• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۳۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
صالحی امیری

فعالان گردشگری مورد حمایت دولت هستند

در نشست تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری کشور با وزیر میراث‌فرهنگی، سیاست‌های راهبردی دولت در مواجهه با شرایط منطقه، برنامه‌های توسعه گردشگری، تقویت بوم‌گردی، بهبود زیرساخت‌ها و افزایش تعاملات بین‌بخشی تشریح شد.

فعالان گردشگری مورد حمایت دولت هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  سیدرضا صالحی‌امیری دراین نشست سه راهبرد دولت برای مدیریت وضع نه جنگ نه صلح، ثبات و بازگشت به شرایط بحران را تشریح کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی با تاکید بر نقش محوری تشکل‌ها در حکمرانی حوزه گردشگری گفت: در سفر‌های خارجی و ملاقات‌های رسمی، حضور یکی از روسای تشکل‌ها ضروری است. شما حلقه وصل ما با متن اجتماعی و بازوی قدرتمند مشورتی وزارتخانه هستید.

او افزود: اصل تعامل، گفت‌و‌گو و هم‌افزایی باید در میان تشکل‌ها محور قرار گیرد و در صورت بروز اختلاف در تفسیر قوانین، وزارتخانه موظف به ورود و رفع ابهام است.

صالحی‌امیری با اشاره به اقدامات جاری در حوزه مالی و خدمات گردشگری اظهار کرد: پیگیر اصلاح عوارض خروج از کشور و بلیت موزه‌ها هستم و در این زمینه جلسات متعددی با سازمان برنامه و بودجه داشته‌ام.

او همچنین افزایش تقاضا برای ساخت هتل‌های پنج‌ستاره را نشانه امید و رونق دانست و گفت: در حوزه هتلداری تلاش می‌کنیم هر روز یک تخت جدید به ظرفیت کشور اضافه شود.

وزیر میراث‌فرهنگی با تشریح سیاست‌های بین‌بخشی دولت در گردشگری سلامت گفت: یک استراتژی مشخص داریم؛ هر روز به تعداد گردشگر سلامت باید به نظام درمانی کشور اضافه شود. مسیر تعامل میان وزارت میراث‌فرهنگی، بهداشت، خارجه، تعاون و حتی اقتصاد شکل گرفته و این مسیر به نفع ملت است.

او افزود: هدف ما افزایش درآمد ملی است. هر اقدامی که برای توسعه گردشگری سلامت لازم باشد اگر مستقیماً به دستگاه ما مربوط نباشد با تمام توان دنبال می‌کنیم.

صالحی‌امیری با تاکید بر نقش بوم‌گردی در پایداری جمعیت و حفظ هویت فرهنگی گفت: شعار هر روستا یک بوم‌گردی را مطرح کرده‌ایم. حفظ جمعیت در روستا معادل حفظ فرهنگ و هنر ایران است و بوم‌گردی و صنایع‌دستی ابزار‌های تحقق این هدف هستند.

او افزود: ۱۰۳۴ آب‌بندان ظرفیت بزرگی برای تثبیت جمعیت روستایی است. تشکل‌ها مکانیزم‌های تحقق این شعار را ارائه دهند. تا پایان سال گزارش دهید و سال آینده سازوکار اجرایی را فراهم می‌کنیم.

وزیر با اشاره به منابع حمایتی اظهار کرد: ۶ همت منابع با سود ۴ درصد در اختیار است؛ از این فرصت استفاده کنید. پیش‌بینی می‌کنیم در دو سال آینده سه هزار بوم‌گردی جدید ایجاد شود.

او درباره اقامتگاه‌های فاقد مجوز تصریح کرد: رویکرد ما ابتدا ایجابی است؛ مکاتبه و دعوت به اخذ مجوز. اگر نتیجه نداد، از روش‌های قانونی دیگر استفاده می‌کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به منابع قابل‌توجه سرمایه‌گذاری گفت: در حال حاضر ۵۴ همت منابع در جریان است و مسیر، کاملاً روبه جلوست.

او از علاقه‌مندی انجمن صنعت ساختمان به سرمایه‌گذاری در مجتمع‌های ترکیبی خبر داد و افزود: قرار شد کارگروه مشترک تشکیل شود. مشوق‌های ما مورد استقبال قرار گرفته و این موضوع ظرفیت مهمی برای توسعه گردشگری است.

صالحی‌امیری با اشاره به جایگاه قانونی تشکل‌های گردشگری خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم تشکل‌های گردشگری به صورت جدی و ویژه شناخته شده‌اند.

وزیر میراث‌فرهنگی درباره سامان‌دهی مجتمع‌های بین‌راهی گفت: این بخش نیازمند متولی واحد است. در جلسه با مسئولان وزارت راه موضوع را مطرح کنید تا سازوکار ملی برای ارتقای خدمات، استانداردسازی و برندسازی تدوین شود.

صالحی‌امیری در پایان گفت: هرکس پرچم گردشگری ایران را بالا نگه دارد باید مورد حمایت قرار گیرد. درخواست من این است که جهت‌گیری‌ها به‌سمت منافع ملی باشد و از ظرفیت‌ها برای اعتلای گردشگری کشور بهره گرفته شود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقدیر از برترین های حوزه کشاورزی استان تهران در پاکدشت
شیلات و فرصت‌های سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان
یک تساوی، یک پیروزی و یک شکست
تکواندو زیر ۲۱ سال جهان؛ زینالی طلایی شد
بهره برداری از ساختمان ثبت اسناد برخوار در هفته قوه قضائیه سال آینده
گرامیداشت سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام و روز زن، محور خطیبان نماز جمعه
سفر یک روزه رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد
جمع آوری تاریخ شفاهی آذربایجان
همایش جهادگران سلامت و سازندگی در رفسنجان
پایان سه روز جشن موسیقی نواحی ایران در سردشت
باران یک‌شنبه شب با دست پُر به ایلام می‌آید
اوقات شرعی شنبه ۱۵ آذر به افق ارومیه
خدمت بی‌منت، زیباترین جلوه انسانیت است
مدارس خراسان‌شمالی از شنبه حضوری است
آزمون دانشگاه‌های افسری ارتش در قزوین + فیلم
رونمایی از پنج محصول دانش‌بنیان صنعتی در گرمسار
صنعت نفت آبادان میزبان پالایش نفت
ضرورت اقدام عملی دولت لبنان مقابل تجاوزات صهیونیست‌ها
فردا؛ قطعی ۹ ساعته گاز در مناطقی از ارومیه
پیروزی سپاهان مقابل فجر سپاسی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آموزش، فردا در فارس حضوری است
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران امروز تشکیل می‌شود
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
تداوم بارش باران در خوزستان
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
مدارس و دانشگاه‌های استان اصفهان تا دوشنبه غیر حضوری شد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آموزش، فردا در فارس حضوری است  (۸۱ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۹ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
مدارس و دانشگاه‌های استان اصفهان تا دوشنبه غیر حضوری شد  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
آغاز مرحله دوم رزمایش اقتدار ندسا با شلیک انبوه موشک‌ها  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)