• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۶۲۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

چند خبر کوتاه از حوزه موسیقی

کنسرت گروه موسیقی «خوش‌نوا» فردا پنجشنبه ۴ دی ماه از ساعت ۱۹:۳۰ در سالن اصلی برج آزادی به روی صحنه می‌رود.

سه خبر کوتاه از حوزه موسیقی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این اجرا به خوانندگی شکیب بهین‌آیین و سرپرستی آوا منبری بر بازخوانی قطعات محبوب موسیقی پاپ با تنظیم‌هایی تازه، مدرن و متناسب با اجرای زنده تمرکز دارد.

کنسرت گروه موسیقی «خوش‌نوا» با تهیه‌کنندگی آکادمی موسیقی خوش‌نوا و به مدیریت محمدرضا عتیقی در این کنسرت با تکیه بر اجرای منسجم گروهی، تنظیم‌های امروزی و توجه به کیفیت هنری، فضایی پویا و شنیدنی خلق می‌کند.

رسیتال پیانو در تالار رودکی

رسیتال پیانو رامین رضایی نوازنده پیانو نیز فردا پنجشنبه ۴ دی ماه ساعت ۲۰ با اجرای آثاری از باخ، بتهوون، امین‌الله حسین و ژان سیبلیوس در تالار رودکی روی صحنه می‌رود.

رامین رضایی نوازنده و مدرس پیانو، تاکنون اجرا‌های متعددی در ایران و کشور‌هایی همچون فنلاند، ایتالیا، آرژانتین و ... را دارد و قرار است در این کنسرت، قطعاتی از آهنگسازان ایرانی و جهانی بنوازد.

بر این اساس «سوئیت فرانسوی شماره یک در رِ مینور» اثر یوهان سباستین باخ، «سونات پیانو شماره ۲۳ در فا مینور، اپوس ۵۷» اثر لودویگ وان بتهوون، اپوس ۳۵ شماره یک از «افسانه ایرانی» به آهنگسازی امین‌الله حسین و اپوس (شماره اثر) ۵۷ شماره چهار از قطعه «درخت صنوبر» از ساخته‌های ژان سیبلیوس، قطعاتی است که در این کنسرت پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

«شب اُپرای آذربایجان» در تالار وحدت

سه خبر کوتاه از حوزه موسیقی

کنسرت ارکستر «آلنام» به رهبری وحید علی‌پور با عنوان «شب اُپرای آذربایجان»، پس از دو اجرا، جمعه ۵ دی ماه ساعت ۲۱:۳۰ برای سومین بار در تالار وحدت برگزار می‌شود.

این کنسرت به خوانندگی مسعود امیرسپهر و همراهی گروه کُر آوازی «هم سُرا» به رهبری کیانا خواجه روی صحنه می‌رود.

در این کنسرت منتخبی از قطعات فولکلور و آثاری از اُپرا‌های آذربایجانی «کوراوغلو»، «آرشین مال آلان» و «اواولماسین بو اولسون» با تنظیم جواد آبراهان پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

در این اجرا محمدرضا عرفانی تک‌نواز کمانچه، بهراد سوخکیان کنسرت مایستر و علی سیدزاده تک‌نواز تار آذربایجانی هستند.

رونمایی از ۲ کتاب موسیقی

سه خبر کوتاه از حوزه موسیقی

آیین رونمایی از کتاب‌های «ردیف آوازی استاد اسماعیل ادیب خوانساری» و «ده قطعه برای نی (اثر استاد حسن ناهید)» با آوانگاری احمد پرواز، امروز چهارشنبه سوم دی ساعت ۱۹ در سالن آموزش شرکت نفت شهرستان گچساران برگزار می‌شود.

در این آیین علی‌اکبر شکارچی آهنگساز و نوازنده کمانچه و شهاب مِنا نویسنده، پژوهشگر موسیقی و ناشر حضور داشته و سخنرانی می‌کنند.

کتاب‌های «ردیف آوازی استاد اسماعیل ادیب خوانساری» و «ده قطعه برای نی (اثر استاد حسن ناهید)» به تازگی توسط نشر خُنیاگر منتشر شدند.

در مقدمه ناشر بر کتاب «ردیف آوازی استاد اسماعیل ادیب خوانساری» آمده است: در کتاب «ردیف آوازی استاد اسماعیل ادیب خوانساری» به بحث مفصلی درباره «مفهوم ردیف» و «ردیف یا ناردیف‌بودن» مجموعه‌های تدوین‌یافته توسط استادان قدیم و معاصر موسیقی دستگاهی و اطلاق یا عدم اطلاق این اصطلاح بر عنوان چنین مجموعه‌هایی بنا بر سیاست‌های موسیقایی چهار دهه اخیر پرداخته شده است.

«دیسکوگرافی آثار استاد ادیب خوانساری»، «مشخص‌کردن گستره صوتی و درجات مُدال گوشه‌ها»، «ویژگی‌های متمایز ردیف آوازی استاد ادیب خوانساری»، «گوشه‌های متمایز در ردیف آوازی ادیب خوانساری»، «فرم در آواز ادیب خوانساری»، «گوشه‌های فرمال» و «روند ملودی در درآمد‌های ادیب خوانساری» از جمله عناوین توضیحات این کتاب است که با مثال‌های متعدد نُت ارائه شده‌اند.

