• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۳
اقتصادی » بازاروتجارت

نصب حفاظ ایمنی در وسایل نقلیه سنگین باری از اذرماه

کلیات طرح نصب حفاظ ایمنی در کامیون ها و وسایل نقلیه سنگین باری به منظور افزایش ایمنی تردد وسایل نقلیه سبک در جاده ها و جلوگیری از شدت سوانح رانندگی به تصویب کمیسیون ایمنی راه ها رسید.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، در پنجاه و دومین نشست کمیسیون ایمنی راه ها که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اجرای طرح نصب حفاظ ایمنی در کامیون ها و وسایل نقلیه سنگین باری در سه مرحله و از آذر ماه تصویب شد.
در مرحله نخست کامیون ها و وسایل نقلیه سنگین باری که از تاریخ تولید آنها از صفر تا 13 سال است از آذرماه به مدت شش ماه باید به حفاظ ایمنی مجهز شود.
همچنین مالکان کامیون ها و وسایل نقلیه سنگین باری از 13 تا 25 سال از تیر 1394 به مدت شش ماه در مرحله دوم طرح نسبت برای نصب حفاظ ایمنی اقدام می کنند.
در مرحله سوم نیز کامیون ها و وسایل نقلیه سنگین باری بالای 25 سال از دی 1394 باید به حفاظ ایمنی مجهز شود.
ضوابط اجرای این طرح بر اساس استاندارهای سازمان ملی استاندارد و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، مراکز معاینه فنی و با مدیریت اجرایی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اجرا خواهد شد.
در ادامه نشست اعضای کمیسیون ایمنی راه ها به ریاست وزیر راه و شهرسازی، اعلام شد تاکنون کارت هوشمند تردد 134 اتوبوس برون شهری اسکانیا به علت تغییرات عمده و دستکاری صورت گرفته از سوی سازمان راهدرای و حمل ونقل جاده ای به حالت تعلیق درآمده است که تعدادی از آنها تاکنون برای رفع نقص و گرفتن گواهینامه مجدد تایید از شرکت عقاب افشان اقدام کرده است.
همچنین تاکنون در پی اعلام فراخوان اتوبوس های اسکانیا 700 دستگاه برای کنترل و بررسی تغییرات بر اساس استاندارد های کارخانه تولید کننده مراجعه کرده است.
کمیسیون ایمنی راه ها در ادامه نشست خود طرح مرکز اورژانس ملی (s.o.s) و اجرای آزمایشی این طرح در استان قم را بررسی کرد.
هدف این سیستم تامین خدمات با کیفیت در زمان مناسب با استفاده از امکانات موجود با هماهنگی کارآمد همه واحدها، تخصص ها و سازمان ها در پاسخ به حوادث شهری و برون شهری به ویژه سوانح رانندگی از طریق مشارکت سازمان های درگیر به منظور ارتقای ایمنی و سلامت مردم است.
در این سیستم امدادی اپراتور پس از دریافت تماس از افرادی که به خدمات آتش نشانی، پلیس و یا خدمات پزشکی فوریتی نیاز دارند ، سازمان مسئول و پاسخگو را تشخیص و هماهنگی لازم را انجام می دهد.
وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون ایمنی راه ها در این نشست با تاکید بر ادامه طرح مرکز اورژانس ملی در استان قم اظهار امیدواری کرد با همکاری مشترک وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودجه و امکانات مورد نیاز در این طرح در استان قم فراهم شود.
بررسی آیین نامه حمل اجساد حوادث برون شهری از دیگر موارد مطرح شده در در پنجاه و دومین جلسه اعضای کمیسیون ایمنی راه ها بود که بر اجرای تبصره یک ماده 14قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی تاکید شد مبنی بر اینکه مراکز فوریتهای پزشکی و جمعیت هلال احمر و دیگر  دستگاههای ذی‌ربط موظفند طبق درخواست مأموران انتظامی و راهنمایی و رانندگی برای  انتقال مجروحان و جسد حسب مورد به مراکز درمانی و پزشکی قانونی اقدام کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)