• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است

معاون اجرایی ارتش در بازدید از توانمندی و ظرفیت‌های فاوایی گروه مخابرات آجا با بیان اینکه امروز شکل جنگ‌ها عوض شده و محور جنگ‌ها فناوری است گفت: داشتن تجهیزات به تنهایی رکن نیست بلکه خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات موجود عامل برتر ساز و ارتقای توان دفاعی است.

**** خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ شیخ با حضور در گروه مخابرات آجا از ظرفیت‌ها، تجهیزات فاوایی، پروژه‌های عمرانی و بخش‌های مختلف این گروه بازدید کرد.

وی با بیان اینکه امروزه شکل جنگ‌ها عوض شده و جنگ‌ها در واقع بر پایه فناوری و علم است و تمام ابزارهای جدید بر اساس ساختار‌های فناورانه جدید و یافته‌های جدید علمی بنا می‌‌شود گفت: هوش مصنوعی که امروزه کاربرد بسیار بالایی دارد بر اساس داده هایی است که توسط ابزار های شما تولید می‌شود که بصورت سیگنال و یا پالس یا سایر گونه های دیتایی جمع آوری و به اطلاعات تبدیل می‌گردد.

معاون اجرایی ارتش با اشاره به اهمیت بالای دانش و تخصص در عصر امروز، خاطرنشان کرد: تمام ابزارهای جدید بر اساس یافته‌های جدید علمی تولید و ساخته می‌شود و این ماموریت است که خلاقیت شما را بر می‌انگیزد تا با ترکیب متفاوت داشته‌ها و خلق تاکتیک‌های جدید صحنه بازی شطرنج مقابله را به نفع خود تغییر دهید.

وی تصریح کرد: تعریف علمی خلاقیت می‌تواند به ما یک نقشه جدید از اقدام بدهد و آن« هنر ترکیب اجزا متفاوت، متکثر و بعضا متضاد و خلق یک کل موثر قدرت آفرین از داشته های در دسترس است و امروزه داشتن تجهیزات حرف اول و آخر نیست بلکه خلاقیت بهره‌گیری از تجهیزات موجود است که برتری ایجاد می‌کند.

امیر سرتیپ شیخ با بیان اینکه امروز دیگر کسی صاحب فناوری نیست بلکه فناوری در هر جای دنیا توسط هر فردی لحظه به لحظه به سبد فناوری های جهانی مزید می شود افزود: هنر شما متخصصان این حوزه این است  که بتوانید داشته‌‌های خود را بشناسید، ترکیب کنید و از دل آن‌ها یک چیز جدید به دست بیاورید که حریف مقابل ندارد.

وی با اشاره به اینکه ذهن هوشمند و آگاه می‌تواند بگوید مهاجرت از آنالوگ به دیجیتال امری ضروریست اما حفظ آنالوگ هم ضرورت دارد، اظهار داشت: ما در حوزه کار فناوری در جنگ تحمیلی 12 روزه جاهایی که توانستیم بر خلاف فناوری کار کنیم پاشنه آشیل دشمن را کشف کردیم و صرفا برای از بین بردن و یک فناوری جدید لازم به داشتن یک فناوری بالاتر نیست (گرچه بسیار مهم است) و این موضوع در کارگاه بزرگ آموزشی جنگ روسیه و اوکراین ثابت شده است.

معاون اجرایی ارتش، گروه مخابرات را شریان عصبی و مغز ارتباطی ارتش خواند و افزود: حوزه فعالیت گروه مخابرات حوزه فعالیت بسیار مهمی است و با درک زحمات  شبانه روزی شما عزیران و ارج نهادن به آن، نقش بی بدیل شما در برقراری سامانه فرماندهی و کنترل سازمان می ستایم.شما فرماندهان و مسئولان عزیز نفرات برتر در حوزه خود هستید و این برتری باید به سازمان مزیت دهد بصورتی که هر کس در هرجا که هست فکر کند چگونه می‌تواند یک برتری برای سازمان به ارمغان بیاورد و لازمه این کار همگرای، هم‌‌افزایی و همنوایی است.

امیر سرتیپ دوم ادیب فرمانده گروه مخابرات نیز در این مراسم گزارش مبسوطی از اقدامات و فعالیت‌های این گروه را ارائه کرد.

معاون اجرایی ارتش در این برنامه از ظرفیت و تجهیزات فاوایی و خودرویی، پروژه‌های عمرانی، مرکز فیلمبرداری و بخش‌های مختلف گروه مخابرات ستاد آجا بازدید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)