه مانع ایجاد فشار تورمی بر جامعه می‌شود.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: تاکنون بیش از ۴ میلیون پرونده از جمله پرونده‌های مربوط به املاک و مستغلات قطعی شده و با شناسه‌گذاری کالا‌ها و خدمات، نرخ مالیات هر کالا در سامانه مشخص شده که این موضوع از اختلاف‌نظر‌های فردی ممیز‌ها جلوگیری می‌کند.

سبحانیان  با اشاره به بند ۲۰ ماده هفت قانون مالیات‌ها افزود:  بخشی از درآمد‌های مالیاتی در طرح‌های زیرساختی، فرهنگی و درمانی هزینه می‌شود تا رابطه‌ای شفاف و دوطرفه میان دولت و مالیات‌دهندگان شکل گیرد.

وی اضافه کرد: تلاش شده فرآیند مالیات‌ستانی مانعی برای فعالیت اقتصادی نباشد و برای اشخاص حقیقی، اظهارنامه‌ها براساس داده‌های موجود به‌صورت پیش‌فرض تکمیل می‌شود و تنها در صورت تأیید مودی قطعی خواهد شد.

رییس امور مالیاتی کشور از ایجاد صورت‌حساب‌های الکترونیکی دوطرفه  برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت:در این بخش  مالیات براساس تراکنش‌های واقعی و اطلاعات ثبت‌شده مودیان محاسبه می‌شود که این اقدام موجب تسهیل در پرونده‌های ارزش افزوده و سایر بخش‌ها شده است.

سید محمد هادی سبحانیان در پایان به نحوه آغاز اجرای مالیات‌ستانی از اصناف و اشخاص حقوقی اشاره کرد و گفت: این طرح از خرداد برای اصناف خرد و از تیر برای اشخاص حقوقی در نظر گرفته شده بود، اما با توجه به شرایط کشور، اجرای آن به شهریور موکول شد.

محمد جواد کولیوند استاندار سمنان نیز در این جلسه با اشاره به سهم ۷۰ درصدی صنعت در تولید استان، ضمن عذرخواهی بابت ناترازی‌های انرژی، ابراز امیداوری کرد که این معضل با استفاده از ظرفیت انرژی‌های تجدید پذیر رفع شود و گفت: تمام تلاش خود برای موجه نشدن با ناترازی گاز در زمستان  بکار می‌گیریم.

فرج الله معماری رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان با بیان اینکه صنعتگران و تولیدکنندگان در خط مقدم جبهه اقتصادی ایستاده‌اند گفت: در این جلسه پیشنهاداتی برای جبران برخی خسارات این قشر مانند معضلات ناشی از ناترازی انرژی و محدودیت تخصیص ارز، ارائه شده است.

سید علی لطفی زاده مشاور عالی وزیر صمت نیز که در این جلسه شنونده دغدغه تولیدکنندگان و صنعتگران استان بود، با بیان نکاتی در خصوص ضعف‌های قانونی در روند تخصیص ارز و شفافیت در تصمیم گیری‌های اقتصادی، خواستار کاهش اختیارات بانک مرکزی در این زمینه شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)