• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۸۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
خراسان جنوبی » اجتماعی

عطر چای زعفرانِ گز پهلو از خراسان جنوبی و اصفهان

استانداران دو دیار فرهنگ‌پرور از خراسان جنوبی و اصفهان، در سومین روز رویداد ایران جان، طی ارتباطی تلفنی در برنامه "استاندار سلام" اصفهان به گفت‌و‌گو پرداختند.

عطر چای زعفرانِ گز پهلو از خراسان جنوبی و اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  در سومین روز رویداد ملی ایران جان، استانداران دو دیار فرهنگ‌پرور از خراسان جنوبی، خاستگاه خورشید و سرزمین صفای دل‌ها و اصفهان، نگین درخشان هنر و تمدن ایران‌زمین طی ارتباطی تلفنی در برنامه "استاندار سلام" اصفهان به گفت‌و‌گو پرداختند.
استاندار اصفهان در این گفتگوی تلفنی خراسان جنوبی را سرزمین آفتاب، مقاومت و شکوه کهن نامید و گفت: دل‌ها با شنیدن نام خراسان جنوبی با قنات‌های دو هزار ساله و ارگ‌های تاریخی مثل کلاه فرنگی و فورگ می‌طپد.
به گفته جمالی نژاد مردمان خراسان جنوبی، نگهبانان تمدنی هستند که در آغوش کویر، هنر زیستن را تجربه کرده‌اند.


وی گفت: طبیعت بکر و منحصر‌به‌فرد خراسان جنوبی از آبشار طبس گرفته تا پهنه‌های نمکی دشت لوت، تابلویی از هنرمندی طبیعت در این خطه هستند. 
استاندار خراسان جنوبی هم در این گفت‌و‌گو به تشریح ظرفیت‌های علمی، گردشگری، کشاورزی، مرز و ... استان پرداخت و با بیان اینکه ۵۰ درصد پدران علوم ایران زمین، در خراسان جنوبی پرورش یافته‌اند، گفت: وجود ۴۲ مرکز آموزشی از ظرفیت‌های ناب این استان است و دانشگاه‌های خراسان جنوبی، جزو دانشگاه‌های موفق ایران هستند.
به گفته هاشمی از افتخارات ما این است که سه تن از فرزندان این استان (وزرای اطلاعات، آموزش و پرورش و نفت) در کابینه دولت چهاردهم مشغول خدمت هستند.


سیدمحمدرضا هاشمی با اشاره به وجود ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده دراستان، افزود: خراسان جنوبی جزو معدود استان‌هایی است که ۱۰ اثر تاریخی ثبت جهانی دارد.
وی با بیان اینکه ۹۸ درصد زرشک دنیا به دست توانای مردم خراسان جنوبی تولید می‌شود، گفت: زعفران قاینات به لحاظ کیفیت در دنیا حرف برای گفتن دارد.


استاندار با اشاره به فرصت خوب مرز مشترک استان با افغانستان افزود: براساس گزارش سازمان گمرک کشور، ۳۸ درصد صادرات ایران به افغانستان از محل بازارچه ماهیرود در خراسان جنوبی انجام شده است.
هاشمی، خراسان جنوبی را به گواه گزارش‌های کشوری، امن‌ترین استان دانست و از تلاش‌های صورت گرفته برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی گفت.
وی با تأکید بر اینکه خراسان جنوبی با وجود ۵۲ نوع کانی، گنجینه معدنی ایران زمین است، افزود: استخراج یک تن طلا طی یک سال گذشته، وجود غنی‌ترین ذخایر زغال سنگ خاورمیانه با ۹۰۰ میلیون تن و پایتخت بنتونیت ایران در سرایان، تنها بخشی از ظرفیت‌های معدنی استان است.


استاندار، ایران جان را با شور و شعفی که ایجاد کرده، فرصتی برای معرفی خراسان جنوبی نامید و از تلاش‌های مدیرکل و کارکنان صدا و سیمای استان در این هفته تشکر کرد.
هاشمی در بخشی از سخنانش از زعفران و گز به عنوان دو برند استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان یاد کرد و گفت: ما به وجود مسجد امام، زاینده رود، منارجنبان و ... افتخار می‌کنیم.
وی، نصف جهان را دیار فرهنگ و دیانت نامید و از مردم این استان برای سفر به خراسان جنوبی و دیدن ظرفیت‌های این خطه از نزدیک، دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)