کتاب «۱۰ قطعه برای نی» اثر زنده‌یاد حسن ناهید موسیقیدان و نوازنده ساز نی، از ۲ آلبوم صوتی «ابوعطا: سولوی نی حسن ناهید» و «آوای نی، نیِ حسن ناهید» گزینش و آوانگاری شده‌اند.

در این کتاب آوانگار طی پیشگفتار خود به بررسی ویژگی‌های نی‌نوازی حسن ناهید براساس مضبوطات به جامانده از این هنرمند پرداخته و علاوه بر شرح حال استاد فقید، ۱۹ عکس نفیس و کمتر دیده‌شده از وی به اهتمام ناشر گردآوری و ارائه شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود عشایر به چهارمحال و بختیاری
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در رتبه ششم دنیا
ماجراجویی‌های ترامپ تنگه هرمز را بسته است
پاسداشت آیین ملی؛ پنجاه‌به‌در در قاب تصویر
ضرورت شکل‌گیری بسیج عمومی برای اصلاح الگوی مصرف
تأمین پایدار کالا‌های اساسی در لرستان
لزوم تدارک برنامه‌های فرهنگی در نمایشگاه مجازی کتاب
صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری کالا از خراسان رضوی
۳۳ درصد مادران مشمول از کارت «امید مادر» استفاده کردند
ناکامی قاچاقچیان ۵۳۵ راس احشام در هرمزگان
اقدامات قوه قضائیه در مبارزه با گرانی مصنوعی
امید ابراهیمی در تیم منتخب فصل قطر
خروش وحدت مردم در سنندج
بازروایی سفر امام شهید امت به جیرفت در سال ۸۴
ارائه بیش از ۱۵۰۰ خدمت درمانی به زائران ایرانی
پیام تسلیت رئیس جمهور به رئیس جمعیت هلال احمر
کشف ۵هزار کیلوگرم برنج احتکارشده
درآمد ۸ میلیاردی یک جوان از فروش فیلتر شکن
تأکید امام جمعه ایلام بر نقش شهدا در اقتدار و امنیت کشور
از خشکی برگ‌ها تا آفت گلوگاه انار در باغ‌های نی ریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توقیف نفتکش متخلف «اوشن کوی» توسط نیروی دریایی ارتش
انسجام داخلی، قدرت موشکی و تنگه هرمز اهرم‌های قدرت ایران
تنگه هرمز صرفاً مسیر تجاری نیست؛ مولفه موازنه قدرت است
راه حل تنگه هرمز، پایان جنگ و رفع محاصره دریایی است
فرصت برابر تبلیغات تلویزیونی نامزدهای انتخابات شوراها
سرهنگ ذوالفقاری: پاسخی کوبنده به هر تعرض آمریکا می‌دهیم
حملات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش تروریستی آمریکا
تدوین ۱۱ استاندارد ملی و ترمیم دو استاندارد بین‌المللی در زنجان
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تاکید سفیر ایران بر گسترش روابط ایران و چین
وحشت ژنرال‌های آمریکایی از صحبت درباره جنگ ایران
استقبال مسکو از تصمیم پکن برای رد تحریم‌های ضدایرانی
پاسخ قدرتمندانه نیروی دریایی ارتش به ناوشکن متجاوز دشمن
بقایی: پاسخ ایران به طرح آمریکا در دست بررسی است
شهید ابراهیم زاده از رجالی بود که اجرش با شهادت اهدا شد
پایان طرح فروش محصولات ایران خودرو  (۴ نظر)
با سوداگری در بازار برخورد می‌شود  (۴ نظر)
طبعیت بهاری طارم زنجان هندوستان ایران  (۲ نظر)
سد ۷۰۰ ساله فریمان؛ تنها سد تاریخی فعال در کشور  (۲ نظر)
بررسی علل گرانی کالا‌های اساسی  (۲ نظر)
فردا؛ فروش بدون قرعه‌کشی ۱۱ محصول ایران‌خودرو برای متقاضیان عادی  (۱ نظر)
دشمن متعرض به نفتکش ایرانی زیر آتش موشک‌ها  (۱ نظر)
حملات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش تروریستی آمریکا  (۱ نظر)
وحشت ژنرال‌های آمریکایی از صحبت درباره جنگ ایران  (۱ نظر)
افول شتابان آمریکا در افکار عمومی  (۱ نظر)
سیاست استعمار و استثمار جایی در جهان آینده نخواهد داشت  (۱ نظر)
آموزش‌ استفاده از سلاح در اراک  (۱ نظر)
دیوان فدرال آمریکا: تعرفه‌های جهانی ترامپ، غیرقانونی است  (۱ نظر)
طرح رژیم حقوقی تنگه هرمز درحال آماده‌سازی است  (۱ نظر)
۱۵ سال حبس برای سردسته‌های باند سرقت از خطوط لوله نفت  (۱ نظر)